- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щітка на 2 тижні, далі просто неможливо чистити зубки.
- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Недостатки:
- Термін служби надто малий
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитині сподобалась!
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для хлопчика прийшла рожевого кольору
- Недостатки:
- Неможливо вибрати колір
- Алла Т***
Замовляйте 3 шт. І виберете колір. Нам теж прийшла рожева. А потім замовила 3 шт і поклали всі різні.
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща щітка, тільки ними і користуємося
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зручна, мяка, дитині сподобалась
- Достоинства:
- хороша, ціна адекватна
- Представник бренду
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував синові, яскрава м'яка щітка. Присоска дуже доречна
- Достоинства:
- м'яка, не деформується під час експлуатації, не пошкоджує ясна
- Представник бренду
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая щетка. Из всех, что довелось использовать, самая удачная
- Скидан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сама щітка хороша,але немає можливості вибору кольору і це я зрозуміла вже в магазині,що там ще на фото в каруселі інші кольори були…мені поклали рожевий для синочка, я то забрала в цей раз..але як наступного разу замовити бажаний колір?
Розетко,додайте опцію вибору кольору,будь ласка.. - ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щітка сподобалася, для дитини 3,5 роки підійшла. Щітинки гарно зібрані та зручної довжини. Має присоску для комфортного зберігання.
- Недостатки:
- Неможливо обрати потрібний колір.
- Крутоусова-Борисюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сама щітка хороша, питань немає, але магазин розетка без узгодження поклали рожеву щітку, я замовляла для сина. Дуже не добре з боку постачальника.
- Карина П***
Вона різнокольорова на фото, мабуть яка попадеться така і буде
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Good
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Будь-ласка будьте уважні. Замовлял зелену щітку
- Вікторія Б***
А як ви обрали саме зелену?
Бо я от дивлюся, вона різних кольорів і обрати конкретний колір неможливо.
- Ірина С***Продавец: Rozetka
Гарна щітка. Дитина користується вже 2 роки ( брали різні кольорі). Питання до продавця : як обрати колір для хлопчика ?
- Достоинства:
- Ціна. Якість
- Недостатки:
- Зараз неможливо обирати колір
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. На жаль, вибору кольору немає.