- Вадим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
Класний
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
Добре тонує обличчя. Хороший колір, адаптується до шкіри.
- Достоинства:
- Якість, ціна.
- Недостатки:
- Немає.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Сьогодні хотіла купити цей крем,але при огляді побачила що він темний, відмовилася. Мій з пептидами навіть світліший за цей(((
- Достоинства:
- Був незамінним, поки був світлішим
- Недостатки:
- Зараз затемний
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
Хороший крем замовляю вже третій раз
- Недостатки:
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Это самый ужасный тональник из всех что у меня были! 1.Практически ничего не перекрывает. 2.Все поры делает в тысячу раз заметнее. 3.Дает такой отвратительный жирный блеск, что его видно из космоса. Убрать это пудрой не получилось, она тут же превратилась в кашу в морщинах, а в остальных местах всё так же блестело. Короче пришлось умываться и никуда не идти, так как с таким кошмаром на лице показываться никому нельзя. Оценка 0 из 1000т
- Достоинства:
- Неи
- Недостатки:
- Абсолютно всё
- Валентина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Не дуже сподобалася текстура-рідкувата, перекриває погано. А ось колір підлаштовується добре
- Достоинства:
- Колір підлаштовується під власний
- Недостатки:
- Рідка текстура
- Гикава И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
Хороший тональний крем. Маскує недоліки на шкірі.
- Недостатки:
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Тоналка супер!
- Достоинства:
- рівний тон ,приємно пахне
- Недостатки:
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Користуюся ним не вперше. Крем супер!
- Маріанна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
Мені сподобався)
Гарно лягає, не залишає плям на одязі, 21 номер для злегка смуглої шкіри- Достоинства:
- Підійшов ідеально
- Недостатки:
- Натали Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Мені дуже подобається.
Вже декілька разів замовляю- Достоинства:
- Гарно пасує до шкіри
- Недостатки:
- ЕлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Хороший тон для сухой кожи, но даже 13 оттенок темный для меня. Думала, он будет чуть светлее бб Миша 21
- Достоинства:
- Не сушит кожу, большой обьём баночки , дозатор
- Недостатки:
- Тёмный оттенок
- Романова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
Це унікальний тональний крем, ніжна текстура, вирівнює тон обличчя. Одні плюси.
- Достоинства:
- Стійкий до стирання.
- Недостатки:
- Мало тонів кольорів
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Мне очень подошло , кожа очень светлая . Не скатывается, выглядит естественно, цветочный запах.
- Достоинства:
- Цена со скидкой очень приятная. Тут всё таки 100 мл, а не 30!
- Саламащак Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Ідеально лягає, зволожує, не скатується
- Віра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Сам тональний дуже крутий
Але на жаль дуже різниться тон
Фото прикріпляю,мій ліворуч
Тому перед покупкою краще перевіряйте - Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Консистенція, до якої треба звикнути. Свою функцію крем виконує
- Достоинства:
- Крем хороший, дуже зручне дозування - корочок
- Недостатки:
- Дещо світліший тон, ніж мені треба
- Марина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Очень хороший крем!!!
- Достоинства:
- Нету ощущения маски. Лёгкий ,хорошо вписывается
- Недостатки:
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Фото-дополнение к отзыву. В жизни на лице выглядит гораздо хуже. Не понимаю, как ЭТО вообще может кому-то подходить, тем более со светлой кожей…
Тональный отправляется в мусор, как и миллион других, которые якобы подходят для белоснежек, а по факту абсолютно нет, вот прям вообще. На моей светлой коже выглядит мутно оранжево-желтым, подстраиваться даже не собирается, снова повелась на эту сказку… боюсь представить, как выглядит тон темнее.
В общем, если у вас действительно светлая бледная кожа, вам этот тональный не подойдёт, даже не надейтесь:(- Неллі
У меня очень светлая кожа, тональный подходит идеально и действительно подстраивается под тон кожи.
- Анастасия
Нелли, значит, у вас кожа просто светлая, а не «очень светлая». Для очень светлой не подойдёт
- Вікторія
Раніше також брала цей тональний #13. Все підходило чудово, тон був світліший. Останній раз замовила, то прийшов дуже темний, жовтий. Не розумію чому така різниця в партіях. Не підробка, бо перевіряла по коду)
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Это именно то что я хотела. Спасибо, очень довольна!!!
- Достоинства:
- Очень приятная и нежная структура. Не слишком плотный, легко наносится.
- Недостатки:
- Спонжик бы к нему был бы уместен))
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13. Тон світлий, під колір шкіри підлаштувався. Чимось схожий на Missha 21 тон. Крем має ніжний косметичний аромат, що зникає дуже скоро. Перекриття недоліків 4 з 5. Фініш сатиновий, приємний. До кінця робочого дня виглядає пристойно без пудри.
- Достоинства:
- світлий відтінок, доступна ціна
- Недостатки:
- Не помітила
- Мария И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Крем классный
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
У мене дуже суха шкіра, в холодний період навіть лущиться і крем звичайний не дуже помагає, тому вирішила спробувати ось цей тональний крем тон 21, для моєї світлої шкіри підійшов дуже добре, на обличчі не помітний, шкіра наче краще виглядає з ним. Єдиний мінус в жарку пору року він не підходить, дуже блистить на обличчі. У використанні уже більше 6 місяців
Не надто щільний, ідеально підійшов для світлої шкіри, ідеально тушується. Пори не підкреслює. Єдине, він на масляній основі, боялась що моїй комбінованій шкірі не підійде, але все добре. За рахунок цього він водовідштовхувальний
- Достоинства:
- Ціна, якість покриття
- Недостатки:
- Не виявила
- Елена И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Крем понравился - плотный, без эффекта маски, лицо не лоснится(у меня смешанный тип и поры). Запах.... чувствительным носикам может не понравится. Я равнодушна к запахам, но даже меня напрягает немного. Но буду терпеть. Тон 13 не такой уж и белый, как у остальных корейских брендов.
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Брала на угад, по тому как не знала свой тон. Но тон 13 мне подошёл, у меня светлая кожа. Покупкой довольна. Буду брать ещё!
- Достоинства:
- Хорошо лежит на коже.
Большой объем.
Отлично справляется со своей работой. - Недостатки:
- Не обнаружила
- Дєдова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
Тон хороший,ложиться ровно,кожа слегка бархатистая,не сушит и не скатывается,хорошо ростушовываеться.
- Достоинства:
- Большой объём,хватит на долго
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
Тональный крем хороший, делает красивое лицо, но он "чувствуется" на коже, какой то "тяжелый". Хотя за такую цену и такой объем, можно покупать. Но летом я им бы не пользовалась.
- Достоинства:
- Красиво лежит на лице, держится долго
- Недостатки:
- Я его чувствую на лице
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
Дівчина купляє цей крем, каже, що дуже добре зволожує, та за свої гроші є дуже якісним. Нещодавно навіть купила собі упаковку "про запас", коли на розетці була акція
- Достоинства:
- Якісний товар за нормальною ціною
- Недостатки:
- На разі не виявлено
- Євгенія А***
Може ви знаєте чи є голограма на упаковці? Бо зараз часто підробки трапляються ... Ціна дуже манить, але переживаю ,щоб все нормально було )
- Денис
Так, упаковка оригінальна)
- Марина М***Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
Дуже подобається,приховує недоліки шкіри,обличчя сяє та молодшає,світла шкіра 13 підлаштовується ,гарне зволоження та стійкість
- Достоинства:
- Багато
- Недостатки:
- Алеся Я***Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 13
Редко пишу комментарии, но этот продукт заслуживает положительного отзыва. Номер 13 подойдет для светлой кожи, крем хорошо подстраивается под тон кожи и имеет сатиновый финиш. Крем достаточно легкий, но можно наслаивать на проблемные зоны, тогда отлично перекрывает. Крем супер!!!!
- Достоинства:
- Красиво смотрится на лице, подстраивается под тон кожи. Цена.
- Недостатки:
- Единственный недостаток лично для меня- это достаточно навязчивый запах.
- Анастасія Б***Продавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
Прекрасний тональний крем, дуже подобається! Ефективно маскує будь-які недосконалості шкіри. Не підкреслює лущення на шкірі. Добре зволожує, підвищує еластичність тканин. Рекомендую!
- Достоинства:
- Хороший продукт
- Євгенія А***
А є голограма на упаковці, не підробка ? Бо така ціна низька, аж не віриться)
- ВладаПродавец: Rozetka. Тон: Enough Collagen Whitening Moisture Foundation тон 21
Лёгкая и невесомая...покрытие классно смотрится на фото и видео!
Рекомендую