- Ярослава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Настільки синтетичне, що аж прилипає до тіла. Категорично не рекомендую
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що постіль не виправдала ваших очікувань.
Мікрофібра дійсно є синтетичним матеріалом і може по-різному відчуватись залежно від індивідуальної чутливості та умов використання (температури, вологості, типу матраца чи одягу для сну). Розуміємо, що комфорт — це дуже особисте.
Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — постараємось запропонувати інший варіант тканини або допомогти вирішити ситуацію. Нам важливо, щоб ви залишились задоволені покупкою
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Суперр
- Татьяна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Размеры совпадают. Ткань синтетическая ...
- Достоинства:
- Хорошо смотрися
- Недостатки:
- Спать не возможно
- Вероніка І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Дуже сподобалась білизна! Колір якість все супер! Дякую
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Купую саме такий набір із мікрофібри постійно. Вона з часом не псується. Швидко висихає. Зелений колір дуже приємний.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
ЗВИЧАЙНИЙ ПОЛІЄСТР .
СІНТЕТИКА АЖ ТРІЩІТЬ ІСКРИТЬСЯ В РУКАХ
ЖАХЛИВА ТКАНИНА .
колір приєений, але тканина жах !!!
*мікрофібоою* ібізвати звичайну тонесеньку синтетику.
це ще та брехня.
НЕ КОШТУЄ і половини грошей цей скрипучий жахливий комплект.- Достоинства:
- нуль
- Недостатки:
- синтетична жажлива дуже тонка тканина .
не мікрофібра , а 100% дешевий ПОЛІЄСТР.
- Єва І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Якісний матеріал, яскраві кольори, не минеться при пранні. Рекомендую
- Достоинства:
- Якість, колір
- Недостатки:
- Не виявила
Колір як на фото. Якісний матеріал. Розмір відповідає заявленій
Яскравий насичений колір, приємний до тіла. Відповідає опису.
- Достоинства:
- Яскравий колір, приємний матеріал
- Недостатки:
- Не виявила
- Марченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Все чудово. Колір відповідає заявленому. Якість хороша
- Достоинства:
- Ціна, якість та колір
- Недостатки:
- Зина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Ужасное качество, ткань скрепит как салафан, аж зубы сводит
- Анна Н***
Как скрепит салафан?
- Альона Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Колір яскравий,тканина м'яка,при пранні колір не змінився
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
- Не має
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Постіль м'яка, не линяє, колір насичений.
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Заказываем уже второй раз, доставка быстрая
- Достоинства:
- Качество свой цены стоит.
- Недостатки:
- Пока не выявлено
Дякуємо за відгук і те, що вибрали Еней-Плюс. Нам приємно чути, що Вам сподобалась якість.
- КрисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Прикольная пастель. Может это не у всех конечно, но цвет как на фото. Очень классный. Незнаю что будет после стирки конечно.
Дякуємо за відгук!
- Евгения Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Колір співпадає, тканина хороша,після прання зберігає колір і структуру .
- Достоинства:
- Гарна
- Недостатки:
- Муз А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Якість ніби норм, без сторонніх запахів, рекомендую!
- Достоинства:
- ціна, колір
- Недостатки:
- поки ніт
- ОленаПродавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Дуже класна постіль)Брала дитині і він дуже задоволений,завжди просить її одіватиз грудня користуємось цією постільною білизною і зауважень немає
- Инна Б***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Качество ужасно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Клеёнка
- Валентин Б***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Цвет не соответствует действительности, березовый а не зелёный...
- Достоинства:
- Цена...
- Недостатки:
- Цвет не соответствует действительности, березовый а не зелёный...нужно сменить фото...
- Оксана Х***
Березовий це як?
- Андрій Г***
У мене колір відповідає заявленому, але сам матеріал відблискує набагато більше ніж на фото.
- Виталий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 50x70
Товар быстро пришел. Товаром очень довольный.
- Недостатки:
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 70x70
Якість дно синтетика жах
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 50x70
Постельное пришло быстро заказываем уже не первый раз довольный
- Достоинства:
- Продавец перезванивает уточнил заказ
- Недостатки:
- Пока мяснилаявлено
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 50x70
Якість сподобалась. Колір яркий не змінився після прання
- Достоинства:
- Добра якість за такі гроші
- Недостатки:
- Не має.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 50x70
Все дуже сподобалося
- Достоинства:
- Якість дуже хороша і колір.Все прийшло швидко і якісно
- Недостатки:
- Не виявила
- Eвгения З***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 50x70
Дуже сподобався комплект
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 70x70
Гарна постільна білизна
- Павлюк Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 70x70
Дуже приємний матеріал, швидко відправили і приємна ціна.
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 50x70
просто додам фото
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- розмір менший, додаю фото
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 50x70
Ми переселенці, в лютому тікали під обстрілами з однією ковдрою на трьох. Зараз вирішили підтримати вітчизняного виробника, водночас поліпшивши наше тимчасове житло. Виробник (він же продавець) при виготовленні вкрав 0,672 кв.м. тканини. Ковдра скручується, спати неможливо.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Розмір підковдри 206*240 замість 220*240. Колір ядовито-зелений, не такий, як на фото
- Карина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 70x70
Цвет не совпадает
- димаОтзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 70x70
Цвет не такой насыщенный.
- Kenya K***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 70x70
Я в шоке заказывала розовый пришел фиолетовый это как ...
Ну так приятный и даже фиолетовый понравился- Sonini
Доброго дня. Вибачте що так сталось! Вишліть будь ласка фото
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 50x70
Все добре, якщо вам, як і мені не критично 100% відповідність кольору, можете сміливу купувати ;)
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Колір не такий як на фото
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 50x70
Цвет не совпадает с картинкой (практически желтый)
- Sonini
Якщо комплект не був у використанні то можемо його замінити.
- Курашова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 50x70
Хорошее постельное белье - недорогое, но при этом вполне качественное. Цвет в реальности светло-зеленый.