Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Набор новогодних бархатных украшений на ёлку «Шарм» 18 шаров бежевый (77941555)

Есть в наличии

Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый

Дуже дякую.
    Декор справді неймовірний.

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Мар'яна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Красный

Неймовірно красивий декор.
    Дякую.

• Роксолана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый

Кріплення кульки постійно відпадає,очікувала більшого.

Доброго дня!

Щодо набору іграшок: у відгуку йдеться про проблему саме з однією кулькою з 18‑ти. Такі прикраси виготовлені з оксамиту й пластику, кріплення у них невеликі й делікатні, тому під час транспортування або першого підвішування окремий тримач справді може послабитися чи відпасти.

Це поодинокий випадок, який не свідчить про низьку якість усього набору. Усі кульки надходять новими у заводській упаковці, і більшість покупців користуються ними без подібних незручностей. У даній ситуації мова радше про прикру дрібницю з однією іграшкою, ніж про об’єктивний недолік усього комплекту або провину продавця.

• Роксолана Б***

Більша половина кульок така проблема ((

• Продавец  LICVID-SHOP

Дякуємо що додатково повідомили - зворотний зв'язок дуже важливий для нас аби повністю розуміти ситуацію.
      У такому випадку ми передаємо інформацію до відповідного відділу аби з Вами зв'язалися для вирішення питання у межах гарантійного терміну з моменту отримання на протязі 14 днів.

Гарного Вам дня.

• Сергій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Бежевый

Все супер

• Федір Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Бежевый

Кульки акуратні, без запаху пластику. Гарний варіант для декору