- Зоряна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 7200. Цвет: Бело-черный
Нещодавно я придбала багатофункціональний пристрій, який поєднує в собі ліхтарик та портативний зарядний пристрій (Power Bank), і хочу поділитися своїми враженнями. Цей гаджет 2-в-1 став для мене справжньою знахідкою, особливо в умовах частих відключень світла.
Яскраве та надійне освітлення: функція ліхтарика працює чудово. Освітлення може бути в декількох режимах: від яскравого до економного, є SOS/миготіння. Його вистачає для освітлення кімнати.
Має сильні магніти, тому його можна прилаштувати на двері холодильника.
Ще є 2 гачки, можна його підвісити, якщо є така потреба.- Достоинства:
- Індикатор Заряду: Зручно, що є індикатор, який показує, скільки заряду залишилося у павербанку, щоб я завжди знала, коли його час підзарядити.
- Недостатки:
- Нема.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 7200. Цвет: Бело-черный
За такі гроші реально отримуеш гарну та надійну річ
- Достоинства:
- Виконуе всі функції
- Недостатки:
- Не знайшов
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 7200. Цвет: Бело-черный
Чудовий якісний ліхтар-powerbank.
- Достоинства:
- Гарний вигляд, зручний
- Недостатки:
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 7200. Цвет: Бело-черный
Найкращій , дуже зручний
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 7200. Цвет: Бело-черный
Хороший ліхтарик. Кімната 20 кв.м. освітлюється нормально. Компактний, відчувається вага, в комплекті є чехол.