- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 2.5
Рекомендую
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 2.5
Швидко доставили, приїхав справний і заряджений.
Акумулятор працює справно вже 3 місяці.- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- не виявлено
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4
Купляв для шуруповерта Einhell TE-CD 18/40. Одного заряду акумулятора вистачає, щоб закрутити близько 1000 cаморізів 3.5x55 мм у осикову та соснову дошку.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 2.5
Прийшов розряджений. Вставив у зарядку - видає помилку "несправний акумулятор" - блимає одночасно зелений та червоний.
Якщо так частно (судячи по відгукам), цей товар приходить несправним, чому його не перевіряють перед відправкою.- Достоинства:
- Поки немає
- Недостатки:
- Прийшов несправний
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 2.5
Сам акумуятор працює, але не працюють світлодіодні індикатори заряду під час натискання кнопки.
- Достоинства:
- Ціна за акціею.
- Недостатки:
- Не працюють світлодіодні індикатори заряду під час натискання кнопки.
- Олександр
А що сервіс відповів? Чи є це гарантійним випадком?
- Владимир
у меня на одном аккуме такое же было с покупки (всего у меня 7 аккумов)
потом после нескольких циклов использования вдруг раздуплилось и стало нормально раотать. сейчас уже даже не найду этот аккум, который не подсвечивался, среди остальных
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 2.5
Отримав неробочий товар.
Не заряджається, блимає індикатор несправність батареї.- Інна
Зверніться до підтирмки магазину
- Алфимов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4
В работе покажет. Пока без нареканий
- Павел У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4
Хорошее качество сборки
- Достоинства:
- Ёмкость соответствует заявленной, долго держит заряд
- Алексей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4
В 2017 році придбав косарку з двома аккумами на 18 вольт 3 ампергодини. Тиждень тому один з них став аварійно вимикатись. Розібрав - всередині 10 аккумів 18650 по 1500 мАг. Чому було не поставити 5х3000 мАг - не зрозуміло. Для косарки це не важливо, але в господарстві є ще й тример для важкодоступних місць на ті ж два аккуми. І його споряджена маса вже досить критична. Батарея в зборі заряд не бере, працює 10-15 с і миготить світлодіодом. Кожен з аккумів заряджений до свого рівня: від 3.1 В до 3.67 В. Дощі йдуть, трава росте, вирішив не гратись і взяти нові по 4 ампергодини. За розміром - такі самі. За вагою - схожі. Показали себе непогано. Комплекту старих на всю ділянку не вистачало, а от нові дозволяють викосити все за один раз без перерви на підзаряджання. Скільки відпрацюють - час покаже. Старі заряджались комплектним зарядним пристроєм 45 хвилин. Для високотокових аккумів швидка зарядка - не айс. Нові заряджаються на 15 хвилин довше, що вже тішить. Старі аккуми спробую реанімувати, але зараз бракує часу.
- Достоинства:
- Збільшена ємність в аналогічному корпусі, приблизний індикатор заряду на корпусі.
- Недостатки:
- 10 аккумів 18650 і, відповідно, вага.
- Омелькін В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4
Брав як додатковий для газонокосарки. У мене вже був на 3 Ач -- вистачало на пів подвір'я, тепер можу за годину все зробити. Також взяв висоторіз - тож і для цього інструменту акумулятор вже є...
- Достоинства:
- Додав мені автономності
- Недостатки:
- Не виявив
- Мазур В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4
Аккумулятор отличный.
- Достоинства:
- Долго держит заряд.
- Недостатки:
- Не нашел.
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость: 4
все ок
- ОксанаПродавец: Rozetka. Емкость: 2.5
Купувала минулого року. Поки що нормально працює.
- Достоинства:
- Звичайний акумулятор. Усе працює.
- Недостатки:
- Дорогувато
- Іван Д***Продавец: Rozetka. Емкость: 4
Використовую в косарці. Вистачає на 30 хвилин роботи.
В цілому ок, замовив ще таку до пари.- Достоинства:
- Заряджається приблизно за 75 хвилин
- Недостатки:
- Напевно ціна, хоча зараз все не дешево.
- Владимир К***Продавец: Rozetka. Емкость: 4
Пользуюсь техникой Энхель уже больше года, нареканий нет. Батарея своих качеств не потеряла. Жду акций купить еще одну )
- Недостатки:
- не нашел