- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер,дана модель просто чудова ми в захваті
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Нехоче підключатись до мого домашнього вайфай,незнаю можливо я щось роблю не так
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Телевізор прийшов дякую. Подарунка нема!!!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Выбрал его из-за мощного звука, звук действительно хороший. Есть неприятный глюк при игре на PS5: внизу появляется толстая полоса которая рябит. Оказалось она пропадает если выключить режим ALLM. Но этот режим включается каждый раз при включении консоли. Итого процедура включения каждый раз такая: включить телик, зайти в настройки, выключить ALLM. В остальном обычный хороший тв
- Достоинства:
- Крутой звук
- Недостатки:
- глюк при включении PS 5
Представник постачальникаВітаємо.
Конфігурація налаштована так, що при підключенні нового пристрою, налаштування на ньому – як при першому підключенні (за замовчанням). І вмикачі на всіх функцій, у тому числі ALLM - ON. Це правила компанії Google.- Александр К***
Выключите режим ALLM в настройках самой плойки.
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Достоинства:
- Працює без нарікань
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Телевізор сподобався,картинка гарна,звук супер,матовий екран нічого не відсвічує.Єдине система Гугл тв працює не так швидко як я звик.
- Достоинства:
- Екран,звук,картинка
- Недостатки:
- Гугл тв,але не критично
- Николай А***Продавец: Rozetka
Интересно - зачем на телевизоре функция 4к, если он не поддерживает носители с такими фильмами? Разочарован, брал из-за 4к но пофакту полноценно пользоваться им не могу, только ролики на ютуб )
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Не поддерживает внешний диск в формате exFat
Представник брендуВітаємо.
У телевізорі підтримується файлова система FAT32, як і на більшості сучасних платах Smart TV.
Для отримання більш детальної інформації, прохання уточнити параметри використаного відео та носія, щоб ми змогли отримати зворотний зв'язок від виробника та знайти пояснення/вихід із даної ситуації?- Юрій
Форматуєте свої накопичувачі у NTFS і дивитесь 4К контент з них без жодних проблем.
- Юрій
@Представник бренду - є сумніви у Вашій компетенції. FAT32 це про до 4 Гб файли.
4К фільми це про до 100Гб файли. На NTFS все чудово працює.
- Надежда С***Продавец: Rozetka
Класний телевізор в УСЬОМУ!!! Картінка, звук, якість, укправління з цього пульта-миші, зувкові всякі функції типу голосовгго пошуку і караоке… Та і навряд я всі функції встиг спробувать, ще напевно багато чого в ньому є
- Олександр В***Продавец: Rozetka
Купував не тут, Телік просто відрізнявся на полці потужни звуком. Є класна фунуція пошук пульта та караокі. Рекомендую всім.
- Достоинства:
- Mini LED, кратинка, матовий екран, класний реальний звук, Смарт система Google
- Недостатки:
- нема