Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Робот-уборщик (мойка окон) Ecovacs Winbot W2 Pro Omni (WG851-11)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Сьогодні випробували, дружині сподобалося. Треба стежити за чистотою ганчірки, так само як і при мийці руками. Брудною ганчіркою чистого скла не отримаєш. Але найбільшою перевагою є те, що запустив на одне вікно чи дзеркало і можеш бути вільним. Потім зняв, помив ганчірку і запускаєш на інше вікно. Миє добре. Є переживання стосовно глюків, бо страховка спрацює лише при використанні назовні. Час покаже

Достоинства:
    Зроблений якісно. Класний бокс, заряду вистачає надовго.
    Недостатки:
    Дорого, але забирає неприємну хатню роботу. Вікна будуть чистими не лише на Пасху і Різдво)

Антоне, добрий день. Дякуємо за вибір Ecovacs і приємного користування.
      Страховка працює в незалежності від того, з якої сторони вікна працює робот - зовнішньої або внутрішньої. Там один алгоритм.

• Дарина Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Этот робот со станцией моет витрины нашего магазина через день. Плюсы – не нужно брать стремянку и рисковать здоровьем он достает на любой высоте, процесс контролируется между делом. Минусы – в процессе надо периодически полоскать микрофибру, но я не уверенна, что есть альтернативная самомоющая система. За эти деньги точно нет.

• Мар'яна П***

Майбутнє поряд!

Достоинства:
    Я пʼю каву, а він тре вікна ;) До блиску!
    Недостатки:
    Не має, одні плюси!
  • Михайло П***

Класний

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Еще до войны одалживали у друзей мойщик окон, который крепится магнитом с двух сторон – идея понравилась, но качество было хуже и в продаже его не было. Купили ECOVACS W2 со станцией. Это фантастика! Моет на хорошем уровне, если не ленится полоскать микрофибру. Очень плотно прилипает к стеклу - не оторвать, сначала мы боялись, что упадет. Планирую мыть каждый месяц, теперь наш 17 этаж - не помеха. Плитку в ванной мыть еще не пробовали.

Достоинства:
    Решает проблему мытья неудобных окон
    Недостатки:
    Нет автоочистки тряпки, все вручную, но такого робота, вроде, еще в принципе нет
  • Олеся О***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купили цю модель, тому що є станція і можливість мити вікна без підключення до розетки. З нашими відключеннями світла це важливий момент. Насправді, навіть зі світлом значно зручніше коли робот працює на своєму заряді, тому що розетки є не у всіх кімнатах біля вікон. І зручно, що робот зберігається всередині станції.

Достоинства:
    Працює від власного акумулятора. Станція одночасно заряджає та слугує місцем для зберігання робота.
    Недостатки:
    Поки що не виявили, станція одночасно заряджає та слугує місцем для зберігання робота

Олесю, добрий день. Дякуємо за відгук.

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Божественна штука. Я довго не знаходила часу його випробувати, переклала інструкцію з англійської (нажаль немає укр), встигла забути що робити і вже по інтуіції включала, згадувала. То неймовірно! Відчула себе жінкою, а не рабинею вікон, тим більше, що не скрізь дістану))

Достоинства:
    Довго тримає заряд, якісно миє
    Недостатки:
    Трохи шумний, але те що він вміє робити, нівелює цей недолік. Немає інструкціі українською (але в додатку можна поставити російську)

Світлано, вітаємо. Дякуємо за відгук.
      Інструкцію українською Ви можете знайти за QR-кодом, який наліплений на коробку. Сам додаток підтримує українську мову, голосова озвучка, на жаль, поки українською недоступна.
      Приємного користування.

• Сергій С***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Чудово миє, корисна річ для високих поверхів, до цього мили рідко, бо лячно)

Достоинства:
    Виконує брудну роботу за мене)
    Недостатки:
    Трошки треба допомогати, міняти мікрофібру на чисту

Сергію, добрий день.
      Дякуємо за вибір Ecovacs. Приємного користування!

• Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Непогане рішення для великих вікон. Засмутило, що не може працювати на горизонтальній поверхні, хотіли скляний дах тераси мити.

Достоинства:
    Автономність
    Недостатки:
    Працює лише на вертикальних площинах, часом треба дотирати, особливо на місці завершення чистки
  • Алексей Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

неплохой робот, с задачей справляется. понравилась удобная станция в которой все хранится, это прямо большущий плюс. Удобно перемещать по до му. Сделано добротно, все красиво, шнуры, страховка - все ок. Робот довольно неплохо моет, кроме моментов, где надо сильно тереть.

из минусов - управление по блутус, что неудобно, он переодически отключается. само приложение довольно простенькое. Иногда прибор глючит и приложение не сообщает нормально причину, например, бывает, что появляется ошибка про недостаточное давление всасывание, и приложение никак не помогает ее решить. Опытным путем выяснилось, что это из-за слишком мокрых тряпочек.
    Еще небольшой минус - очень тихие уведомления, когда работает пылесос их просто не слышно. Может это как-то исправляется, но я пока не нашел.

поставил бы пятерку если бы был вайфай вместо блутуса.

Достоинства:
    удобная станция, хорошо моет, красиво сделан
    Недостатки:
    блутус вместо вайфая, иногда глючит, тихое оповещение

Олексію, добрий день. Дякуємо за ваш вибір.
      Роботи-мийники вікон працюють через Bluetooth на випадок, якщо поруч немає сигналу Wi-Fi. Це впроваджено для того, щоб була можливість помити вікна у будь-якій локації, незалежно від того, є зв'язок з інтернетом або ні.
      Мікрофібру слід зволожувати, але треба віджимати, щоб з неї не капала вода. Тоді робот працюватиме справно і виконуватиме всі заявлені функції.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Вже випробували на наших панорамних вікнах. Миє швидко, ретельно. Але края (десь до 3 мм) та кути залишає брудними. Докупили ще 4 ганчірки, бо з 2 не дуже зручно). Дуже зручний додаток та підказки (але нажаль немає української мови).

Якщо брудні кути та края тригерять, то треба самому ще пройти їх. Якщо ні, то це буде неперевершенийпомічник)

Достоинства:
    Додаток, підказки. Швидкість, відсутність розводів. Економія вашого часу
    Недостатки:
    Бруд в кутах та краях. Відсутність в додатку української мови. Ціна)

Олександре, вітаємо. Дякуємо за відгук і вибір Ecovacs.
      В додатку можна обрати українську мову. Тільки голосові підказки самого робота не доступні українською на поточний момент.
      Але весь функціонал і вся інформація в застосунку відображатиметься українською. Приємного користування.

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Рекомендую купити якщо ви себе хоч трошки любите

Достоинства:
    Дуже задоволена роботою робота для миття вікон. Він працює, а я відпочиваю.

Ірино, вітаємо.
      Дякуємо за відгук, приємного користування!