- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дякуб
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Сумку надіслали в означений термін. Мій ноут 42*28 см помістився впритик, на більші не підійде. Сумка класична, тримає форму, повністю відкривається, з ремінцем, кишенями ззовні і всередині. Слабкі карабіни на ремінці.
- Достоинства:
- Розмір для ноута 42*28см, сумка повністю відкривається. Прийнятна ціна.
- Недостатки:
- Слабкі карабіни на ремінці.
- Інна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Помилково купила більшу для свого ноутбука. Вирішила, що підійде для старого більшого ноутбука. У результаті постійно носила у ній на роботу менший ноутбук.
- Достоинства:
- Захищає від ударів (перевірено), великий розмір значення не має.
- Недостатки:
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
За свої гроші - супер
- Достоинства:
- Згідно опису
- Недостатки:
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Якість нормальна. Рекомендую до покупки.
- Недостатки:
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
При отриманні сумку не подивилась, тільки дома побачила, що відсутній ремінь. Як можна вирішити дане питання?
- Недостатки:
- Був відсутній ренінь, через плече
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Зручна сумка для ноутбука. Легка. Ноутбук легко фіксується всередині. Є кілька карманів в які можна покласти всякі дрібнички. Незнаю наскільки довго вона прослужить але на свої гроші досить якісна. Рекомендую.
- Достоинства:
- Зручна. Має кілька карманьчиків.
- Недостатки:
- Не помітив
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Гарна сумка за таку сумму
- Достоинства:
- Сумка прийшла в строк. Має досить гарний вид, охайна. Ноуд 17 дюймів вмістився.
- Недостатки:
- Не виявили
- Анастасия Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Легка , зручна , має окремий розділ
- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
гарний товар, швидка доставка, дуже задоволена придбаною сумкою для ноутбука
- Достоинства:
- зручна практична сучасна сумка для ноутбука
- Недостатки:
- не виявлено
- Чернега С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Виробнику потрібно змінити ручку. На фото виглядає набагато краще ніж в реальності. Навіть дивно :(. Постійно переживаю, що вона зараз порветься
- Достоинства:
- легка, відповідає розмірам
- Недостатки:
- "дешева" ручка
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
я купував на один раз. Якщо хтось хоче брати на більше то не беріть, беріть дорожче. Дуже дешеві матеріали, поганий вигляд, нитки стирчать. Короче сумка на свою ціну, або не беріть або розраховуйте що отримаєте одноразку з Китаю.
- Достоинства:
- Недостатки:
- бюджетка
- Олександр Я***
З Польщі )))
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
За свою цену классная сумка
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Краще не брати, одразу відірвалася підкладка
- Сергій
Є ж гарантія. Не пробували поміняти?
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Отлично подошла
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
В целом сумка немного маловата. Обычно я ношу документы вместе с ноутбуком, а с этой сумкой такое не получится.
- Достоинства:
- Сумка выглядит хорошо.
- Недостатки:
- Карабины ремня просто негодные, не выдерживают вес сумки. Ремень или карабины надо сразу менять.
- Ігор У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Дуже боявся, що ноут 45 см : 2.54 = 17,5" не ввійде. Увійшов зі свистом
- Достоинства:
- Легка, міцна, входить ноут 17,5" (45 см діагональ)
- Недостатки:
- Слабенькі кріплення
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
За таку ціну - це відмінний товар. Стінки м'які, не тоненькі, наповнені чимось усередині.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Основний плюс цієї сумки полягає у тому, що вона розкривається на 180 градусів, що робить це, разом з жорсткими бортами -- дуже зручним і для документів.
- Достоинства:
- Розкривається на 180 градусів, жорсткі борти
- Недостатки:
- Родион А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Я зробив замовлення даної сумки, але відправку готують без дзвінка. Мені потрібно точно знати чи підійде вона для ноутбука Lenovo Legion 5 17.
- Віктор
Дак підійшла сумка під Легіон?
Сумка норм.
- Каріна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Класно, все як в описі
- Достоинства:
- Недостатки:
- На вигляд великий дуже, на 17 дюймів велика, але і це нормально
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Ну щось таке. Брав у якості чохла для ноутбука 17.3" щоб тягати його у цій сумці у рюкзаку. Ноут в сумку ледве вліз, про те старенький 17" не вліз взагалі. Якщо хтось хоче тягати в ній ноут саме як у сумці, то це погана ідея, карабіни не викликають довіри.
- Достоинства:
- Недирява, недорога
- Недостатки:
- Якість, 17"й ноутбук не вліз
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Боуові стінки тканина (аля плащ) і все ... Якби небуло вставки по боках - сумку можна згортати в карман штанів. Нераджу
- Достоинства:
- Корд....
- Недостатки:
- Окрім корда все інше пакет з супермаркету
- Вячеслав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Сумка, як сумка=) Asus Rog Strix G17 поміщяється без проблем=)
- Дьяченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Влез лаптоп 17,3
- Достоинства:
- Недостатки:
- Хлипкое крепление ремешка
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
За такие деньги просто обалденная сумка. Asus ROG Strix G17 влез идеально. Все качественно и красиво.
- Достоинства:
- Качество материалов, подходящие размеры
- Недостатки:
- Павел И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Качество сумки за такую цену более-менее нормальное. Доставка очень оперативная.
- Недостатки:
- Очень слабые карабины ремня. Нужно менять однозначно. Но это не проблемы Розетки.
- Анатолий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Внутренние размеры 430x310x40mm. Ноутбук ASUS X712EA, экран 17.3" с блоком питания и мышью вошли без проблем.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пока не нашёл.
- Элена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Отримала посилку все чудово
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Тарас Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
За такі гроші, це найкращий варіант. Сумка в мене вже 5 місяців, поки все гаразд.
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Доставили быстро, но сумка не подошла
- Достоинства:
- Цена, качество ткани, ребра жесткости по периметру которые обеспечивают надежную фиксацию и обеспечивают лучшую защиту.
- Недостатки:
- По углам имеет закругления (уплотнитель), их-за чего меньше вместительность и как раз мой ноутбук не влез, диагональ 17.3
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
За такі гроші - досить хороший варіант)
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Нема)
- Геннадій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
- Назар М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Все прийшло дуже швидко ,матеріал приємний ,недоліків немає, Рекомендую!
- Достоинства:
- Швидко прийшла посилка,хороший матеріал.
- Недостатки:
- Виктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Рекомендую даний товар. Мені сподобався.
- Достоинства:
- Якісний пошив та матеріал. Дехто пише, що стирчать нитки, то скажу нічого подібного. За таку ціну дуже хороша сумка. Замовив ще одну таку саму.
- Недостатки:
- Тонкуваті карабіни, але на вигляд міцні.