Топи продажів

Отзывы покупателей о Электрокамин с обогревом Electrolux EFP/W-2000S Зеркальный (НС-1094761)

Код :  19358892
Оценка пользователей 4.83/5
  • Виктория

Первый раз привезли камин со сколом на стекле.
    Пришлось ждать обмен больше недели :(
    В целом камином очень довольны - стильный, два режима обогрева, легко разбирается.
    Для правильной работы пришлось купить решетки

Достоинства:
    Дизайн
    Быстро нагревает помещение
    • Наталия Б***

Он напольный? Есть ли звук потрескивания дров?

• Лаура
    Продавец: Rozetka

В восторге. Дизайн, функционал все великолепно)))) включаем камин пультом с комнаты, прогреваем балкон 2-3 мин. и пользуемся… ооочень удобно. (Простое и красивое решение не отапливаемых балконов)

• Алексей Х***

Придбав цей ексклюзивний камін, і тепло в кімнаті і душу гріє, ціна-якість, рекомендую!!!

Достоинства:
    Ефективний в нагріванні кімнати, швидко і під тріскотіння умовного багаття, дизайн неперевершений, на відчуття якісно зібраний
    Недостатки:
    Не дослідив

Вітаємо!
      Ми раді, що ви залишились задоволені покупкою електричного каміну Electrolux EFP/W-2000S Зеркальный.
      Дякуємо вам за відгук та за те, що обрали нас.
      Приємного користування!

Звук слышно

• Альона Н***

Камін просто неперевершено виглядає в інтер'єрі! Це дійсно дуже красиво! Вчора встановили, все працює, окрім здається звуку, не чуєм щось ми тріскоту вогнища, виставляєм максимальний звук.

Достоинства:
    Неперевершений дизайн, обігрів, елегантність, можливість регулювання яскравість.
    Недостатки:
    Не чути звуку.
    • Николай О***

В описании написано: "звук потрескивания дров". Брехня получается!?

• Альона Н***

Не знаю, чи брехня чи у нас зі слухом не дуже, та нам майже не чути у наші 39 років. Якщо все в домі вимкнути і закрити вікна, то можна здаля ледь розчути звук, та це треба цілеспрямовано стояти в каміні :) і тільки про це і думати.

• Альона Н***

Ще моя важлива порада: при встановленні (навісі) будьте максимально акуратні, аби не випав сам камін з дзеркальної накладки. Установщик чудом спіймав його на льоту, взявши за дзеркало/ рамку, виявляється, що дзеркало навішується потім (інструкція була не поруч і поспішили не роздивившись). Вся увага була прикута до вибору максимально зручної висоти для очей та роботи пристрою. Тож уважно читайте матчасть, як то кажуть, не поспішайте. Ми свій трішки дряпнули в польоті, і на стіні зробили дряпуху, та все обійшлось, виправили.
      І ще одна порада: розетка для каміна має бути добре "втоплена" в стіну, ми свою повністю зняли і "вбудували" вилку туди, інакше камін "не ляже" максимально на стіну або виглядатиме буде топорщиться. Вцілому камін неймовірно красивий, ми ще в процесі ремонту, проте затишок в домі і елегантність вже забезпечені саме з цією моделлю. З вікна як попадає сонце на ребра каміна, він дуже красиво спектрально грає, і це теж його перевага. Словом, це любов з першого погляду.

• Червень
    Продавец: Rozetka

Коли він працює то чутно як дерева пиляють в лісі бензопилою, а зима вже не загорами. Чутно справді, як що уяву увімкнути.

Достоинства:
    теплий
    • Альона Н***

А нам не чути нажаль, хіба що уявляти)

• Альона Н***

Хочу додати відгук до свого попереднього. Камін- моя любов і досі, так от писала раніше, ще влітку, про відсутність звуку, а зараз почали вмикати його на обігрів щодня практично і звук дійсно є :), тобто на 1кВт вмикаєш- звучить щось, типу вогонь тріщить, а коли на підсвітку для інтер'єра- то нема. Отака історія. Словом купуйте, не пожалкуєте, це шедевр. Сподіваюсь працюватиме багатенно років.

• Кувила Т***
    Продавец: Rozetka

Це просто любов з першого погляду. Нагріває приміщення швидко, дизайн суперовий

Достоинства:
    Створює неймовірну атмосферу домашнього і сімейного затишку
    Недостатки:
    Мабуть хотілося щоб був більший за розміром
  • Олександр Л***

Отримав товар, який очікував

Достоинства:
    Приємна зовнішність. Звук потріскування вогню. Нагадує реальний камін на дровах.
    Недостатки:
    Відсутність інструкції українською мовою. На коробці посилання на російські сайти.
    • Екатерина П***

Поделитесь пожалуйста фото уже установленного спасибо)

• Марина Т***
    Продавец: Rozetka

Добрый вечер. Почему рекомендуется устанавливать настенный электрический камин на высоте от 60 см до 100 см от пола?

Достоинства:
    Вопрос
    Недостатки:
    Вопрос
    • Николай О***

Сверху выходит горячий воздух. А снизу скорее всего входит воздух из комнаты...