Отзывы покупателей о Кресло детское Evo-Kids Mio Classic Green (Y-405 KZ)

Оценка пользователей 4.7/5
  • Кулик С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Користуемось третій рік, все їде добре. Підставка під ноги корисна, регульовка добра, крісло не скріпить, все надійно (в нас дрищ).
    Дорослий теж без проблем може присісти.

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Поки що немає

Добрий день! Дякуємо за відгук! Приємного користування!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Гарний стілець ,моїй дочці дуже сподобався сидіти дуже зручно регулюється під любий стіл користуємося два роки ніяких нарікань рекомендую

Достоинства:
    Міцний надійний
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!

• Олексій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Чудове крісло для навчання.

Добрий день! Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Гарне якісне крісло дитині сподобалося .

Добрий день, Юліє! Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий

Якісний і зручний стілець для першокласника. За рахунок регуляції висоти послужить не один рік. Великий плюс в зйомному чохлі

Достоинства:
    Змінний чохол

Добрий день, Максиме! Дякуємо за відгук! Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Гарне, міцне, якісне крісло, все регулюється під ріст дитини, є змінні чохли. Рекомендую.

Добрий день, Ірино! Дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам сподобалось крісло. Його дійсно зручно регулювати під зріст дитини. Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Олег В***

Хороше крісло

Добрий день, Олег! Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Не фіксується сидіння на газ ліфті, при піднятті сидіння злітає з осі

Добрий день, Анастасія! Сидіння можна зафіксувати під вагою. Ви можете спробувати сісти і декілька разів під вагою підняти та опустити сидіння. Або по даному питанню Ви можете звернутися в сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22 і ми Вам обов'язково допоможемо!

• Анастасия Б***

Проблему вирішено заміною деталі, сервіс обслуговування клієнтів на вищому рівні. Швидко відправили, без будь яких зайвих питань та розслідувань, як зазвичай це буває при спробі повернення. Дякую

Дякуємо за зворотній зв'язок! Бажаємо тривалого користування!

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий

Дитині дуже сподобалося, каже що зручне

Добрий день, Сергій! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування дитині!

• Богдан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

У меня ребенку 8 лет и он выше сверстников, по итогу кресло на максимальных вылетах спинки не удобно, а из-за чехла на спинке паралон с верхнего края заворачивает и он вылазит со своего места, было бы хорошо если бы были подлокотники

Достоинства:
    Чехлы которые удобно снимать и стирать
    Недостатки:
    Слазит паралон из-за чехла который одевается на нее, нет подлокотников

Добрий день, Богдан! Дякуємо за ваш відгук та щирий зворотний зв'язок! Дійсно, у цій моделі підлокітники не передбачені в комплекті. Відсутність підлокітників заохочує дитину сидіти прямо, не спираючись на одну сторону. Це сприяє формуванню правильної постави — особливо важливо у віці, коли активно росте хребет.

• Людмила С***

Відповідає опису

Добрий день, Людмила! Дякуємо за відгук! Бажаємо тривалого користування!

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый

Стілець купляли для дитини 8 років, заявленим характеристикам відповідає, дитина задоволена

Достоинства:
    Регулювання стільця
    Недостатки:
    Швидко забруднюється

Добрий день, Наталья! Дякуємо за відгук! Раді чути, що крісло відповідає вашим очікуванням і дитина задоволена. Нехай користується із задоволенням!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Після року нечастого використання, паралон на спинці відірвався від основи. Кріслом неможливо надалі користуватися.

Достоинства:
    Гарний вибір кольорів.
    Недостатки:
    Брак або дефект

Добрий день, Роман! Дякуємо за відгук! По даному питанню Ви можете звернутися в сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22 і ми Вам обов'язково допоможемо!

Клас

Добрий день, Олександр!
      Дякуємо Вам за відгук!

Гарне крісло

Достоинства:
    Багато регулювань. Високе
    Недостатки:
    Незнайшов

Добрий день, Олександр! Дякуємо Вам за відгук!

• Дар'я Г***

Все супер

Доброго дня, Дар'я! Дякуємо за Ваш відгук!

• Тамара С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Гарне крісло! Легко збирається, спинка регулюється, коліщатки фіксуються - все добре! Не скріпить! Зроблене з якісного пластика. Не тхне зайвими запахами. Тканина яскрава. Все в комплекті. Дитина в захваті)

Достоинства:
    Всі заявлені виробником.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Добрий день, Тамара! Дякуємо Вам за відгук!

Чудове крісло, всім раджу

Достоинства:
    Коштує своїх грошей
    Недостатки:

Добрий день, Олександр! Дякуємо Вам за відгук!

• Міла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Якісний, міцний та має гарний вигляд. Зручний у користуванні. Легко збирається, все добре працює. Рекомендую!

Достоинства:
    Регулювання висоти спинки та глибини сидіння. Змінні чохли. Нейлонові коліщатка з блокуванням руху. Підставка для ніг з регулюванням висоти.

Доброго дня, Міла. Дякуємо Вам за відгук!

• Виталий Л***

Хорошее кресло, качество нормальное

Достоинства:
    Сборка без инструмента, чехлы
    Недостатки:
    Цена

Добрий день, Віталій! Дякуємо за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!

• Яна Ф***

Крісло чудове!! Рекомендую.

Доброго дня, Яна. Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Стілець якісний, зручно , що знімаються чохли. Користуємося вже рік. Але з першого дня не працюють стопери. Спочатку не придала цьому значення так як рідко користувалися. Але з початку навчального року користуємося і це дуже не зручно

Длбрий день, Ольга! Дякуємо за Ваш відгук. Стопори на колесах мають 2 режими: ON та OFF, для обрання відповідного режиму необхідно натиснути на кнопку, яка знаходиться на кожному колесі. В режимі ON стопори ввімкнені, і крісло з дитиною не може рухатися, а в OFF - вимкнені, тоді на кріслі можна переміщатися кімнатою. Якщо у Вас виникли труднощі з цим питанням, зверніться будь ласка в Сервісний центр постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми допоможемо.

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий

Якісне крісло, зібрали дуже швидко. Дуже задоволені покупкою

Доброго дня, Андрій! Дякуємо Вам за відгук!

• Олена О***

Стільцем користуємось понад рік. Все чудово. Задоволені. Легко зібрати

Достоинства:
    Якісний стілець

Доброго дня, Олена! Дякуємо Вам за відгук!

• Анжелика Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Крісло гарне, якісне. Добре упаковане. Зауважень ніяких не має. Обирали також по відгукам. Очікування/Реальність 10 із 10. Все чудово. Дякуємо

Достоинства:
    Чохли у подарунок
    Недостатки:
    Тільки отримали, що не використовували повністю. Але воно дуже якісне.

Вітаємо, Анжеліко! Дякуємо за чудовий відгук!

• Віктор

Дитині сподобалось

Достоинства:
    Легко збирається за 15 хвилин

Вітаємо, Віктор! Користуйтеся кріслом із задоволенням.

• Ірина Л***

Крісло чудове. Дитині сподобалось. Мега швидка доставка

Доброго дня, Ірина! Дякуємо Вам за відгук!

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Чудове крісло для дитини, яка готується до школи. Зручне для ніжок, для рук, спини. Все продумано - особливо чохол, який знімається

Доброго дня, Анна! Дякуємо Вам за відгук, сподіваємось, крісло прослужить Вам багато років!

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Крісло відмінне. Якість чудова. Змінні чохли - це просто незамінна річ! Єдина особливість, яка стала прикрістю - "сходинка" постійно з'їжджає вниз, не тримається на встановленому рівні. Але цілком імовірно, що вона не розрахована на те, що на неї ставатимуть в повний зріст (дитина так встає з крісла). Загалом, задоволена.

Достоинства:
    Якісне. Відповідає ціні. Наявні в комплекті чохли.
    Недостатки:
    Сходинка не витримує - з'їжджає в нижнє положення.

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за Ваш відгук і за вибір даної моделі крісла! Для консультації з приводу підставки для ніг Ви можете звернутися в сервісний центр постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми спробуємо Вам допомогти.

• Анастасія Г***

Не працюють стопори

Добрий день, Анастасія! Для вирішення Вашого питання зверніться будь ласка в сервісний центр постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми Вам обов'язково допоможемо.

• Женя Б***

пробували звертатись у сц?

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Дуже сподобалось . Взяли для дитини 5 років, щоб займатися за дорослим столом. Зручно.

Достоинства:
    Все підійшло
    Недостатки:
    Не побачили

Доброго дня, Людмила! Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням!

• Елла Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Дуже сподобалось крісло, зручне та гарне. Як те що треба для дитини. Багатофункціональне. Якість гарна.

Достоинства:
    Підлаштуватися під зріст та глибину сидіння.
    Недостатки:
    Не знайшли

Добрий день, Елла! Дякуємо Вам за те, що поділилися враженням про наше крісло, користуйтеся ним довго і з задоволенням.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Збирається чудово, всі кріплення підходять одне до одного. Класно що є чохол, але він слабенький. Кіт з ним за пару вечорів розібрався, лишив затяжки. Повністю пластикова основа. Виглядає більш менш надійно, як буде "носитися" подивимося.

Доброго дня Денис! Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся кріслом із задоволенням !

• Олег Д***

Класне крісло.

Достоинства:
    Гарно зроблене.
    Недостатки:

Добрий день Олег! Дякуємо за вибір наших меблів!

• Сологуб Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Зручний, стильний стілець. На зріст 128 чудово підходить. Завдяки зміні положення спинки, стілець буде актуальним ще довго

Добрий день Юлія! Дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно, що Вам сподобалось наше крісло!

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Крісло зручне. Випробовували крісло: дружині теж зручно сидіти (вага 50кг при зростіь169см); мені при вазі 69 та зрості 171 хочеться спинку вище + трохи стає хитким. Але ж це крісло дитяче. Надіюсь прослужить довго. Дитина задоволена

Достоинства:
    Легко збирається, є чохли
    Недостатки:
    Погано тримається підставка для ніг коли дитина на неї наступає. Вона злітає навіть при максимально затягнутому вінті.

Доброго дня Дмитро! Дякуємо Вам за докладний відгук! Щодо налаштування підставки для ніг Ви можете звернутися в наш Сервісний центр постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми Вам обов'язково допоможемо.