Отзывы покупателей о Зубная паста Elmex Anticaries Деликатное отбеливание 75 мл (8718951240858)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Понравилась! Спасибо
- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Класна річ
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Гарний присмак
Але основна перевага це вміст фторидів 1450ppm - як і рекомендував стоматолог- Представник бренду
Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Зубна паста Elmex Делікатне відбілювання Anticaries 75 мл) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Хороша паста
- Ярина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Найкраща по показниках
- Білоус О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Гарна зубна паста.
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Дуже сподобалась ця паста. Вона гарно очищає зуби, освіжає дихання і приємна на смак. В мене дуже чутливі зуби, але після використання цієї пасти вона повністю зникла, тому буду використовувати її і надалі.
- Достоинства:
- Повністю зникла чутливість зубів, приємний смак, м'яка текстура
- Недостатки:
- Не помітила
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Пастою Еlmex задоволена.
Паста має ніжну текстуру, легкий м'ятний смак, майже не пінеться, дбайливо очищує зубну емаль.
Підходить для щоденного використання, має приємну ціну.- Достоинства:
- Зміцьнює емаль делікатне відбілювання
- Представник бренду
Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Зубна паста Elmex Anticaries Делікатне відбілювання 75 мл) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.
- Татьяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Паста Элмекс защита от кариеса отличается от обычных паст, ощутимой пленочкой на поверхности зубов, которая дополнительно защищает от кариеса. На вкус приятная нежная свежесть эвкалипта.
Из особенностей: пластиковая пломба в форме шестерёнки. Открывается обратной стороной крышечки. - Олександра Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Паста Elmеx Anticaries дуже класна!!
гарно очищує зуби, надовго освіжає подих. Дуже подобається ця паста РЕКОМЕНДУЮ - Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Зубну пасту купую постійно, і можу сказати, що вона зміцнює емаль, захищає від карієсу, знижує чутливість та м'яко відбілює.
Підходить для щоденного використання, має приємний, не різкий м'ятний смак та тривале відчуття свіжості.- Недостатки:
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Нормальна паста. Дає відчуття чистоти в свіжості. Поки що інших переваг не помітила.
- Достоинства:
- Чистить нормально
- Юрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
На вкус приятная.
- Оксана И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Нічого особливого
- Достоинства:
- Поки не помітила
- Недостатки:
- Паста ,як паста.
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
добра паста
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Хороша зубна паста за свою ціну