Отзывы покупателей о Набор новогодних бархатных украшений на ёлку «Шарм» 18 шаров бежевый (77941555)
Есть в наличии
- Мар'яна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый
Дуже дякую.
Декор справді неймовірний.- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Мар'яна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Красный
Неймовірно красивий декор.
Дякую.- Продавец LICVID-SHOP
- Роксолана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый
Кріплення кульки постійно відпадає,очікувала більшого.
Доброго дня!
Щодо набору іграшок: у відгуку йдеться про проблему саме з однією кулькою з 18‑ти. Такі прикраси виготовлені з оксамиту й пластику, кріплення у них невеликі й делікатні, тому під час транспортування або першого підвішування окремий тримач справді може послабитися чи відпасти.
Це поодинокий випадок, який не свідчить про низьку якість усього набору. Усі кульки надходять новими у заводській упаковці, і більшість покупців користуються ними без подібних незручностей. У даній ситуації мова радше про прикру дрібницю з однією іграшкою, ніж про об’єктивний недолік усього комплекту або провину продавця. - Роксолана Б***
Більша половина кульок така проблема ((
- Продавец LICVID-SHOP
Дякуємо що додатково повідомили - зворотний зв'язок дуже важливий для нас аби повністю розуміти ситуацію.
У такому випадку ми передаємо інформацію до відповідного відділу аби з Вами зв'язалися для вирішення питання у межах гарантійного терміну з моменту отримання на протязі 14 днів.
Гарного Вам дня.
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Бежевый
Все супер
- Федір Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Бежевый
Кульки акуратні, без запаху пластику. Гарний варіант для декору