- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала з рокі тому. Дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Драбина дуже зручна, мені, жінці не страшно не ней збірати ягоди на дачи. Устойчива. Трохи пожалкувала що не замовила на 5 сходинок, щоб надійніше триматися на вишині і поставити ведро.
- Недостатки:
- Не бачу.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже цінна для нас та інших покупців. Бажаємо Вам комфортного та безпечного користування і гарного врожаю на дачі!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Драбина супер, але якщо стеля 3,1м. а ваш зріст десь 1,6 то щось робить на стелі вона за низка. Якщо вам підійде висота то хороший вибір
- Достоинства:
- Широкі сходи з гумовими накладками. Не важка. Стійка
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Раді, що товар Вам сподобався! Гарного користування! З повагою, Eurogold!
- Гринь А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все Ок
- Достоинства:
- Беру вже другу
- Недостатки:
- Доставку затримали
Представник постачальникаДоброго дня! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені. Гарного користування!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Незамінима річ для дому. Не є дуже важка. Зручно і легко складається, компактна. Повністю безпечна. На розраховану максимальну вагу справляється безперечно
- Достоинства:
- Зручна, практична і безпечна
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Раді, що товар вам сподобався! Гарного користування! З повагою, Eurogold!
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарна, користуюся більше 3 років, нарікань не має
- Достоинства:
- все
- Недостатки:
- не має
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество супер! 4 года пользуюсь,никаких проблем. Советую!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь цими драбинами постійно - робимо корпусні меблі. Буває забудем десь та й загубимо. Щоб ломуча була, не скажу. На свої кошти супер.
- Достоинства:
- Шикарна драбина. Широкі, зручні щаблі, доволі стійка, зручко скаладається.
- Недостатки:
- На драбинах 15 -ти річної і навіть 5-7-ми річної давнини метал був товстіший. І ще була застібка на верхній сходинці. Зараз влни тонші і немає застібки.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок! Нам дуже приємно, що наші драбини стали надійним помічником у вашій щоденній роботі. Ми цінуємо вашу думку і завжди прагнемо покращувати нашу продукцію. Ваші зауваження вже взяті до уваги!
- В'ячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вигляд добротна. До матеріалу і збірки теж немає зауважень. Купив колись у село червону Intertool 5-щаблеву: служить гарно, але важча. Ця нижча, але брав для квартири. В обох випадках на увагу заслуговують широкі платформи східців, на яких стоїться впевненіше і ноги так не втомлюються, і на саму верхню платформу можна щось поставити. І ще, last but not least, український виробник; якщо якість не поступається імпортним, то волію підтримати своїх.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую. Доставлено без ушкоджень, драбина стійка і практична. Мені до вподоби.
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
непогана драбина, чуть шатка, чуть ніжки вигнуті, але залізти на неї і щось робити можна спокійно
- Ко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крайне доволен, для работ в доме выше крыши и качество изделия отличное
- Достоинства:
- Высокое качество метала и изделия
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
драбина супер - зручна і виглядає просто та стильно (якщо так можна казати про драбину))))
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потрібна річ у кожному домі.
- Достоинства:
- Зручна та надійна.
- Недостатки:
- Немає.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь 2года устойчивая я довольна
- Достоинства:
- Выдерживает 100кг
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна драбина, незамінна річ в господарстві
- Достоинства:
- Зручна, стійка, компактна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як я раніше без неї жив?
- Достоинства:
- Драбина. Стійка. Не боязко на неї ставати.
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, задоволений.
- Дар'я Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова драбина
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Драбина сподобалась. Але коли залізаєш вже на 3тю ступінь, хочеться за щось держатись.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Міцна, зручна, не хитається
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок!
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зверху може прогнутися від ваги дорослого чоловіка
- Достоинства:
- легка
- Недостатки:
- слабка
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перше враження - супер.
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто ідеальна дробина. Дуже надійна.
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Міцна,надійна,незамінна річ в будинку
- Достоинства:
- Якісна
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений покупкою.
- Достоинства:
- Міцна.
- СпоживачОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка реалізує лише якісні товари!
- Достоинства:
- Дякую!
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Важко відмити пластик на ступенях, але завдяки цьому матеріалу не ковзають ноги
- Дудина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша драбина за свої кошти. Висока. При рості 178 см дістаю до потолка 2.90. Міцна, надійна, сходинки хороші. На ніжках є захист, дошка на підлозі не пошкодиться. Рекомендую
- Достоинства:
- Компактна
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна = качество
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар супер! Обратнный отзыв просто АД !!!!! И врядли мой отзыв опубликуют....месяц я ждал влзврата денег....МЕСЯЦ....с у четом того что вернул товар на следующий день, запакованый!
- Достоинства:
- 200
- Недостатки:
- 200
- Ірина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена покупкою. Вибирала по відгукам) штори повісити чи щось достати на поличці в шафі яка до потолка якраз з легкістю виходить тепер
- Леонид Й***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стремянка супер, на ступени устойчиво держится нога 45 размера с моим весом 110 кг. Материал и качество изготовления на уровне. Спасибо изготовителям. Рекомендую.
- Достоинства:
- Качество соответствует.
- Недостатки:
- Не обнаружено.
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Міцна, стійка, гарно виглядає. В складеному вигляді займає мало місця. Рекомендую!
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У мене не відкривається нижня сходинка. Брак. Що робити?
- Достоинства:
- Не можу користуватися
- Недостатки:
- Не відкрилася нижня сходинка
- Артур К***
Можна проконсультуватися з сервісним eurogold ссылка
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная стремянка! Пользуемся уже год, никаких нареканий нет.
- Достоинства:
- Крепкая, устойчивая.