Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Универсальная этажерка на колесах металическая, 3 яруса, 65х44х25 см, Мобильная тележка на колесах, Черная (1296932964)

Оценка пользователей 4.77/5
  • Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Етажерка зручна, хорошої якості вже довгий час користуюсь і все влаштовує. Рекомендую!

• Каріна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Прийшла ціла і гарно запакована, легко збирається

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Не варто уваги та своєї ціни

Недостатки:
    Етажерка прийшла без інструкції та має пошкодження. Також заглушки не можна засунути в трубу, тобто колеса не тримаються
    • Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам щиро прикро, що купівля етажерки викликала у вас негативні емоції.

Дуже шкода, що ви не звернулися до нас із виявленою проблемою та пошкодженнями одразу після отримання замовлення, адже наш магазин завжди оперативно допомагає покупцям у подібних ситуаціях і миттєво реагує на будь-які зауваження.

Найближчим часом наш менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей та вирішення даної ситуації.

Бажаємо гарного дня!

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Дуже сподобалася для дружини.

Достоинства:
    Колеса не відпадає,легко збирається,міцна
    • Продавец  Brands_Market7777

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Якщо шукаєте невелику, легку, мобільну поличку гарної якості - це вона.

Достоинства:
    Легко збирати, відповідає опису

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Дуже зручна та якісна етажерка, брала під фрукти та овочі. Полиці місткі, колеса якісні. Замовленням задоволена.

Достоинства:
    Надійна конструкція

• Еліза Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Гарна етажерка. Як на фото.

• Віта Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Чудова етажерка. Середньої міцності, для овочів/фруктів на кухню мені підійшла. Якість гарна, виглядає симпатично. Закатована добре, відправили швидко. Я задоволена товаром і продавцем, рекомендую!

• Стас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

К сожалению проверить на почте товар не было возможности, и одна из полочек оказалась немного с дефектом, сетка немного оторвана от каркасной проволки.
    Не критично, но ничего хоть немного увесистое не поставить как будто.
    А так очень хорошая етажерка за свои деньги.

• Ілона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Зручна, якісна етажерка. Сітка достатньо міцна. Колеса якісні. Збоку є гачки, за потреби можна щось підвісити (у нас банний віник там весь сезон висів)

• Жанна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Етажерка має гарний вигляд, металева, зручна. Брала на пікнік, задоволена.

Достоинства:
    Багатофункціональна

• Дар'я З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Дуже зручна етажерка! Можна ставити у будь-яке зручне місце.

Достоинства:
    Швидка доставка, якісне обслуговування,

• Дар'я Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Дуже зручна етажерка, супер!

Достоинства:
    На колесах

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Замовленням задоволена.Гарна ціна.Швидка доставка.

Достоинства:
    Швидко збирається.
    Має гарний вид.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Brands_Market7777

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Етажерка прийшла в подряпинах. З усіх сторін в неї на металі зішкрубки та подряпини. Також вона не стійка. Коли колеса ще не приєднані, вона хитається зі сторони в сторону, і перекочується з ніжки на ніжку. Не рекомендувала б її для купівлі.

Доброго дня!

Нам прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою, проте дозвольте прояснити ситуацію щодо ваших зауважень:

Кожна етажерка проходить перевірку на цілісність перед відправкою. Наявність подряпин по всьому металу свідчить про порушення правил транспортування службою доставки. Ми завжди наполегливо рекомендуємо перевіряти товар при отриманні на пошті та відмовлятися від посилки у разі виявлення механічних пошкоджень — це дозволить нам оперативно надіслати вам новий, неушкоджений екземпляр.

Конструкція мобільного візка розрахована на використання виключно з встановленими колесами. Хитання конструкції без коліс є нормальним технологічним моментом, оскільки ніжки не призначені для статичного опору без колісних опор. Після правильної фіксації всіх коліс та з’єднання ярусів візок набуває своєї повної стійкості та функціональності.

Ми цінуємо якість нашого сервісу, тому якщо товар не був у використанні, ви маєте право на його повернення або обмін згідно із законом протягом 14 днів.

З повагою, адміністрація магазину.

• Павло А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Все добре все складається легко не чого не рипить і не гуляє!топ за свої кошти

• Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Светлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Корисна річ.Придбала для балкону.Багатенько речей склала на полички і стало охайніше.Рекомендую!

Достоинства:
    Легенька і на коліщатках
    • Продавец  Brands_Market7777

• Олена Б***

Відмінна поличка

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Дууууже легка у збиранні та досить надійна

• Наталия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Дуже задоволена етажеркою. Надійна. Має естетичний вигляд. Зручна. Легко збирається.

Достоинства:
    Металева. Надійна.
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  Brands_Market7777

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Не погане співвідношення ціни та якості

Достоинства:
    Зручна для зберігання невеликих речей
    Недостатки:
    Виникли труднощі зі сборкою колес
    • Продавец  Brands_Market7777

• Віра

Хороша якість.
    Доставили швидко. Гарно упаковано. Користуюся майже 3 місяці. Нарікань немає. Товаром задоволена.
    Використовую в ванній кімнаті для зберігання легких речей, як фен , засоби для догляду за волоссям.
    Поличка вологи не боїться, із своєю задачею справляється.

Достоинства:
    Легка. Рухома на колесах.

• Наталія П***

Все ок