Топи продажів

Отзывы покупателей о Упаковка зубной пасты Elmex Защита от кариеса 75 мл х 2 шт (2172000018841)

Оценка пользователей 4.95/5
  • Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Стоматолог рекомендує доньці цю пасту, їй подобається) мені подобається ціна тут )))

Достоинства:
    Якість ціна
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Купила по акції бо всі дуже її хвалили, мені сподобалось, не має сильно виразного запаху,але гарно відбілює

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Часто купую цю пасту для всієї родини. А тут ще й вигідна ціна на велику упаковку. Дуже зручно!

Достоинства:
    Чудова паста - чудова ціна
  • Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Якісний товар. Ціна по акції супер.

Достоинства:
    Ціна, якість товару
  • Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Пастою задоволена. Ціною також.

Достоинства:
    Товар якісний.
    Недостатки:
    Нема.
  • Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Гарна паста і ціна чудова

• Ростислав В***

Чудова

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Чудова паста, користуюся вже пів року. Добре очищує, освіжає подих і не викликає дискомфорту. За цей час тільки позитивні враження

• Марія Ш***

Дуже якісна зубна паста.

Недостатки:
    Немає.
  • Олександр Ш***

Хороша зубна паста

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не виявив
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Ціна=якість, особливо при наявності таких акцій

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Чудова зубна паста! Відчуття глибокого очищення зубів та приємної свіжості! А при тривалому використанні дійсно є ефект захисту від карієсу

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Всн дуже добре, якісний товар

Достоинства:
    Офігено
    Недостатки:
    Немае
  • Андрей Г***

Дуже гарна паста. Беремо вже не раз. Рекомендую

Достоинства:
    Гарно очищає зуби
  • Дмитро М***

Дуже гарна зубна паста

Достоинства:
    Ціна якість
  • Наташа

Класна паста дякую

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Катя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Быстрая отправка ,качество упаковки и товар супер!Спасибо продавцу

• Роман Ж***

• Виталий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Все добре рекомендую, швидка доставка

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

В розетці більше ніколи не буду нічого замовляти. Доставка зубної пасти 2 неділі. Через 6 днів просто повідомили, - товар буде доставлено ще через 7 днів. Це просто жах.

Недостатки:
    розетка це велике непорозуміння, жах