Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Гладильная доска Eurogold LIGHT 114 х 34 см (22234E)

Оценка пользователей 4.74/5
на основе 131 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    100 відгуків:  Позитивний — 82%, Нейтральний — 12%, Негативний — 6%
    AI-згенеровано на основі 100 відгуків клієнтів. Більшість покупців відзначають гарне поєднання ціни та якості у прасувальній дошці Eurogold 22234E, відзначаючи її легкість, стійкість, зручність у використанні та міцність. Багато хто радить цей товар, окремо дякує за швидку доставку. До недоліків відносять можливі проблеми із якістю чохла, незначні дефекти або пошкодження при доставці, а також невідповідність кольору з фото. Невелика частина користувачів скаржиться на нестійкість або незручності у зборці.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Гарна дошка за свої гроші.користуємося вже другий рік, нарікань не має

Достоинства:
    Гарна дошка
    Недостатки:
    Нарікань не має

Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно, що прасувальна дошка вже другий рік допомагає Вам у щоденному користуванні та не викликає нарікань. Раді, що Ви оцінили її якість і співвідношення ціни та функціональності. Бажаємо Вам комфортного користування та довгої служби нашої продукції!

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дуже зручна, регулюється по висоті, ніде не прогинається та не хитається

Достоинства:
    Зручна, стійка
    Недостатки:

Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили зручність, стійкість та можливість регулювання прасувальної дошки по висоті. Раді, що виріб комфортний у використанні та відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування та довгої служби нашої продукції!

• Костянтин

Легка. Стоїть чітко, без колихань

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Задоволена дошкою, зручна, стійка, регулюється по висоті

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та відзначили її зручність, стійкість і можливість регулювання висоти. Бажаємо комфортного користування й надалі!

• Тетяна К***

Гарна дошка з недорогих.
    Відповідно легка, прогинається в центрі при прасуванні.
    Невелика, зручна.

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися враженням! Нам приємно, що дошка Вам сподобалась. Ваш коментар допомагає нам ставати кращими.

• Прасолова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Купувала для мами, легка за вагою та легке регулювання. на килимі стоїть не хитається, інколи щось попрасувати нормальна дошка

Достоинства:
    легка
    Недостатки:
    тонке полотно

Доброго дня! Щиро дякуємо! Раді, що Ви оцінили легкість та зручність дошки. Врахуємо Ваше зауваження щодо полотна.

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дуже хороша на свою ціну, трохи малувата, але якісна і не хитається

Достоинства:
    Дуже легко складається/розкладається
    Недостатки:
    Вузька

Доброго дня! Раді, що Ви залишилися задоволені! Дякуємо, що обрали товари Eurogold для свого побуту.

• Дмитрий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

При користуванні скрипить основа металева сітка нікудишня містами буграми щей грає , краще б замість сітки поставили якесь дсп чи з фанери

• роман к***

Ок

Доброго дня! Дякуємо за довіру до продукції Eurogold!

• Іван К***

Все норм

Доброго дня! Дякуємо за Вашу оцінку! Приємно знати, що Ви задоволені покупкою.

• ЮЛІЯ Б***

Чудова дошка

Достоинства:
    Легка та зручна
    Недостатки:

Доброго дня! Щиро дякуємо за відгук! Приємно знати, що Ви задоволені покупкою.З повагою, Eurogold!

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Товар якісний. Отримала те, що замовила - надійна зручна дошка.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не виявила

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Раді, що якість і ціна прасувальної дошки Вас задовольнили. Ваші слова надихають нас робити ще краще!

• Катерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дошка чудова, за смішну ціну. Я навіть не очікувала такої чудової якості. Рекомендую

Достоинства:
    Стійка,гарна ціна, швидка доставка
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що наша прасувальна дошка перевершила очікування і радує ціною та якістю. Рекомендації таких щасливих користувачів – найкраща нагорода для нас.

• Василь З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Досить легка свою функцію виконує правда чохол міг бути трохи кращий

Достоинства:
    Легка і досить стійка
    Недостатки:
    Не найкращий чохол

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок! Ми цінуємо Вашу думку і завжди прагнемо покращувати нашу продукцію. Ваші зауваження вже взяті до уваги!

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Рекомендую купував по акційній ціні .Прийшло все як на фото ніяких пошкоджень дошки чи упаковки немає,сильно натягнута резинка навколо матеріалу чохла ,8кг постільної білизна і одягу перегладив на цій дошці для першого враження і тоді написав відгук ))) Все доставили в назначений термін і Дякую за безкоштовну доставку.

Достоинства:
    Не важка,швидко складається .слідів від сітки немає повністю хватає(поролон 5 мм).
    Недостатки:
    тільки що купив,недоліків пока що не знайшов

Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш теплий відгук та високу оцінку нашої продукції! Ми прагнемо створювати якісні, надійні та зручні у користуванні товари, і такі слова - найкраща мотивація для всієї нашої команди. Бажаємо Вам комфорту, затишку в домі та мирного неба! З повагою, Eurogold!

• Назар С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Прийшла без захисного резинового ковпачка на ножці не догледів як можна дозамовити ?

Достоинства:
    Все ок
    Недостатки:
    Недокомплектована

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок! Нам шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Для вирішення питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки.

• Кирило Я***

Супер, можна брати

Достоинства:
    Легка і менша трохи ніж звичайні дошки
  • Анастасія М***

Все як на фото, добре.

Недостатки:

Доброго дня! Щиро дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Раді, що товар вам сподобався! Гарного користування! З повагою, Eurogold!

• Аліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дошка виявилася бракованою! Після розпаковки виявила проріз на тканині. Взагалі тканина дуже погано натягнута на дошку, резинка гуляє. Не рекомендую.

Достоинства:
    Стійка, якісні "ніжки"
    Недостатки:
    Неякісно обтягнута тканиною, ще й прийшла бракована

• Євген К***

Нормальна дошка, без мінусів

Доброго дня! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені. Гарного користування!

• Ірина

Це прям пушка ракєта:)
    Товар повністю відповідає опису.
    Дуже задоволена дошкою, легка, якісна, міцно стоїть на землі та не хитається. Як на мене - ідеальна.

Достоинства:
    Якісна дошка, швидке доставлення.
    Недостатки:
    Не виявила.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що дошка вам сподобалась і що вона виправдала очікування. Ми докладаємо зусиль, щоб продукція була якісною, зручною та доступною за ціною. Бажаємо вам приємного користування!

• Сергей М***

Гарно виконано, надійно

Достоинства:
    Якісно

• Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Це кращий варіант за ці гроші, жінка задоволена, дешевше - гірше, дорожче - нема сенсу!

• Евгений Ш***

Ідеальна дошка

• Світлана К***

Покупкою задоволена .І якісно і не дорого ,доставка швидка .Рекомендую 100%

Достоинства:
    10/10
    Недостатки:
    Немає-все супер !
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Достоинства:
    Ціна, висока якість, розмір

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Доволі непогано за такі гроші.Повністю себе виправдовує,дуже зручна в користуванні.Рекомендую!

• Євгенія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Очень удобная, лёгкая, достаточно устойчивая.

Достоинства:
    Качественная
    Недостатки:
    Немного протерлась упаковка при хранении и транспортировке на держателе утюга, есть небольшая коррозия на металле.

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок! Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Для вирішення питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки.

• Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Велика подяка! Все дуже швидко і відповідно опису!

• Надежда С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Мені сподобалась! Зручна, не хилитається. Не маленька. Розетка, як завжди, молоці. Рекомендую.

• Оксана Т***

Все сподобалося, претензій немає. Дякую, що зроблено в Україні

Достоинства:
    Вигляд, якість матеріалів.
    Недостатки:
    Не знайшли.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені якістю та зовнішнім виглядом прасувальної дошки. Окрема подяка за теплі слова про українське виробництво - для нас це справді важливо! Працюємо, щоб і надалі радувати Вас надійною та якісною продукцією.

• Наталія В***

Все Чудово!

Доброго дня! Раді, що наш товар вам сподобався! Гарного користування! З повагою, Eurogold!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Только получила гладильную доску. Зрительно не нашла недостатков, похоже что сделана из метала. На сколько мрочная покажет время.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що перше враження від прасувальної дошки позитивне. Модель має металеву основу, що забезпечує міцність і стабільність у використанні. Сподіваємось, у процесі експлуатації вона повністю виправдає Ваші очікування щодо надійності та довговічності. Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Цього разу хочеться прокричати...СУПЕР КЛАСНА ДОШКА!!! Легка, зручне регулювання висоти, стійка. Дуууууже задоволена!)

Достоинства:
    Легка, зручне регулювання висоти, стійка
    Недостатки:
    Відсутні

• Дмитро В***

Зручна та стійка

Достоинства:
    Швидка доставка, відповідність опису

• В'ячеслав Я***

Зручна та якісна

Достоинства:
    Якість виробництва
    Недостатки:

Доброго дня! Нам приємно, що ви залишилися задоволені. Гарного користування!