- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Коричневый
Я заранее рассчитался курьером не привёз товар пылесос не дал мне ни чека не дал мне где-то возможно расписаться надо было вообще никак и вообще даже не уточнил кто я такой потому забирал товар я но у меня никто не спросил сколько мне лет в документах там наверное есть разница кто забирает
- Достоинства:
- Минус
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олександр. Дякуємо за зворотній зв'язок. Перевірте, будь ласка, в особистому кабінеті додатку, наявність електронного чеку. Бажаємо довготривалої експлуатації.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Коричневый
Супер. Але де можна замовити додаткові фільтра та щітки до нього,щоб підійшли
Представник постачальникаДобрий день, Юлія!
Дякуємо за відгук. Аксесуари до пилососів будуть доступні для придбання на будь-якому торговельному майданчику найближчим часом. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Коричневый
Одержала пилосос, а він не працює так , як треба. Чути вібрацію в моторі і зникає підсвітка.
- Достоинства:
- Гарний і зручний
- Недостатки:
- Дуже гучний
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Коричневый
Вибрала довго і рівняла з іншими фірмами. Зупинилась все таки на цьому. Тягне добре,має три режими втягування. Батарея заряджаєшся швидко.дуже великий плюс,що батарея знімається,насадки знімаються ,можна мити при потребі. Мінуси ,якщо є килими немає великої турбощітки для килимів. Можливо можна до замовити щітку або насадку? Але я не найшла.
- Недостатки:
- Немає де до замовити щітки або замінники фільтра,насадки,батарею.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Юлія!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель пилососа від Eureka прийшлась Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням!
- Павло Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Коричневый
Пилосос дуже потужний! Поки що подобається.
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
Представник постачальникаВітаємо Вас, Павло. Дякуємо, що поділились з нами своїми враженнями про модель Акумуляторного пилососу Eureka AK10 PRO. Нам дуже важливий зворотній зв'язок. Бажаємо успішної та довготривалої експлуатації.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Коричневый
после первой зарядки проработал пять минут и потом снова минуты 4. и снова нужно заряжать
- Достоинства:
- нравится мощность и зарядка
- Недостатки:
- батарея
Представник постачальникаВітаємо, Сергій. Дякуємо за зворотній зв'язок. Не поспішайте засмучуватись. Прохання звернутись на ел.пошту [email protected] для уточнення деталей. Ми завжди готові допомогти.
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Коричневый
Пилосос доволі потужний - заряду вистачає, щоб ретельно прибрати квартиру 40 квадратних метрів двічі. З недоліків - трохи важкуватий. А з переваг: стильний дизайн, добре продуманий механізм — гнеться, тому легко прибирати під диваном без потреби сильно нагинатись
Представник постачальникаДобрий день, Юлія! Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!