Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Восстанавливающая маска для поврежденных волос Elgon Colorcare Re-Animation Pack 300 мл (8053264519872)

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Найкраща маска для світлого, фарбованого волосся!

Достоинства:
    Вистачає надовго
    Недостатки:
    Не знайшла

Доброго дня. Ми дуже раді, що ви оцінили її як найкращу для вашого світлого, фарбованого волосся та відзначили її економічність.
      Саме для догляду за фарбованим волоссям, збереження його кольору та відновлення структури і розроблена серія Colorcare Re-Animation.
      Дякуємо за ваш вибір!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Маска реально топ, з кожним використанням волосся все краще і краще , не обтяжує . Гарно зволожує .

Доброго дня, Ольго.
      Дякуємо за ваш чудовий відгук про відновлюючу маску для пошкодженого волосся Elgon Colorcare Re-Animation Pack.

Нам надзвичайно приємно, що ви вважаєте маску "реально топ" і помітили накопичувальний ефект амінокислот та протеїнів у складі - "з кожним використанням волосся все краще і краще". Також дуже цінно, що маска гарно зволожує і при цьому не обтяжує волосся.

Ваша висока оцінка 5 з 5 є найкращим підтвердженням якості та ефективності нашого відновлюючого продукту.

Щиро дякуємо за ваш вибір Elgon.
      З найкращими побажаннями, команда бренду Elgon

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Маю пористе волосся пофарбовано в блонд, дуже гарна маска , має накопичувальний ефект, волосся зволожене .

Доброго дня, Ольго.

Нам надзвичайно приємно, що вона ідеально підійшла для вашого пористого, освітленого волосся. Відзначення накопичувального ефекту та того, що волосся стає зволоженим - це найкращий комплімент для нашого продукту. Завдяки рисовій олії, соєвим та пшеничним протеїнам та кератиновим амінокислотам маємо гарну підтримку хімічно пошкодженому волоссі. І як бонус - захист від UV променів.

Ваша висока оцінка 5 з 5 є найкращим підтвердженням якості та ефективності нашого продукту, який допомагає підтримувати красу та здоров'я світлого або пошкодженого волосся.

Щиро дякуємо за ваш вибір преміального бренду Elgon.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Elgon.

• Анастасия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Хорошая маска. Очень густая и хватает на долго. Я блондинка и мне подошла.

Дякуємо, Анастасіє, за ваш чудовий відгук та високу оцінку!
      Ми дуже раді, що відновлююча маска Elgon Colorcare Re-Animation вам сподобалася і виявилася ефективною для вашого світлого волосся.
      Ваше зауваження про густу консистенцію є абсолютно точним. Виробник свідомо створює таку насичену, концентровану текстуру, щоб забезпечити економічне використання - як ви й зазначили, густої маски вистачає надовго. Також щільна консистенція дозволяє активним компонентам, таким як рисова олія, гліцерин рівномірно розподілитися по волоссю і глибоко проникнути в його структуру.
      Маска обволікає кожну волосину, завдяки комплексу кератинових амінокислот "ремонтуючи" пошкоджені ділянки, що особливо важливо для волосся, яке зазнавало освітлення та хімічного пошкодження.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
      З найкращими побажаннями, команда преміального італійського бренду Elgon.