Отзывы покупателей о Парфюмированная вода для женщин Elie Saab La Collection Essence No 1 Rose 100 мл (7640233340806)
- Аліна І***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Підробка. Навіть етикетка криво наклеєна. Зовсім не пахнуть.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Роман Н***
На цей аромат не існує підробок. Крива наліпка не є ознакою підробки.
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Презентабельне пакування аромату. Але справді, надто швидко "злітає".
Через надто малу стійкість, змушена понизити "зірку".- Недостатки:
- Стійкість
- Світлана
Катерина дайте йому пару місяців відпочити. Ви його просто не впізнаєте. В мене була така ж сама ситуація. Але зараз це така неймовірна краса, він просто зачаровує.
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Редкой красоты аромат. Богатое оформление. Никакой химозины, очень натурально звучит мармеладными розами. Но стойкость у него слабая. Не шлейфит, сидит близко к телу, хотя аромат плотный и насыщенный. Стихает за час и исчезает без следа, не оставляя даже базы, что очень обидно, хочется обонять эту красоту долго, но увы..
- Достоинства:
- Аромат. Оформление.
- Недостатки:
- Стойкость.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Дуууже сподобався парфум. Претензій до магазину немає.
- Достоинства:
- Стійкість. Краса аромату.
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Давно хотіла цей аромат, але він знятий з виробництва і важко було знайти. Довго думала чи варто купувати тут парфуми (бо до цього не мала досвіду придбання парфумів саме на розетці), а коли ціна стала ну зовсім смішна,- не втрималась і замовила. Тепер я дуже задоволена, бо маю цей чарівний аромат помадно- мармеладної троянди. Все супер! Дякую магазину!
- Достоинства:
- Класна ціна, оригінальний товар, доставка у вказані строки
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Аромат солодкої лукумної рози, дуже ніжний, жіночний і стійкий. Одразу ж задублила флакончик. Ну дуже сподобався.
- Перевертайло О***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Супер, дякую!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Неймовірний аромат. Дякую Розеточка, шо ще привозиш
- Достоинства:
- Якість аромату, пакування, ціна
- Недостатки:
- Знятий парфум