Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Зубная паста Elmex Sensitive Деликатное отбеливание 75 мл (8714789926292)

Код:  532198514
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Все добре , нашій родині дуже подобається ця паста !

• Валерія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Ідеальна паста для чутливих зубів

• Олександр Ч***

Гарна

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Зменшилась чутливість зубів,що дуже тішить.Користуюсь не довгий час і задоволена результатом.Приємний запах та мʼятний смак.Зуби тривалий час приємно гладенькі.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Чудова паста для чутливих зубів, після кількох днів використання дискомфорт зник, а зуби стали помітно світліші. Рекомендую!

• Представник бренду

Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Зубна паста Elmex Sensitive Делікатне відбілювання 75 мл) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Дуже вражена цією пастою, просто чудова! Гарно, проте дбайливо очищує зуби, після процедури приємне відчуття свіжості. Має ненав'язливий, ледь відчутний м' ятний смак. Малопінна, що дуже полегшує процес чищення зубів.
    Паста без агресивних абразивних частин, тому ефект відбілювання не надто вираженний, але помітний.
    А ще вона дуже добре знижує чутливість ясен.

Достоинства:
    Добре очищує та знижує чутливість
    • Представник бренду

Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Зубна паста Elmex Sensitive Делікатне відбілювання 75 мл.) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Дуже гарна зубна паста, добре знімає наліт надовго залишиться відчуття свіжості у порожнині рота.Так же присутній відбілюванний ефек РЕКОМЕНДУЮ!!!

Достоинства:
    Якість,відповідає опису.
  • Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Чудова паста.Має м'який м'ятний смак. Після чищення зуби гладкі ,довго зберігається свіжий подих.Чутливість зникла,зуби стали помітно білими вже через декілька днів використання.

Достоинства:
    Можна використовувати на постійній основі.
    Недостатки:
    Немає.
    • Представник бренду

• Марианна И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Замечательная экономная паста. Чистит обычно.

• Валерий Б***

Дуже гарна.

• Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Мені підійшла і сподобалось...

• Пен П***

Хороша паста

Достоинства:
    Ціна=якість
  • Олександр

Досить хороша зубна паста

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.