Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Сушилка для белья Eurogold напольная (0503UT)

Оценка пользователей 1.8/5
  • Інна Б***

Неякісні пластикові елементи. Спочатку тріснуло кріплення з однієї сторони, а за деякий час з іншої зовсім відламалося - ніжка відпала

Достоинства:
    Зручний зажим для носків
    Недостатки:
    Неякісні кріплення - відламується ніжка

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Олександр Л***

Жахлива якість пластикових елементів сушарки. Проблема, як і у більшості коментаторів цього товару. Пластикові втулки (всі 4), куди вставляються ніжки, прийшли ВЖЕ з тріщинами. А на наступний день одна з них повністю відвалилася чітко по основі. Не зрозуміло, чому випускати на ринок продавця, у якого такий великий відсоток браку.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    На фото.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Рекомендуємо звернутися до продавця для можливого вирішення питання за гарантією. Ми цінуємо Ваш зворотний зв'язок і врахуємо його для подальшого вдосконалення продукції.

• Татьяна К***

З перших днів використання почала вилазити ніжка. Зараз пройшло 2місяці, відлетіли зовсім, зламалась по пластмасі. На що дають гарантії???

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.

• Зарина Д***

Не сподобалось. Занадто дорого за такі гроші

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що сушарка не виправдала Ваших очікувань. Ми цінуємо Вашу думку та врахуємо її у подальшій роботі.

• Альона

Зручна якісна недорога сушарка. В користуванні недовгий час, поки що все гаразд, працює справно.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що сушарка Вам сподобалась та добре виконує свою функцію. Бажаємо приємного користування та довгої служби!

• Віталій У***

Жахлива якісь сушарки, замовив перший раз і на розгині поламалась, замовив другий раз і то саме, і це все на одному і тому самому місці (перенавантаження сушарки одягом не було). Як будемо вирішувати питання? Бо довше одного дня з одягом простояти не може.

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок! Нам шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Для вирішення питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що під час користування сушаркою Ви зіткнулися з поломкою. Така ситуація не відповідає нашим стандартам якості. Рекомендуємо звернутися до продавця для уточнення деталей та можливого вирішення питання за гарантією. Ми цінуємо Ваш зворотний зв'язок і врахуємо його для подальшого вдосконалення продукції.