Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Еней-Плюс Полуторный 145x210 см Luxe-0001 белый Microfiber (4820001303285)

Оценка пользователей 4.09/5
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Чудовий комплект за свої гроші

• Євгенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Дуже прозора постіль, не забрала, бо виглядає геть не так, як на фото.

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Щільність тканини повністю відповідає заявленій на сайті. Якщо бажаєте у нас є страйп сатин білого кольору щільністю 140 грам/м2. Але він буде коштувати 2400 грн

• Алена

Белье так соби на скільки вітримае не відомо тоненьке и не таке як в О елях да уж розачороване одне.....

Достоинства:
    Нема.
    Недостатки:
    Тонке все просвчуется и небиле як на фото....

Дякуємо за Ваш відгук. Не хвилюйтесь тканина витримає не одне прання. Щільність в описі вказана дійсна. Якщо Ви хочете постіль із страйп сатину у нас є такий комплект але його вартість буде в декілька разів дорожча. Можемо скинути вам варіанти кольорів.

• Нина Х***

За таку ціну чудовий комплект.

• Роман О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70

М’яка тканина та якісний пошив. За ці гроші бомба.

Достоинства:
    Якість
  • Марта

Дуже хороший комплект!

• Роман Х***

Чудовий комплект.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:

Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже старались при його виробництві.

• Людмила Щ***

От комплекта отказалась

Достоинства:
    Недостатки:
    Худшего качества не видела

Доброго дня. Дуже шкода, що Вам не сподобався комплект. Але характеристики вказані всі дійсні. Там якісний пошив комплекту. Всі шви були пошиті через більйовий шов. Що саме Вам не підійшло?

• Юлия

Постельное не соответствует описанию.Всё просвечивается

Дякуємо за відгук. Нам дуже шкода, що Вам не сподобалось. Але постіль відповідає опису. Білі комплекти завжди просвічуються. Під них треба ковдри і подушки теж білого кольору. У нас є на розетці постіль вищої щільності але там буде і вища ціна.

• Марина К***

Відмінна якість, шви рівні. Тканина бистро сохне.

Дякуємо за відгук! Передамо ваш відгук швачкам в цеху.

• Николай М***

Всё хорошо, только наволочки отличаются от тех что на фото

Достоинства:
    Материал

Дуже дякуємо за відгук. Приносимо вибачення за розположення полосок на наволочках. При певному розмірі кроїться наволочки по різному.

• Снежана К***

За цю ціну не чекала чогось грандіозного. Не розумію тих, хто пише, що комплект «чудовий». Таке відчуття або люди не мали дійсно чудового комплекту, або їм заплатили за ці «оди». Тонка синтетична тканина, але я при замовленні розуміла, що буде синтетика. Якщо подушка у вас не біла, а, наприклад, блакитна в квіточки, то через цю наволочку все просвічує. Так само і з ковдрою. Шви на простинці, то окремий вид «естетики» :D Так як комплект в полосочку, то вони, по ідеї, мали бути рівними, вздовж цих полосок, але в реальності шви хвильками. Мене це не бентежить, але вигляд смішний.
    Комплект не для постійного використання, а так «для случая», коли гості з ночовкою. Ну або якщо десь їдете і потрібна своя постіль на деякий. час.

Достоинства:
    Поки не виявила
    Недостатки:
    Дуже тонка тканина
    • Снежана К***

Доповню відгук:
      в темноті «іскрить» :D
      Це мене вперше постіль бʼє током!

• Сергей Е***

Все супер, відповідає опису

• Михайло П***

Добре

• Анна Г***

Постіль дуже гарна і приємна на дотик!

Достоинства:
    Якість,ціна
    Недостатки:
    Наразі немає
  • Ліна І***

Шикарний комплектик)
    Не треба збирати пазл і купувати десь окремо наволочки, десь - підковдру, бо все в комплекті є. Тканина якісна, приємна, щілність добра. Та і дуже красивий наборчик сам по собі)
    Я прала вже двічі і комплект досі як новий)
    Прекрасна пропозиція)

• Наталя Х***

дуже хороший за ці гроші . цілий комплект за таку вартість це дуже вдала пропозиція а тим паче зараз акція ! раджу всім брати , тим паче якість дуже добра .
    всі позиції з комплекту сподобались , дуже гарний , якісний , приємний до тіла . український виробник ! дуже дякую всім задоволена . доставкою і сервісом теж !

Достоинства:
    ціна , якість, український виробник . приємний до тіла
    Недостатки:
    все добре немає мінусів
  • Христина Л***

Спати на цьому комплекті це реально задоволення. Відчуття дуже приємні. Якість теж на високому рівні. Прала вже його, дотримувалась рекомендацій, після прання усе чудово, як новенький. За таку ціну це більш ніж достойний комплект. Перевірила на собі і тепер ще один братиму на подарунок.

Достоинства:
    Якість, виробник Україна, матеріал, можна на подарунок брати.
    Недостатки:
    Немає.
  • Тетяна Ч***

Чудовий комплект за свої гроші. Дуже приємний на дотик до тіла. Після прання не полиняло - так що дуже задоволена покупкою.

Достоинства:
    Якість, доступна ціна, приємна до тіла
    Недостатки:
    поки що немає
  • Артём Д***

Постельное белье, отличного качества. Всё супер

• Артём Д***

Купував постіль на дачу, переночувати раз в тиждень, але коли отримав, маю намір купити додому. Дійсно приємна на дотик, а враховуючи ціну-взагалі вогонь.

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Пока не знайшов
  • Руслана Ш***

У захваті від комплекту!!!
    Дуже стильний, елегантний, красивий. Все як в описі і навіть гарніше) Тепер спальня виглядає довершеною. Матеріали приємні,якість теж влаштовує.
    Український виробник порадував, дяка :)

Достоинства:
    Дуже красивий, гарний, якісний комплект. Виглядає дорого-багато)
    Недостатки:
    Може бруднитися, бо біленький, але який же гарний :)))
  • толик

На вид норм по якості дуже погано , дуже скользьке і постійно треба поправляти навіть ковдра збивається в комок там

• Наталія Р***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Постіль замовила і відмовилася(( Засмутилася.
    Звичайно, можливо в наш час за ці кошти, ця постіль шикарна.
    Але! Я замовляю, бо бачу в першу чергу картинку, опис, не завжди на відгуки звертаю увагу, бо кожному своє хорошо і погано, і плюс акція, ціна приємнюща)
    І прийшовши до точки видачі, думка, навіщо пхати класну картинку з класним комплектом, а продавати словом- копію?!?! Так, колір білий, є полоски, і можливо пошиття рівненське, повністю не розгортала, наволочки взагалі не такі як на фото , і тканина різниться що на фото.
    Моя думка, що у продавця буде більше реальних замовлень без відмов, якщо він вдягне реальну постіль на ліжко яке продає, зробить фото і додасть в оголошення!!! В такому випадку людина знає що обрала , йде лиш перевірити на точність кольору, чи нема пошкоджень.
    А розгорнувши, бачиш лиш ціну приємну але не постіль(
    Мені добре, бо є можливість безкоштовної доставки на Розетку, тому нічого не втратила, лиш трішки свого часу(
    Розетка, Я Вас обожнюю !)

Достоинства:
    Бо по акції.
    Недостатки:
    На білій наволочці при огляді були дві чорні плями.
    Тканина дуже тонка, до першого прання.

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Пошиття дійсно якісне і опис товару повністю відповідає дійсності. Але на ваше прохання ми додамо ще додаткові фото. У Вас залишилось фото плям на наволочках?