Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Умная розетка Emos GoSmart P5531 Wi-Fi 16А

Оценка пользователей 3.22/5
  • Володимир

Все якісно працює. Користуюся вже рік і ніяких нарікань немає. Є багато функцій. Фірма і виробник країна ЄС.

• Олексій К***

Придбав 17 вересня 2024 року. Працювала добре до сьогодня. Відключилась и невмикається.

Олексію, добрий день,
      Дякуємо за ваш відгук.
      Хочемо нагадати, що на всю продукцію діє гарантія 12 місяців, будь ласка, передайте пристрій в сервіс rozetka, ми все детально перевіримо, якщо розетка не має механічних пошкоджень, ми замінимо її на новий товар, або за вашим бажанням буде здійснено повернення коштів.

Вся продукція EMOS виготовляється для Європи відповідно до європейських стандартів, виробник emos має більш ніж 20-річний досвід виробництва електрообладнання, на території України є офіційний представник бренду, який несе всі гарантійні зобов'язання. Якщо у вас виникли питання щодо якості продукції, гарантійного та післягарантійного обслуговування, ми завжди оперативно реагуємо на всі запити.

P.S.
      Одразу хочемо попередити, що розумна розетка Emos чутлива до перепадів напруги, якщо напруга падає нижче за 200V, розетка переходить у режим захисту і вимикається.

Тому для коректної роботи розумної розетки необхідна стабільна напруга від 200V до 230V.

Якщо в будинку спостерігаються значні перепади напруги, ми рекомендуємо використовувати стабілізатор напруги для пристрою, для якого буде використовуватися розумна розетка Emos.

• Олексій К***

В мене підключені дві розетки. Друга працює.

Перестали работать сценарии. Китайские аналоги вдвое дешевле работают 4й год

Недостатки:
    Сплошное разочерование

Олександре, добрий день.
      Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з труднощами у використанні продукції EMOS.
      Я прошу вас передати товар на сервіс з більш розширеними коментарями про причини несправності, ми протестуємо товар.
      Хочу запевнити вас, що ситуація, що трапилася, буде вирішена.

• Михайло

Товар абсолютно непридатний до використання в умовах нестабільної напруги через вимкнення при менше 200в. Проблема що після вимкнення розетка назад не включається і не надсилає сповіщення про вимкнення. Відповідно ви можете наприклад включити бойлер а через деякий час думаючи що він нагрівся виявити протилежне. Це робить товар абсолютно непрактичним. При такій ціні цей момент мав бути продуманий.

Достоинства:
    Через описаний вище недолік фактично переваги нівелюються .
    Недостатки:
    Описаний вище захист від низької напруги через який розетка не включається після вимкнення.

Михайле, добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук, нам важлива думка і досвід використання продукції EMOS.
      Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з труднощами при використанні продукції EMOS.
      Ми раніше стикалися з ситуацією, яку ви описали, ми зв'язалися з виробником, щоб отримати коментарі.
      Розумна розетка EMOS P5531 розрахована на роботу в мережах 220-250 В~/50 Гц
      максимальне навантаження 16 А, 3 680 Вт змінного струму, у разі значних відхилень-коливань електромережі розумна розетка переходить у режим захисту.
      Коли напруга повернеться до правильних значень, розетка працюватиме в штатному режимі зі збереженими налаштуваннями, але її потрібно вмикати натисканням кнопки.
      Тобто розумна розетка EMOS P5531 абсолютно коректно працює за умови, що живлення електричної мережі стабільне в межах від 220-250V.
      На сьогодні, зважаючи на важку ситуацію в енергетичному секторі України, можна спостерігати доволі великі стрибки напруги в домашній електромережі, ці стрибки не є нормою для будь-якого приладу, що живиться від електромережі змінного струму, такі стрибки напруги можуть завдати шкоди або вивести з ладу будь-який побутовий прилад.
      За допомогою мультиметра можна виміряти динаміку стрибків напруги в електромережі і зрозуміти, наскільки критична ситуація.
      Проблему зі стрибками напруги можна усунути за допомогою стабілізатора напруги, який коригуватиме вхідну напругу в електричній мережі вашого будинку.

• Сергей С***

Хороший вариант.
    Приложение установилось без проблем, привязка устройства к сети вайфай заняла минут 5-10.
    Потом можно было играться с программами и установками :)
    Уже поменял мощности и суточные потребления нескольких домашних устройств - готовимся к зиме)

Единственный момент - в приложении слишком маленький шрифт, трудно читать.

Достоинства:
    См. общее описание
    Недостатки:
    См. общее описание

Добрий день.
      Вдячні за Ваш вибір і за те що обрали EMOS!
      Для нас важливо те, що ви ділитеся враженнями про нашу продукцію!

• Максим С***

На жаль, непридатна до використання в сучасних українських умовах електропостачання. Розетка автоматично вимикається, коли напруга в мережі падає до 200V і не вмикається назад. У Києві ж зараз в період стабілізаційних відключень такі просідання — не рідкість. Як змінити це налаштування, якщо це взагалі можливо, я не знайшов

Достоинства:
    Застосунок для підключення розетки працює
    Недостатки:
    Непридатна для використання через обмеження напруги

Максиме, добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук.
      Щодо вашого запиту ми зверталися до виробника з цього питання.
      Отримали відповідь про те, що розумна розетка в разі значного зниження вольтажу йде на захист.
      При поверненні вольтажу в коректні значення розетка буде працювати в штатному режимі із збереженням налаштувань.
      За допомогою мультиметра можна поміряти динаміку стрибків напруги в електромережі та зрозуміти наскільки ситуація критична.
      Коливання вольтажу загалом негативно впливають на будь-які побутові прилади, проблему зі стрибками напруги можна усунути за допомогою стабілізатора напруги.

• Володимир Р***

Хороша розетка. Чеський виробник і фірма. Купуйте українське, а якщо не знайдете то наших партнерів, а ворогів для прикладу Китаю.

Достоинства:
    Зручно, все працює, відповідає всім характеристикам.

Володимир, добрий день!
      Дякуємо за те, що обрали продукцію EMOS.
      Впевнений що EMOS буде вашим надійним помічником довгі роки.

• Александр

Приложение хуже у китайцев. Половину функций не работают

Достоинства:
    Умеет в 2.5 киловатта
    Недостатки:
    Кривое приложение

Олександре, дякуємо за відгук і за те що обрали продукцію tm.EMOS.
      Нам дуже шкода що у вас виникли складнощі при використанні розумної розетки.
      Хотів би вас попросити поділитися інформацією, які саме функції розумної розетки у вас не працювали, також хочу нагадати, що на всю продукцію EMOS діє гарантія 12 місяців, у разі виникнення будь-яких підозр на некоректну роботу пристрою ви можете звернутися на сервіс, запевняю, що ваше питання буде вирішено.

• Александр

Сценарии связанные с if then если выбирать power не работает. А если заходить на редактирования сценария, и выходить в пред. меню условие "меньше" меняется на "больше" и наоборот. Приложение, постоянно просит местоположение, зачем? Зачем для розетки уже подключенной к приложению постоянно местоположение?

• Віктор

Все працює чудово, додаток зрозумілий і досить простий. Однак є захист по вольтажу (коли падає менше 200В), який вимикає і не вмикає після нормалізації вольтажу в мережі, якщо напруга в будинку не стабілізована, треба мати на увазі.

Достоинства:
    Виконує всі свої функції, збірка Чехія
    Недостатки:
    Є нюанси по захисту від низького вольтажу, не сказав би що це недолік.

Дякуємо за відгук та за те, що обрали EMOS.

• Олександр Л***
    Продавец: Rozetka

Час пробую підключитись. Без толку. Пише тайм аут.

Достоинства:
    Неиає
    Недостатки:
    Не підключаєтьмя до wi-fi

Олександр, добрий день!
      Дякуємо за ваше запитання і за те, що обрали EMOS.
      Дана розумна розетка підключається до wifi тільки на частоті 2.4GHz (це прописано в інструкції)
      Велика ймовірність того, що ваш роутер працює на частоті 5GHz, саме це може бути причиною того, що ви не можете підключити розумну розетку до мережі wifi.
      Як тільки ви зміните налаштування роутера а саме канал передачі даних з 5Ghz на 2.4GHz впевнений що зможете без проблем підключити розумну розетку EMOS до мережі wifi.