Отзывы покупателей о Тональный крем Enough Collagen Moisture Foundation SPF 15 #23 100 мл (8809280062386)

Код:  201223531
Оценка пользователей 4.57/5
  • Альона Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13

Я не очікувала такого ефекту для своєї сухої шкіри із почервонінням від такого дешевого засобу. Але відгуки - сила! Рекомендую!
    Із мінусів - відправляли довше, ніж обіцяли

Достоинства:
    Спробуйте. Дійсно зволожує
  • Альона Л***

Задоволена

• Анна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Collagen Moisture Foundation #21

Тональний крем хороший, має спочатку запах, але пару хвилин.
    Наноситься легко, потрібно зовсім трішки. Великим плюсом є те, що він не підкреслює шелушіння шкіри, він зволожує. Але в той час мінус, що він жирнуватий, на лиці відчуття наче кремом намазався. При цьому шкіра м'якенька весь час. Тримається довго.
    21 вітдінок здається темнуватим, але коли розтушовуєш, то він адаптується до кольору шкіри. В кого шкіра з розовинкою, то краще брати 13 мабуть (не пробувала)

Достоинства:
    Велика банка, не підкреслює шелушіння.
    Недостатки:
    Жирнувата, відчувається на лиці.
  • Марта Л***

Добрий день,коли буде в наявності 13 тон?

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Collagen Moisture Foundation #21

Користуюсь цим кремом вже довго і дуже задоволена. Рекомендую

• Попова С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Collagen Moisture Foundation #21

Чудово все матує, я дуже задоволена! Люди! Розбирайте поки він є!!!

Достоинства:
    Кращій за інших!
  • Неля Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Collagen Moisture Foundation #21

Отримала крем такий який і хотіла

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Дар'я В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Collagen Moisture Foundation #21

Розібрались з терміном придатності. Все добре,дуже дякую
    Перепрошую за попередній відгук

• Юлія Д***

Отримала протермінований крем ! До 2018 року! Жах! Заявку на отримання коштів прийняли! Ніхто не вибачався , бо я так розумію для продавців це повсякденна справа, продавати людям протермінований товар !

• Валерія

у корейських кремів термін по іншоу читається, так що швидше за все ви просто не розібрались.

• Лариса У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Collagen Moisture Foundation #21

Купляю третій раз,мені та дочці дуже подобається

Достоинства:
    Ціна, якісь
  • Віталій .***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 23 Collagen Enough

Доставка, як завжди, швидка. Тональний дуже сподобався, відтінок 23 для ледь смуглявої шкіри виявився навіть трішки світлий, хоча були побоювання, що прийде якійсь шоколадний

• Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 23 Collagen Enough

Товар дуже сподобався. Безперечно замовлю ще

• Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 23 Collagen Enough

На фото два одинаковых тональных крема, оба в оттенке под номером 23, но, как говорится, різницю важко не відчути Как я могу вернуть деньги за товар?

Достоинства:
    Недостатки:
    Один сплошной недостаток
  • Світлана Д***

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 23 Collagen Enough

Він чудовий! Гарно лягає та тонує

Достоинства:
    Все чудово!
    Недостатки:
    Не має
  • Светлана А***

Очень довольна , покупаю регулярно , именно 13 тон подстраивается под любой цвет и тип кожи

Достоинства:
    Лёгкая текстура
    • Ольга Г***

Для темної шкіри підійде.

• Мария А***

Крем подобався.

• Ирина Ф***

Гарний крем,переживала за колір,але все добре Спочатку був запах у крема,а потім зник.Лягає добре,консистенція трохи густа,але це діло звички.

Достоинства:
    Акційна ціна і якість.
  • Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Collagen Moisture Foundation #21

Крем просто супер. Рівномірно лягає на шкіру, приховуючи всі недоліки

Достоинства:
    Ідеальний
  • Анна К***

• Тамара Д***

Дуже класний

• Яна М***

Мені подобається)
    Лягає дуже легко,але краще користуватися не влітку бо трохи жирне лице буде

• Олександра М***

Дуже хороший тональний крем

• Людмила А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Collagen Moisture Foundation #21

Тональный крем имеет посторонний запах,не совсем приятный ,поэтому им не пользуюсь.

Достоинства:
    Не пользуюсь
    Недостатки:
    Запах не совсем приятный
  • Леся Р***

Замовляю третій раз, і кожного разу у 13 номеру інший віддтінок. На фото наглядно видно. Це норма???

Достоинства:
    На довго вистачає
    Недостатки:
    Кожного разу дуже відрізняється тон по кольору.
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 23 Collagen Enough

Замовляла номер 21, прийшов 23. Не уважно перевірила при отриманні. Тепер не знаю, що з ним робити...
    Раджу уважно перевіряти те, що приходить. Бо, судячи з усього, на зборі замовлень працюють не уважні люди...

Достоинства:
    гарно лягає на шкіру
    Недостатки:
    прийшов не той тон

• Єлизавета Г***

Гарний тональний

Достоинства:
    Наноситься та лягає гарно
    Доступний по ціні
    Недостатки:
    Не зазначила
  • Ксенія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Collagen Moisture Foundation #21

Дуже гарний тональний крем , 10 із 10-ти. Чудово маскує недоліки,не виглядає як маска на обличчі,має приємний запах. Тон 21 підійшов ідеально,та дуже природньо.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Немає.
  • Любов Н***

Крем шикарний!!!!!!

• Єлєна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 23 Collagen Enough

Зволожує шкіру та має ефект хамелеона, ціна та якість )

Достоинства:
    Велика кількість)
    Недостатки:
    Не має)
  • Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Collagen Moisture Foundation #21

Ідеально маскує всі недоліки. Задоволена результатом

• Тетяна Д***

Хороший крем. Выслали быстро. Спаибо ребята

• Олена С***

Крем сподобався. Маю світлу шкіру, колір підійшов. Рідкуватий, але добре маскує недоліки. Запах на любителя, але скоро звикаєш. Буду брати ще.

Достоинства:
    Маскує недоліки. Об'єм
  • Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Collagen Moisture Foundation #21

Купила 21 тон мне подходит больше ,чем 13. 13 светлый. 21 чуть темнее. Очень нравиться. Хорошо тонирует , омолаживает!