Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Высокоэффективный гель Ecuphar Orozyme для борьбы с проблемами зубов и десен 70 г (5420045704667/5420045704650)

Оценка пользователей 4.42/5
  • AI аналіз відгуків
    39 відгуків:  позитивний — 64%, нейтральний — 22%, негативний — 14%
    Orozyme гель/паста для тварин здебільшого отримує позитивні відгуки від власників котів і собак. Користувачі відзначають справжню ефективність у зменшенні неприємного запаху з рота та зниженні запалення ясен. Багато хто помітив зниження нальоту та розм'якшення зубного каменю, хоча повного видалення каменю нерідко не спостерігається. Тварини по-різному сприймають смак — частині підопічних подобається, а дехто відмовляється від процедури. Доставка зазвичай швидка, проте іноді трапляються пошкодження упаковки. Побічні реакції трапляються рідко. Ціна здається високою, але більшість вважає її виправданою завдяки ефекту.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вікторія Б***

Писала відгук про те, що немає видимого ефекту, так от нарешті))Почали користуватися 25 лютого, сьогодні рівно 40 днів як користуємось.Гель наносила через день, якраз виходить 3-4 рази в тиждень.ПОЧАЛИ ВІДПАДИТИ ШМАТКИ ЗУБНОГО КАМЕНЮ після поїдання сухого корму.Я так розумію гель його розм'ягшує, і механічно кормом зчищається.Не очікувала такого ефекту))В такому разі ціна оправдана

Достоинства:
    Чистить навіть каміння
  • Марина

Моїй собаці вже 14 рік, трохи кровоточили ясна та був зубний камінь. Використовуємо цей гель майже 1.5 місяці через день. Кровоточивість пройшла зовсім, камінь ще трохи лишився, в цілому зуби стали в кращому стані. Для хазяїв, які як я вже не наважуються піддавати собаку загальному наркозу для чистки зубів прекрасний варіант.

Доброго дня, Марино! Щиро дякуємо за ваш відгук і раді, що гель допоміг вашому песику! Те, що кровоточивість ясен зникла, а стан зубів значно покращився, — чудова новина. Ви робите неймовірну роботу, піклуючись про здоров'я своєї улюбленця.
      Якщо у вас виникатимуть додаткові питання чи потреба у пораді, завжди будемо раді допомогти!

• Вікторія

Вітаю. Підскажіть, будь ласка, Ви просто наносите гель чи чистите зуби?

• Марина

Наношу невелику смужку, десь 2,5 см на палець і намащую спочатку зуби з одної сторони, наприклад правої, а потім лівої і далі вона сама облизується і розносить гель всередині. Щітку взагалі не використовую.

• Светлана Н***

Коту сподобалось.

Достоинства:
    Я не пробувала. Кіт зберігає мовчання, він взагалі не балакучий але їсть.
  • Ирина

Гель просто супер. Могла бы, поставила бы 10 звезд. Спас нашу маленькую, старенькую, 15-летнюю чихуашку от жутких проблем с зубами- парадонтоз с жутким воспалением, шатающими зубами и адским запахом изо рта. Плюс проблемы с нижней челюстью в связи с этим. При этом удалять зубы (а это нужно делать под общим наркозом) нельзя в связи с рисками (по медицинским показаниям- проблемы с сердцем). Использовали в сочетании с уколами антибиотиков, но этот гель у нас базовый. Порекомендовал ветеринар. Назначил каждый день после последнего кормления (так можно применять его не больше 1 месяца), потом- через день. Воспаление ушло, зубы, которые нужно было удалять, выпали сами. Запаха изо рта нет. Жаль, что не знали о существовании этого геля раньше. Если бы давали его регулярно, то и проблем таких у нас не было бы... Поэтому могу только рекомендовать- даже профилактически. Особенно тем, кто, в силу разных причин,не может чистить зубы своему питомцу (не даёт этого сделать и/или ротик слишком маленький- как у нас и т.п.). Да, гель не дешёвый, но он того стоит и полностью окупает свою цену. В любом случае, лучше, чем потом бегать по ветклиникам, платить за операции и смотреть на страдания своего любимца.... Не сомневайтесь ни минуты- берите!

Достоинства:
    ОЧЕНЬ помог нам, собаке нравится на вкус
    Недостатки:
    Цена, но, учитывая эффект, это НИЧТО

Ірино, дякуємо за чудовий відгук! Історія вашого улюбленця підтверджує ефективність нашого продукту, і ми вдячні за те, що ви поділилися своїм досвідом. Ваші слова підтримки надихають нас на подальший розвиток. Щиро дякуємо за довіру та рекомендацію!

• Сергій С***

За ціну із знижкою взяли аж два тюбика, термін до 09/27.
    Кіт із схильністю до утворення каменю готовий їсти прямо з металевої горлянки, щовечора чергує і знає звук коробки й кришечки
    Порадили у веткліниці після видалення одного зуба і чистки каменю у доволі молодому віці (от така генетика), до цього жодний гель чи паста ефекту не мали, а із орозимом можливі запалення під контролем.

Достоинства:
    Дійсно працює
    Недостатки:
    Ціна :(

Сергію, дякуємо за ваш відгук та довіру! Нам приємно чути, що продукт вам підійшов і допомагає вашому улюбленцю залишатися здоровим. Ваш досвід особливо цінний, адже він може стати корисним для інших власників котів із подібними потребами. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання або потреба в консультації, ми завжди до ваших послуг.

• Вячеслав

Реально допомагає. Даю собаці просто його злизувати з пальця кожен день. Парадонтоз пройшов, ясна не кровоточать, запаху з пащі немає. Рекомендували їм чистити зуби, але собака не дається, тому вирішив давати так… Все одно працює…

В’ячеславе, дякуємо за позитивний відгук! Ми раді чути, що наш продукт допоміг вашій собаці та вирішив проблеми з парадонтозом. Ваша історія надихає, і ми цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом. Якщо у вас будуть додаткові питання або потреби, будь ласка, звертайтеся до нас.

• Галина С***

За місяць використання два рази на тиждень зник неприємний запах, зменшилось запалення, частково зменшилась кількість зубного каменю у собаки.

Достоинства:
    Реально працює. До цього користувались деякими іншими пастами, але ситуація всеодно погіршувалась. Ефект від цього гелю я бачу собака сприймає процедуру спокійно.
    Недостатки:

Галино, дякуємо за ваш чудовий відгук! Приємно чути, що гель підійшов і ви помітили позитивні зміни у свого улюбленця. Сподіваємось, ваш песик і надалі буде почуватися чудово.

• Дар'я Є***

Паста супер, результат видно, берем вже не перший раз, смак песику подобається облизує з задоволенням

Дар'є, дякуємо за чудовий відгук! Нам приємно знати, що наша паста так подобається вашому песику і приносить бажані результати. Ваша довіра – найкраща нагорода для нас. Будемо раді й надалі радувати вас та вашого улюбленця!

• Валентина С***

Паста дійсно працює, у кішки камінь на зубах наношу прям товстим слоєм на зуби 2 раза в день , бажано після їжі щоб тваринка зразу не зализала пасту , і через місяць камінь га зубах зменшився .

Достоинства:
    Поацює
    Недостатки:
    Не дешево
  • Олена К***

Брала своїм котикам, дуже гарна паста. Рекомендую.

• Оксана П***

Купила для профілактики.

Достоинства:
    Зручний конус для нанесення. Мяка текстура
  • Катерина Л***

Купуємо по рекомендації ветеринарів після чистки каменів, але тепер користуємось постійно, бо аналогів для кращої чистки зубів собаці не має. Дійсно менше запах з рота став і наліт також.

Достоинства:
    Наліт на зубах менше дійсно працює
  • ОЛЕНА С***

Чудовий гель, вже після першого використання у нашого улюбленця зник неприємний запах з рота. Гель сподобався нашому песику на смак.

Достоинства:
    Якісь
    Недостатки:
    Відсутні
  • Людмила Т***

Котові смакує, маю надію буде гарний результат

Достоинства:
    є щіточка в наборі та маленький дозатор, це зручно

Людмило, дякуємо за відгук! Приємно чути, що вашому котику сподобався гель. Сподіваємося, він допоможе у вирішенні проблем із зубами та яснами. Якщо виникнуть запитання, будемо раді допомогти.

• тетяна т***

Доставка-миттєва!!! Вчора замовила і сьогодні зранку вже отримала. Дякую,Rozetka.
    Порадив вет.лікар для нашої вівчарки. Ще не користувались, але відгуки чудові з різних джерел.
    Прийшов товар в повній комплектації (див.фото)

Достоинства:
    Швидка доставка. Схвальні відгуки, хороші рекомендації
    Недостатки:

Тетяно, дякуємо за ваш відгук! Якщо виникнуть питання - звертайтеся, завжди раді допомогти!

• Анатолій М***

Не чекайте чуда, якщо сформований сильний наліт. Ферменти діють на початковій стадії формування каменю. Добре прибирає неприємний запах від бактерій. Наносити краще на ніч, щоб ферменти якісно впорались з бактеріями. Якщо наліт вже занадто сильний - на очищення до ветеринара.

• Сергій

Треба чистити щіткою, а не просто мазати. Видаляти камінь можна тільки під наркозом, а це може бути проблематично для літніх тваринок

• Оксана К***
    Продавец: Rozetka

Дуже дієвий при регулярному використанні. Дякую

• Сергей П***

Гуд!

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені покупкою. Якщо у вас з’являться питання або потреба в допомозі, не вагайтесь звертатися. Бажаємо вам та вашому улюбленцю здоров’я та гарного настрою!

• Ганна К***

Дякую, все сподобалося.

Ганна, дякуємо вам за позитивний відгук! Наша команда завжди старається надати нашим клієнтам лише найкраще, і ваші позитивні враження є для нас запорукою успіху. Якщо у вас виникнуть будь-які питання чи потреба в додатковій допомозі, будь ласка, звертайтеся до нас.

• Ірина

Таку пасту запропонував заводчик. Ще не користувались. Довгий строк придатності.

Ірино, доброго дня. Дякуємо за ваш відгук і вибір гелю Ecuphar Orozyme. Це дійсно ефективний засіб для підтримки здоров’я зубів та ясен у собак. Раді, що ваш заводчик рекомендував цей продукт — він користується довірою серед фахівців.
      Якщо у вас виникнуть запитання під час використання або буде потрібна додаткова інформація, звертайтеся, ми завжди раді допомогти.

• Ксенія П***

Гарна паста

• Інна К***

Собакам нравится,пользуюсь 3 дня.Надеюсь,камни у собак постепенно уйдут

Достоинства:
    Приемлемая цена плюс собакам по вкусу нравится
  • Сергей Б***

• Анна К***

Чудовий товар і прийшов дуже швидко

Достоинства:
    Щіточка в подарунок

Анно, дякуємо вам за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені нашим товаром і швидкою доставкою. Ваші слова є найкращою нагородою для нашої команди. Чекаємо на вашого улюбленця знову і гарантуємо продовжувати задовольняти ваші очікування. Дякуємо за вашу відданість та довіру!

• Світлана Є***

Поки що в процесі. Даю потрохи котові. Подивимось, чи буде ефект через місяць. Пасма йому не подобається, приходиться давати силоміць.

Достоинства:
    Наче менше тхне з пащі
    Недостатки:
    Ще чекаємо ефект, два тижня минуло з початку використання.
  • Юлия Ф***

Наш котик схильний до утворення нальоту та зубного каменю, і, як наслідок, запалення ясен. Тому наносимо гель 3 - 4 рази на тиждень. Беремо вже не в перше. Не скажу, що результат влаштовує на 100%, але запаху з пасті майже немає та запалення не збільшується. До того ж, котик добре переносить смак гелю.

Достоинства:
    Кіт нормально переносить смак цього гелю

Юліє, дякуємо вам за ваш детальний відгук. Ми дуже раді, що ви вже не в перше користуєтеся нашим продуктом та поділилися своїм досвідом. Ваші спостереження щодо зменшення запаху з рота кота та стабілізації стану ясен важливі для нас. Радість наводить той факт, що ваш котик добре переносить смак гелю, що є важливим фактором для здоров'я тварини та зручності використання продукту.
      Дякуємо вам за довіру до нашого бренду та вибір нашого продукту. Сподіваємося, що Ecuphar Orozyme і надалі буде приємним та ефективним для вашого котика.

• Мария К***

Почали застосування, наліт видаляє добре. Складний камінь поки ще на місці.
    Взяла для котика, якому 15 рік пішло, чистка у дантиста тепер лише через розписку (під час наркозу), тож поки самотужки слідкуємо за порожниною рота.
    Вважається анти бактеріальним.
    Пальцем наношу самостійно на ясна. Гель без запаху, тому з лапки не злизує.

Достоинства:
    ціна

Доброго дня, Маріє! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що наш продукт допомагає вам у догляді за котиком. Здоров'я зубів та ясен у старших тварин дійсно важливе, і добре, що гель підходить для вашого улюбленця. Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи побажання, звертайтеся, будемо раді допомогти.

• Сергій С***

Достатньо перевірити серце і показники крові і можна на наркоз. Газовий зараз дуже безпечний і швидкий. Якщо там сильне запалення і неприємний запах с пащі, то воно отруює кота щодня ((( і видалення проблемної ділянки буде найкращім лікуванням.

• Коханюк Е***

Паста мабуть хороша, з часом буде видно
    Моєму британцю смак зовсім не сподобався

Недостатки:
    Ціна, смак

Олено, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук про гель Ecuphar Orozyme. Якщо вашому улюбленцю не сподобався смак, спробуйте наносити гель на лапку – це може спростити адаптацію. Будемо раді вашим враженням після тривалішого використання. Якщо виникнуть запитання чи потрібна додаткова консультація, звертайтеся – ми завжди раді допомогти!

• Наталя А***

Користуємось 2 тиждень ,4 рази(на тиждень) запах з пащі став меньше,нальот теж.Але поки що не ідеально,бо занадто мало в користуванні.
    Дуже зручна упаковка,щіточка в комплекті.
    Песик нормально реагує на гель.

Достоинства:
    Зручна упаковка
    Недостатки:
    Невиявила
  • Вікторія Б***

У нас 3 котиків старшому з них 8 років.Щороку робимо ультразвукову чистку зубів у ветеринара.Але оскільки котики вже не молоді, мають схильність до відкладання нальоту і як наслідок зубний камінь. Тому постійно в пошуках засобів для гігієни зубів котам.Перепробувала велику кількість засобів.Спреїв бояться і ефекту нема.Смаколики для зубів не їдять, відчувають запах розмарину.Гелі тільки прибирають запах.Водичку, яку підмішують в пиття не п'ють (шукають воду в ванні, мойкі і тд.)Від гелю Orozyme очікувала більшого результату.Користуємось вже місяць.Коти нейтрально ставляться до процедури, довго облизуються АЛЕ якогось ефекту я не бачу, можливо потрібно чекати.
    Єдине що дає результат - це котяча зубна паста і щітка, але не кожен котик на це піде і не кожен господар буде з цим морочитися

Достоинства:
    Запах прибирає, сподіваюсь наліт теж)
    Недостатки:
    Немає сильно видимого ефекту.Ціна зависока

Вікторіє, дякуємо вам за ваш детальний відгук та за вашу відкритість. Ми розуміємо, як важливо дбати про здоров'я зубів у дорослих котів та що це може бути викликом, особливо коли котики не завжди легко погоджуються із різними методами гігієни зубів.
      Щодо гелю Orozyme, рекомендуємо продовжувати його використання, оскільки деякі засоби можуть потребувати більш тривалого періоду, перш ніж побачити чіткі результати. Дякуємо вам за довіру та турботу про ваших улюбленців. Будь ласка, звертайтеся до нас з будь-якими питаннями або консультаціями. Ми завжди готові допомогти вам у догляді за вашими мурчиками.

• Олена К***

Гель працює, запах потроху зникає, побічних ефектів немає. Дякую за швидку доставку.

• Олександр

Наношу гель собаке только 2ю неделю, но налета уже меньше, камень надеюсь пропадет после.
    В описании есть не соответствие на использование, на сайте производителя написано применять каждый день! У вас 3,4 раза в неделю! Прошу исправить информацию, из-за этого может гель не работать.

• Тетяна

в пса менше смердить з рота, але наліт особливо не пішов

Достоинства:
    наче трохи діє
    Недостатки:
    сильно різниці нема
  • Юлия Р***

Пользуемся пастой 2 месяца. Йорк 1.5 г есть зубной камень. До этой пасты пользовались дешевой пастой Трикси, Повелась на хорошие отзывы и курила Орозим, камень за 2 месяца никуда не делся. Пасту не просто даю слизывать а чищу ей зубы собаке. Чищу через день Орозим и через день Трикси. Пока эффекта ноль к сожалению(( Если появится результат дополню отзыв.

Юліє, дякуємо за ваш відгук! Ми цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом. Розуміємо, що результат може з'являтися поступово, тому продовжуйте використовувати пасту згідно з рекомендаціями. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або вам буде потрібна консультація, ми завжди готові допомогти. Сподіваємось на позитивні зміни, і будемо вдячні за оновлений відгук!

• Сергій С***

Дуже важливим є також правильне харчування ну і генетика. Одному з моїх котів нічого не допомогло, окрім чистки під наркозом, проте потім орозим дійсно купіює утворення каменю (у інших взагалі із зубами проблем немає, хоча вони і старші за віком і харчуються так само).

• Анна К***

К сожалению, как показано, в обзорах к этому товару, животные не с таким удовольствием воспринимают эту пасту. Кошка и собака отварачиваются при западе пасты, насильно не хочется их мучать.

Достоинства:
    Идея
    Недостатки:
    Запах не нравится животным
    • Андрій С***

Мастіть на лапку, все злижуть. В мене кішка злизуе з мого пальця:) а коту мастимо на лапу.

• Людмила Ш***

Вряд ли ваши животные будут рады УЗ чистке зубов под наркозом. Или удалению зубов, которое придется делать на закате их жизни. Любое животное постепенно можно приучить к чистке зубов.

Людмило, дякуємо вам за вашу думку. Ми повністю з вами погоджуємося, що важливо підтримувати здоров'я зубів у вашого улюбленця. поступове привчання тварини до чистки зубів може стати важливим кроком у забезпеченні її здоров'я та настрою.
      Ми завжди раді надати поради та рекомендації щодо догляду за тваринами, включаючи й чистку зубів. Наша мета - зробити все можливе, щоб ваші улюбленці залишалися здоровими та щасливими протягом усього їхнього життя.

• Наталья В***

Если просто чистить для профилактики,то можно покупать. Но у моего песика кровоточат десны и против этого он бесполезен (использую уже второй тюбик). Но на вкус он ему очень нравится.

Достоинства:
    Нравится вкус.
    Недостатки:
    Налёт не снимает. Воспаление дёсен тоже.
    • Лілія В***

Якщо у вас вже сформований затверділий наліт спочатку робиться чистка зубів у ветеринара

• Анатолій М***

А хто вам сказав, що він зупинить кровотечу ясен і видалить сформований камінь?

• Сергій

Все знімає і дуже добре зменьшує запалення ясен. Комбінуйте із хлоргексидином, а ще краще — до ветеринара