- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже ненадійний принтер
- Недостатки:
- Красивий , але не надійний . Постійно зажовує папір . Возили до сервісного центру , але це не допомагає . Не раджу
Представник брендуДобрий день, Олександре!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що Ви зіштовхнулися з такими труднощами у використанні БФП Epson EcoTank L4267.
Ситуація із частим зажовуванням паперу не є типовою для цієї моделі. Радимо перевірити налаштування паперу, його якість і правильність завантаження. Якщо ж проблема зберігається, рекомендуємо повторно звернутись до авторизованого сервісного центру Epson.
Ваш досвід важливий для нас, і ми врахуємо ваші зауваження.
З повагою,
Команда Epson
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбали цей принтер ще 07.01. і ніяк не доходили до нього руки. надрукував 70 сторінок і довелось ставити на сильну прочистку, бо вилетіли всі дюзи, окрім чорних. на тесті показує ідеальні дюзи, при роздруківці листа синім чи червоним кольором - полосить дуже широкими полосами, ще й лишає плями чорні в рандомних місцях. Будемо повертати, бо це вже ні в які ворота не лізе. Не перший куплений нами принтер на Розетці, але таке бачу вперше. Жесть просто.
- Достоинства:
- колір
- Недостатки:
- брак друкуючої голівки. 125 сторінок і мінус червоний та синій колір
- Андрій Г***
уточніть, будь ласка, ви зробили паузу в друку з 07.01, чи тільки зараз розпакували пристрій і надрукували зазначену кількість сторінок, і довелося чистити дюзи?
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надійний
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший БФП за свої гроші. Відносно дешеві контейнери з фарбою. З своїми функціями справляється на всі 100%. У зрівнянні з L3266 краща роздільна здатність та швидкість кольорового друку, дещо менший.
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный МФУ.