Отзывы покупателей о 4G WI-FI-роутер Ergo M126 WiFi6 / 287мбит/с / MI-MO 2x2 / SIM карта /Акум 3000 мА/ч

• Сергій З***

Не тримає зовсім акумулятор

Достоинства:
    Нараджу купляти цей товар
    Недостатки:
    Брак не тримай акумулятор зовсім із запасного акумулятора немає

Дякуємо за ваш відгук.
      Нам дуже прикро, що у вас виникла така ситуація з роутером Ergo M126. Некоректна робота акумулятора може свідчити про виробничий брак або несправність.
      Рекомендуємо звернутися до місця придбання або в авторизований сервісний центр для діагностики пристрою за контактами: 0992477032.
      Якщо проблема підтвердиться, пристрій буде відремонтовано або замінено відповідно до гарантійних умов.

• Інна К***

Надійний зв’язок там, де його раніше не було
    ​Загальне враження:
    Дуже задоволена покупкою! Окремо хочу подякувати магазину Rozetka за звичний чудовий сервіс: швидка доставка, все чітко та професійно. Тепер щодо самого пристрою.
    ​Що сподобалося:
    ​Легкість налаштування: Встановити та налагодити роутер виявилося неймовірно просто. Впорається навіть людина, яка зовсім не знається на техніці.
    ​Ефективність сигналу: Купувала для роботи з оператором Київстар. Пристрій стоїть у кімнаті з дуже невдалим плануванням, де мобільний інтернет постійно зникав. З Ergo M126 проблема вирішилася миттєво — сигнал стабільний, розривів немає.
    ​Компактність: Роутер дуже маленький, легко поміщається навіть у невелику жіночу сумочку. Білий колір виглядає стильно, хоча було б цікаво побачити модель і в інших кольорах.
    ​Локалізація: Приємно, що інструкція повністю українською мовою — все зрозуміло та доступно.
    ​Важлива порада щодо гарантії:
    ​Раджу всім обов’язково зайти на сайт виробника та оформити гарантію на 2 роки.
    ​Зверніть увагу: при реєстрації на сайті замість серійного номера (s/n) потрібно вказувати IMEI пристрою. Обов’язково зробіть це для власного спокою!
    ​Підсумок: Якщо шукаєте компактне та просте рішення для стабільного інтернету — однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Стильний
    Недостатки:
    Поки відсутні
      Представник бренду

Дуже дякуємо за Ваш вибір і відгук! Ми раді, що ERGO виправдав Вашу довіру і очікування. Щиро бажаємо тепла та затишку Вашому Дому!

• Олександр М***

Хороший роутер, проявил себя отлично пока, будем смотреть дальше. Бывают провалы сети, обрывы, но в целом намного лучше скорость и гораздо стабильнее, чем раздача с телефона, хотя оператор тот же (vodafone)

• Адріан В***

Не погана штука якщо інтернет слабенький підтягує добре, батарея тримає 6, 8 годин, тягне через 2 стіни, пр відстань 10 метрів користуюсь 2 місяця, поки нарікань нема

Достоинства:
    Нічого конкретного сказати не можу тому що таку іграшку маю вперше
    Недостатки:
    На разі мені не відомі

• Сергій

Через тиждень почав глючити, а саме перестає роздавати wi-fi. Після перевантаження знову працює, але не довго. Потрібно постійно перезавантажувати

Достоинства:
    Маленький, компактний, добре тримає заряд, швидко заряджається.
    Недостатки:
    Через тиждень перестав працювати належним чином

Вітаємо.
      При такій поведінці приладу вам необхідно звернутися до авторизованого сервісного центру бренду ERGO: (099)247-70-32

• Анатолій

Мешкаю в багаповерхівці, моб. інтернет зі смартфону ледве-ледве завантажує текстові повідомлення у застосунку Telegram з дуже довгим реконектом до мережі.

Я багато від цього пристрою не чекав але на моє здивування зв'язок вкрай стабільний, відеодзвінки: Microsoft Teams, Telegram, Viber а також Youtube - все працює на відмінно.

Достоинства:
    Ціна. Компактність. Легкість налаштування. З'ємний акумулятор 3000 мАч.

• Віталій

з усіма завданнями покладеними на нього справляється бездоганно

Достоинства:
    компактний, зручний в користуванні, нічого зайвого немає
    Недостатки:
    не знайшов