- Алина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Качество супер
- Богдана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Максимально старалась передати справжній колір,поки не знаю як буде вона себе поводити
- Достоинства:
- Не дуже велика ціна але і не маленька
- Недостатки:
- Постіль мяка але не дуже якісна
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Отличный набор, ткань приятная, цвет красивый как приглашённая пудра. Швы аккуратные
- Андрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Жахливе обслуговування!
На фото дві наволочки,по факту у комплекті одна!
РОЗЕТКА-ШАХРАЇ !!!- Недостатки:
- ШАХРАЇ !
- Оля
опис читали?
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Синтетика ,і після 4 використання почали утворюватись ковтунці
- Достоинства:
- Колір
- Недостатки:
- Синтетика,слизька тканина і не рівні шви
- Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Жорстка синтетика
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Мікрофібра це синтетична тканина, але на дотик вона не жорстка.
- Жанна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
На фото простирадло сірого кольору,це і ввело мене в оману,хоча в описі колір-персик!Прийшов комплект повністю персикового кольору.Не знаю хто не правий.
Продавець має змінити фото,щоб повністю відповідало товару. - Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Приємна на дотик, колір супер.
Дякуємо за відгук! Також вдячні, що вибрали Еней-Плюс.
Постіль класна, колір такий як на фото, за свої кошти дуже хороша мʼякенька постіль.
Дякуємо за відгук! Також вдячні, що вибрали Еней-Плюс.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Гарне. Колір точно як на фото
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Поки що не побачила
Доброго дня. Дякуємо Вам за відгук. І що вибрали Еней-Плюс. Також подивіться комплект в кольорі морська хвиля. Теж дуже гарний
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Були сумління щодо якості тканини,але виявились марними.Мені тканина сподобалась,не електризуеться,відчуття синтетики не виникає.Незнаю точно яка тканина,я дуже не люблю синтетичні,але ця тканина мене приємно вразила.Шви рівненькі,гарно підогнуті,колір приємний,я б сказала вживу сподобався більше ніж на картинці.Купувала по акції,залишилась приємно здивована,гарна якість товара за невисоку ціну.
- Достоинства:
- Хороша якість ,приємна тканина,добре оброблені шви,рівненькі
- Недостатки:
Дякуємо, що вибрали Еней-Плюс. Ми обов'язково передамо Ваш відгук швачкам в цех.
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Быстрая доставка, приятный продавец
- Достоинства:
- Быстрая доставка приятный продавец.
- Недостатки:
- Качество, ну за эти деньги оно того стоит, цвет не такой яркий как на фото
Дякуємо за відгук і що вибрали Еней-Плюс. Подивіться ще фіолетовий і морська хвиля. Насичені і яскраві кольори.
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
вцілому сподобався
- Лидия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 210. Размер наволочки: 1 x 50x70
Не перший раз беру, гарне!
- Анжелика Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Хороший
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже м'якеньке ніжне постільне. Колір приємний, але трохи не такий , як на фото, більш рожевий. Кість мені подобається. Є можливість вибрати розмір наволочок для подушок.
- Достоинства:
- Гарне постільне
- Недостатки:
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Все отлично