Отзывы покупателей о Крем для лица Eucerin Anti-Pigment ночной 50 мл (4005800347771)
Есть в наличии
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Немає змін кольору шкіри. Пігментація як була так і є і навіть не посвітлішала. Використовую денний та нічний протягом 3х місяців і ще надіюсь на зміни. Сестра купувала такий самий в Німеччині то після 2 тижнів використання були помітні зміни кольору шкіри. Радує приємний, ніжний аромат. Крем швидко поглинає шкіра.
- Виктория Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Ночной крем этой линейки купила впервые. До этого использовала флюид с спф 50 дневной, и корректор для пигментации. Мне 55 лет, светлая кожа, с детства весной появлялись веснушки, зимой "уходили" , но лет 15 назад, они просто "остались" . Все это время круглогодично использовала крема с спф не ниже, чем 50, производства Корея, Но, то что началось три года назад, повергло в ужас некоторые веснушки стали темнее, что я только не делала, колола препараты у косметолога, пилинги зимние это само сабой, И тем летом косметолог предложили мне эту линейку. Я пользовалась только дневным флюидом. Но корректор стал творить чудеса! Кожа стала светлее, и веснушки тоже, в довесок купила и ночной крем, Очень нравится. Рекомендую!
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
- Ирина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Цей крем купую вдруге. Приємний запах, гарна консистенція, швидко поглинається та не залишає жирної плівки. Зі своєю задачею справляється. Краще застосовувати в комплексі з денним кремом цієї ж лінійки
- Евгения Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
- Достоинства:
- Пользуюсь уже 2 года, крем очень нравится, отвечает заявленным характеристикам. Рекомендую
- МаріяПродавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Купувала не тут, а в аптеці. Маю три продукти цієї лінійки: сироватку, нічний крем, денний крем з SPF та тонуючим ефектом. Від пігментації за понад рік користування не допомогло. Хіба що десь за три місяці використанні пігментація стала тріііііішки світлішою. Eucerin навіть проводила "клінічні випробування", під час яких 75% жінок заявили про зменшення пігментації. Але за умовами випробування засіб наносився 4 рази на день, що неможливо, якщо працюєш, вчишся тощо. Одним словом, очевидно я з тих 25%, які результату від продукту не побачили
- Достоинства:
- З цієї лінійки нічний крем приємний
- Недостатки:
- Не допомагає від пігментації
- ЕкатеринаПродавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Хороший крем. Выравнивает цвет лица.