- Яблонская Е***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 210 x 220
Замовила один комплект по знижці на пробу і дуже задоволена! Замовляю ще , бо якість перевищила мої очікування
- Достоинства:
- Якість топ
- Недостатки:
- Не знайшла
- Карина О***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 210 x 220
Супер якість!Дуже приємне на дотик, все сподобалось.
- Достоинства:
- Якість, щільність
- Недостатки:
- Не знайшла
- Екатерина В***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 210 x 220
Вчора отримала півковдру! Дуже задоволена якістю тканини, на літо саме те, що потрібно. Колір також відповідає, хоча для мене це не принципово. Однозначно буду замовляти ще
- Достоинства:
- якість тканини
- Анна В***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 210 x 220
Шукала підковдру, щоб не купувати цілий комплект. Вона дійсно натуральна, без синтетики, бо попередня моя покупка в іншому магазині в інстаграмі була невдалою. Цією підковдрою задоволена
- Достоинства:
- Ціна=якість. Підковдра на блискавці, а не на запах, що супер.
- Недостатки:
- Не побачила
Дякуємо за відгук, нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашою продукцією.
Також маємо в даній колекції: простирадла на резинці потрібного розміру та наволочки.
Завжди раді бачити вас серед наших споживачів.
- Тетяна С***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размеры: 210 x 220
Мені дуже сподобався комплект.
Обожнюю сатин взагалі, а цей м'якенький на дотик, лагідний.
Заспокійливий відтінок кольру- Достоинства:
- Модний ,,незаюзаний,, колір сатину
- Жарко Ю***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 210 x 220
Покупкою задоволена. Дякую продавцю
- Достоинства:
Завжди раді бачити вас серед наших споживачів.
- Євгенія Х***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 210 x 220
Рекомендую поодукцію компанії Ecotton, якість неймовірна, насолода від сну)))
- Достоинства:
- Дуже приємна на дотик, зручна у використанні, нарний колір
- Инна К***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 210 x 220
Дякую, товар дуже сподобався,перевершив мої очікування. Тканина якісна, розміри підходять.
- Марина Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 210 x 220
Купила такий комлект постілі бо дуже люблю однотонні кольори. Данний колір виглядає просто розкішно, як на мене.
Але коли стала вже використовувати - зрозуміла що колір був не головне. Тканина дуже приємна до тіла. Прям шовковиста. Брала влітку і не пожалкувала- приємна така шовковистість дає відчуття прохолоди. Короче - чистий кайф.- Достоинства:
- Дуже класна якість
- Олена Е***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 210 x 220
Класна підковдра, дійсно мʼяка і натуральна! Купляла до неі щє простирадло на резинці цієі ж торговоі марки Ecotton, теж супер) Реуомендую
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 150 x 215
Якісна тканина, по розміру підійшла, швидко доставили.
- Достоинства:
- Знайшла те, що не змогла знайти в магазинах міста.
- Недостатки:
- Колір, скоріше, кава з молоком, не бежевий, як було заявлено. Недоліки вибору з ґаджету.
- Ромашко Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 210 x 220
Довго обирала сатинову підковдру серед виробників, бо зазвичай в характеристиках вказано «сатин», а насправді - суміш з додаванням синтетики. Тому після невдалої покупки в одному з інтернет-магазинів, дуже прискіпливо підходила до вибору домашнього текстилю. Звернула увагу на ТМ Ecotton (український виробник). Купила спочатку постільну білизну з бязі Premium і була приємно вражена якістю тканини та самого пошиття. Тому наступною покупкою була ця сатинова підковдра та простирадло на гумці. Моя довіра була виправдана, бо тканина ніжна та гладенька, після прання не сіла, не пішла катишками, не полиняла і не змінила кольору. Виглядає стильно, якість чудова!
Тому я мега-задоволена покупкою. Замовила ще в цього виробника наматрацник водонепроникний) І планую поступово оновити весь домашній текстиль.- Достоинства:
- Тканина натуральна, щільна, зносостійка, після прання не змінює кольору, не дає усадки.
- Недостатки:
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размеры: 210 x 220
Довго чекали відправлення...
Не те щоб відтінок підковдри не такий - він зовсім відрізняється від того що на фото "Бліда пудра"- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар не відповідає дійсності