Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Набор махровых полотенец Ecotton Premium 30х50 см 3 шт Dark Blue (ROZ6400069842)

Оценка пользователей 3.9/5
  • Инна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Влагу не впитывают !!

Добрий день! Дякуємо за придбання нашого товару. Рекомендуємо перед використанням рушників пройти цикл прання. Оскільки рушники виготовлені зі 100% бавовни, після прання вони почнуть добре вбирати вологу. Сподіваємося, що ви залишитесь задоволені!

• Инна Г***

Цикл прання був пройден перед тим як перше використовувала рушники …не допомогло ..

Вітаємо, Інно! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що рушники не виправдали ваших очікувань. Рушники з 100% бавовни можуть потребувати кілька прань (3-5 циклів) для досягнення максимальної здатності вбирати вологу.

• Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

пока що рушники хороші не сипляться

• Дарина

Гарні та якісні рушники

• Александр О***

все цудово

Достоинства:
    якість на висоті
  • Иван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бежевый

Непагані рушники за недорогу ціну, але справді маленькі.

Достоинства:
    Звичайні
    Недостатки:
    Маленькі
  • Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купувала такі рушники 30*50 та 30*30, в обох випадках з рушників дуже сильно сиплеться ворс. Прала їх вже декілька разів, але не допомогло.

Достоинства:
    Чорні
    Недостатки:
    Дуже сиплеться ворс
  • Олександра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бежевый

Рушники наче нормальні. Але дуже маленькі, не такі як на фото‍ замовляла з однією ціллю, а використовувати буду для іншої

Недостатки:
    Розмір
  • Волошина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Рушнички сподобались. Гарної якості.

Достоинства:
    хороші рушнички
    Недостатки:
    не знайшла
  • Мариночка П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бежевый

чудові в користуванні. дякую за якість

Достоинства:
    якість

Добрий день, Марино! Дякуємо Вам за придбання нашого бренду. Сподіваємося, що продукція ТМ Novita принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед наших споживачів.

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Отличные полотенца. Доставка супер.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:

Добрий день, Алла! Дякуємо Вам за придбання нашого бренду. Сподіваємося, що продукція ТМ Novita принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед наших споживачів.

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дважды пробовал заказать, каждый раз приезжали полотенца 30*30, хотя на упаковке написано 50*30. Понятно что сотрудникам всё равно, поэтому не теряйте время.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не соответствует размер

Добрый день!
      Приносим свои извинения, данный набор соответствует размерам, возможно ошиблись на складе, обратитесь в Розетка отдел по возвратам, мы вам обязательно заменим.

• Елена И***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Это не махровые полотенца,а набор салфеток из микрофибры,где там махра непонятно, синтетика аж искрится.пришлось отказаться от заказа.

Достоинства:
    Недостатки:
    Отсутствие махры совсем то

Добрий день! Олена, ви навіть замовлення не робили, щоб писати негативний відгук. Впевнені, якщо ви придбаєте наш товар, ви побачите відмінну якість.