Летняя фешн распродажа до -70%

Код:  38420384
Оценка пользователей 3.25/5
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.4

Десь через 3 місяці, зламалась кнопка вмк\вимк - став працювати постійно, неможливо було вимкнути. Купив кнопку на заміну і тут мене вразило найбільше... цей подовжувач неможливо розкрутити викруткою і розібрати його (там було щось схоже на якісь заводські з"єднання). Тому я його навіть відремеонтувати не зміг, через що я засмутився і довелось купувати інший подовжувач (іншої фірми).

Доброго вечора, Андрію! Дякуємо за ваш відгук та за те, що обрали продукцію EMOS. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з труднощами у використанні пристрою. Конструкція подовжувачів EMOS передбачає нерозбірний корпус, що відповідає вимогам безпеки та гарантує належний рівень захисту користувача під час експлуатації, оскільки будь-яке втручання всередину виробу без відповідної кваліфікації може бути небезпечним.
      Нагадуємо, що усі подовжувачі EMOS мають гарантійний термін 12 місяців. Рекомендуємо звернутися до офіційного представника EMOS у місті Києві, який здійснює гарантійне та післягарантійне обслуговування.

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Купляв спеціально через можливість вимикати кнопкою. Кнопка перестала вимикатись після двох разів. Дякую, що хоч залишилась в положенні "вкл". Таке саме було на китайському подовжувачі купленому 15 років тому. Лише з тією різницею, що сталось це через кілька років.

Достоинства:
    Недостатки:
    Кнопка вкл/викл зламалась відразу

Олег, доброго вечора! Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро шкода, що у Вас виникли складнощі з використанням продукції EMOS. Будь ласка, зверніться до сервісного центру Rozetka для перевірки пристрою - у разі підтвердження несправності товар буде замінений на новий.

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.4

Зламався вимикач через місяць

Доброго дня.
      Нам дуже шкода що у вас виникли складнощі з кнопкою живлення подовжувача emos.
      Будь ласка зверніться на сервіс rozetka ви отримаєте новий подовжувач на заміну вашому.
      Кнопка має працювати чітко, з характерним звуком перемикання.
      На всю продукцію Emos діє гарантія 12 місяців, тому ви можете бути впевненим що ваше питання буде вирішено.

• Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Товар відповідає опису. Працює справно. Відправили вчасно і швидко доставили.

• Богдан Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Взяв дві... в одній щось калатає всередині...
    Туго заходять вилки, а вилка без заземлювального контакту ледве заходить через захисні шторки

Достоинства:
    Продавець Розетка
  • Тверитинова И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Отличный удлинитель! Чувствуется, что не китайский (такой и искали). Хорошие материалы. За 2 недели работы ни разу не искрил (во время подключения к нему вилки), как постоянно искрит наш старый китайский. Удобен выключатель. Приемлемая цена. Мы довольны полностью.

Достоинства:
    Качество, материалы, удобство, не Китай, цена
    Недостатки:
    Пока не обнанужили
  • Станислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Искал обычный сетевой фильтр с главным критерием, чтобы был не китайский. Покупкой доволен, все работает без нареканий.

Достоинства:
    Страна производитель
    Недостатки:
    Пока не обнаружено.
  • Юлия Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Покупала на замену немецкому 3х розеточному удлинителю, и этот удлинитель не подвел. Работает под нагрузкой круглосуточно уже пару недель - не греется, все отлично. Материалы, качество исполнения - на высоком уровне.

Достоинства:
    Качество