- Евгения О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Парта сподобалась, без браку, лампа працює.
Добрий день! Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Наталия В*** ЩупийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хоть и снята с производства, но это не мешает сказать о товаре. Парта очень хорошая и удобная, легко моется, легко можно поменять размер по росту ребенка. Побольше бы таких товаров!!!
- Достоинства:
- Очень удобная для быта .
- Недостатки:
- Все супер!!!
Вітаємо, Наталія. Дякуємо за відгук, користуйтеся комплектом із задоволенням!
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Вчора отримали парту.Дуже сподобалась,парта зручна,якісно зроблено,повна комплектація.Шурупи з запасом.Піднімається і опускається без проблем.Єдиний недолік,який засмутив сильно, це лампа,яка не працює.
- Достоинства:
- Зручна,якісна парта
- Недостатки:
- Не працює лампа
Добрий день, Інна. Для вирішення питання щодо лампи просимо звернутися в сервісний центр постачальника за тел.: +38 063 503-03-22 і ми обов’язково Вам допоможемо.
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Качеством довольны , прекрасный вариант для дошкольника . Собрали быстро , без помощи мастера . Рекомендую !
- Мария Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Получила заказ, качество хорошее, но не доложили 2 важные детали
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Неполная комплектация
- Ирина Б***
Напишите в чатбот розетки.
Добрий день, Марія. Для вирішення питання щодо деталей зверніться будь ласка в Сервісний центр постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми обов'язково Вам допоможемо.
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Чудова парта, покупкою задоволені. Повна комплектація, склали швидко. Оперативна доставка.
Рекомендую товар та продавця! - Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Замовила дану парту,доставка якісна і швидка.В цілому парта дуже гарна. Єдиний недолік,крісло при підніманні не фіксується,падає вниз.
- Достоинства:
- Якісна,красива,зручна.
- Недостатки:
- Не фіксується крісло.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Представник постачальника
Добрий день, Тетяна. Для вирішення питання щодо крісла зверніться будь ласка в Сервісний центр постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми обов'язково Вам допоможемо.
- Артем Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Замовили подарунок дитині на Новий рік, оплатили комплект ще 25.12.21. При оформленні замовлення і надалі на сайті перевізника увесь час була вказана дата доставки 31.12. У цей день замовлення ми не отримали і тільки після дзвінка оператору виявилося, що з невідомих причин дату доставки перенесено на кілька днів, аж на 04.01.22! «Дякуємо» службі Міст Експрес за те, що наша дитина залишилася без новорічного подарунка, більше ніколи не скористаємося послугами даного перевізника.
Щодо якості самого комплекту, то при зборі виникали деякі труднощі, тому що отвори не співпадають ідеально і довелось трішки «помучитися» щоб скрутити деталі між собою.
Після збору виявили ще одну неприємну деталь-лампа, що входить у комплект не працює(- Достоинства:
- Гарний і якісний пластик, неприємного запаху немає. Зручна підставка для книг, висувна полиця для дрібничок. Вцілому комплект виглядає гарної сучасно.
- Недостатки:
- Не працює лампа, що входить у комплект(
Добрий день, Антон. Для вирішення питання щодо лампи можете звернутися в Сервісний центр постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми обов'язково Вам допоможемо.
- Артем Ч***
Проблему з непрацюючою лампою вирішено! Звернулися за номером, який вказав постачальник під нашим коментарем. Нам люб’язно запропонували замінити лампу на працюючу. Сьогодні вже отримали, встановили і апробували новеньку:)
Дуже дякуємо за оперативне вирішення проблеми. Наш малюк з превеликим задоволенням користується партою:)
- Климченко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
За свои деньги не плохой относительно товар, стул для детей от 145 см, хотя в описании парта для детей от 3 лет, нашему ребёнку скоро 7 и он не подходит по высоте, стул ниже опустить нельзя(изначально планировали нормальный стул отдельно), так же не работала лампа- светильник, брак наверное.
Добрый день Михаил! По Вашим вопросам просим Вас обратиться в Сервисный центр поставщика по тел.: +38 063 503-03-22, и мы обязательно Вам поможем.
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Парта прийшла швидко. При збиранні проблем не виникло. Досить зручне крісло, парта регулюється під зріст дитини. У комплекті також йде лампа та підставка під книги. Дитина залишилась задоволена. Правда, одна деталь попалася дуже неякісно пофарбована(((
- Достоинства:
- Зручна у користуванні, м'яке та комфортне крісло. У комплекті є лампа та підставка під книги.
- Недостатки:
- Одна деталь дуже неякісно пофарбована (фото додаю).
- Грицан Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Заказала парту . Курьер привез 10.08.22 . Из недостатков не фиксируется одна сторона стола! За ней не возможно работать ребенку. Спинка стула поцарапана.
Дякуємо за Ваш відгук. Для вирішення питання по парті і стільцю звяжіться будь ласка з Сервісним центром Постачальника за тел.:+38 063 503-03-22, і ми Вам обов'язково допоможемо.
- Дмитро М***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Чудовий комплект, раджу!
- Дмитро М***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
У зв'язку з війною в країні, нам з родиною деволося переїхати в більш безпече місце. А оскільки навчання поновили дистанційно, донечці потрібно було десь займатися уроками. Проте нормально облаштованого місця не було. Довго обирали комплект, та вирішили зупинилися на BD-20. І не помилилися! Комплект дійсно вдалий, має максимальну комплектацію: лампа, підставка, органайзер. Все в одному комплекті! До того ж стільчик з м'якою оббивкою, що додає додаткового комфорту. Ще й в сірму кольорі, який подобається донецчі, і за яким в майбутньому, коли підросте, буде сидіти наш молодший козак!
- Достоинства:
- Зручний, поввна комплектація, практичний!
- Недостатки:
- За не досить довгий термін труднощів виявлено не було!
- Bogdan H***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Міцний, надійний та стійкий комплект.
- Недостатки:
- Виявлено поки що лише переваги, тому купуйте не пошкодуєте!
- Anton S***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
По фото та опису мабуть цікавий варіант. Нажаль не побачив його раніше та купив інший комплект, в якому нема такого крісла м'якого. Може хтось разшарить свій досвід в відгуку, та я подумаю може куплю на подарунок
- Лиля К***
Можете брать на подарок, проблем не было при сборке. К качеству претензий тоже нет.