- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Чудовий миючий засіб для підлоги. Очищує від бруду і надає чистоту і блиск.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- натальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Постоянно покупаю,перепробовала много средств,остановилась на этом.
- Достоинства:
- Отлично отмывает различные загрязнения.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Маю фактурний керамограніт на підлозі, за певний час, навіть при регулярних прибираннях, він забивається брудом. Далі буде чистої води рекламна фраза, але насправді так і виявилося - з іншими засобами доводилося сумлінно терти місця забруднень, а з цим засобом бруд моментально змивається без додаткових зусиль. Запах, як на мене, приємний, схожий на мікс евкаліпту і ялівця, щось дуже схоже на запах у сауні, але не чиста хвоя.
- Достоинства:
- Дієвий неагресивний засіб, запах
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за коментар. Нам приємо, що ви залишились задоволені даним засобом
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Гарний засіб, добре відмиває підлогу, чудова альтернатива доместосу
- Достоинства:
- Гарно миє
- Наталия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Обычное средство. Дороговато.
У меня в квартире собака, поэтому пол на кухне, в коридоре мою ежедневно. Эффекта "вау" не заметила. "Доместос" гораздо лучше моет.- Достоинства:
- Полная упаковка.
- Іванна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Даний засіб чомусь попався у фільтрі для ламінату, але коли я його отримала та понюхала зрозуміла що в житті на ламінат це не буду наносити. Запах ацетону, наче білизна+фарба для волосся.
Використовувала лише на плитці, розводили у воді, якогось ефекту особливого не побачила, але треба спробувати метод де лише засіб наноситься на плитку, а потім змивається.- Достоинства:
- Може щось і відмиває краще ніж містер пропер
- Недостатки:
- Не можна його на ламінат, висока ціна
Представник постачальникаДобрий день, вдячні за коментар
- ТерезаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Рекомендую, отличное средство для полов
- Достоинства:
- Отлично отмывает
- Недостатки:
- Резковатый запах