Отзывы покупателей о Чемодан EuroHome EH150-24-BL 65 л Черный (EH150-24-BL)
- Анжела К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Объем: 93
Валіза прийшла в неповній комплектації, прошу набрати на номер, та до відправити замок до валізи
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 93
Валіза чудова. Купляла її орієнтувалась сугубо на відгуки, і ось подолавши важку подорож(для валізи) я можу написати що вона витримала, не дивлячись що колеса виглядають дуже хліпкими ви витримали дорогу поїздом, потім автобусом а потім пішки 5 км через сільську дорогу де замість асфальту каміння, булижники по типу дуже старою бруківки, а потім таку саму дорогу назад. Колеса лишились повністю цілими та неушкодженими, її зручно вести за ручку біля себе, а не позаду себе. Доволі вмістка як для мене. Я повністю задоволена цією валізою.
- Достоинства:
- Зручна, вмістка, надійна, колеса міцні хоч на перший погляд так не здається.
- Недостатки:
Наталія, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Объем: 65
Прийшло цілим, але середино розійшлися тканина де прошита
- Достоинства:
- Дійшло цілим
- Недостатки:
- Розійшлися тканина
Добрий день, Марина. Нам дуже шкода, що виникла ситуація з браком і ми обов'язково врахуємо Ваш відгук для уникнення подібних ситуацій. Проте ми наполегливо рекомендуємо перевіряти замовлення безпосередньо перед отриманням, адже виявивши дефект або ж брак, можна відмовитись від отримання товару або просити про обмін. Якщо брак виявлено вдома під час розпакування, рекомендуємо звернутися за обміном або поверненням товару протягом 14 днів з моменту покупки. Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарних вражень!
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 65
Юрій, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Объем: 93
Купили в 2024 році. Витримав поїздку потягом до Львова, зі Львова до Кракова автобусом. Потім літак. Зворотній напрямок. В цьому році - таке саме навантаження ще поїздка в кемпінг. Витримав без нарікань, хоча валіза трохи іншої конструкції навантаження не витримала. Тому рекомендую саме цю модель. Плануємо купляти ще таку ж валізу
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Не замітила
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 65
Ціна=якість Відповідає опису та фото. Після першої породожі все ок!
Соответствует
Микола, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Ксенія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 65
- Недостатки:
- Подряпини
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Объем: 65
Валіза прийшла в гарному стані. Цікаві застібки, колір, як на фото. Думаю, прослужить довго)
- Достоинства:
- Гарний стан при отриманні, колір, застібки, його легкість (якщо без речей)
- Недостатки:
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Объем: 93
Товар повністю відповідає опису, задоволена ціна/якість
- Достоинства:
- Недостатки:
- Колеса тендітні для такого об'єму валізи, не впевнена, що довго витримають)
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Объем: 93
Гарна якість.
- Достоинства:
- Міцні, прекрасні колеса.
Ззовні міцний матеріал - Недостатки:
- Всередині матеріал не дуже якісний.
Якщо акуратно користуватися може витримати довго.
Ольга, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 93
Дорогу в 55 годин автобусом витримав, гарний
Вікторія, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Мирослава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Объем: 93
Все відповідає опису та фото, товар прийшов цілий та не ушкоджений
Соответствует
Мирослава, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Дарина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Объем: 93
Прийшла оперативно, без пошкоджень
За цю ціну, як мене - топ- Достоинства:
- Зручна валіза, гарна ціна
Соответствует
Дарина, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Объем: 93
Хороша валіза для сімейних подорожей
Тетяна, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Садомов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 39
Придбав дану, була подряпана з боку, тому дивіться уважніше, що купуєту, тому враження не дуже
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Объем: 39
Валіза з дешевих матеріалів, але цілком класна і виглядає гуд за ці гроші
- Достоинства:
- Колір, колеса гарно їдуть
- Недостатки:
- Дешева пластмаса , ненадійна ручка
Катерина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Объем: 39
Має досить гарний вигляд, компактна валіза.
- Достоинства:
- Колір, розмір
- Недостатки:
- Валіза прийшла поцарапанною в кількох місцях. І це скоріш за все справа не в доставці, а втому як вона зберігалась
- ЛідіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Объем: 65
Валіза на триїчку. Після распаковки виявилось, що застібка, яка закриває одне відділення з речами не працює, тому використовувати цю валізу геть не зручно. Повертати вже не було часу. Чи так важко перевірити товар перед відправкою? Чомусь більше не має бажання купувати у локальних брендів
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 65
Дякую! Дуже зручний,хороші колеса
- Достоинства:
- зручний
- Недостатки:
- тільки колір бирюзовий не такий як на фото
Соответствует
Наталя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Объем: 65
Валіза непогана, але є плями спереду.
Була упакована в плівку, тому на відділенні я не бачила цих плям, вдома виявився неприємний сюрприз.- Достоинства:
- Якість відповідає ціні.
- Недостатки:
- Плями на корпусі
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Объем: 39
Хороша валіза, одну поїздку уже пережила.
- ЛінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Объем: 65
Отримала замовлення. Чемодан гарної якості! Колеса, фурнітура та замки- все чудово! Добре запакований при транспортуванні.
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
Ліна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Объем: 65
Хочу доповнити свій відгук. Чемодан витримав нелегку поїздку:по розбитим тротуарам,брусчатці,через бордюри,у автобусах та маршрутках,у потязі.
Чемодан залишився цілий,колеса не відпали,ручка видвижна не відламалася,блискавка не розійшлася.
Єдиним недоліком для мене було те,що валіза не влізла у місце для багажу в потязі. Але це не стосується якості валізи. Тому ставлю 5 зірочок.- Достоинства:
- Валіза пройшла перевірку на міцність
- Недостатки:
- Не виявила.
Ірина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 65
НЕ РЕКОМЕНДУЮ, якщо не хочете чемодан якого навіть не вистачить постояти на пероні. Отримала чемодан за день до відʼїзду. Здалося що ніби 1 колесо трошки відходить від самого чемодану. Часу на роздуми не було. Взяла.Після того як в чемодан склали ОДЯГ! і більше нічого , зʼявився люфт між кріпленням колеса і самим чемоданом. Це я побачила вже на вокзалі. На фото є цей момент. Чемодан подорожував потягом. Ніде на падав. Їздив по перону. В інший час його носив чоловік. І колесо просто відвалилося.НЕДОБРОСОВІСНИЙ ПРОДАВЕЦЬ, який ПО ЗНИЖЦІ ВПАРЮЄ ВАМ БРАКОВАНИЙ ТОВАР.
Завтра мені самій їхати з малою дитиною, а я без чемодну і викинула на вітер гроші.- Представник постачальника
Добрий день, Ірина! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми завжди намагаємося забезпечити наших клієнтів тільки якісною продукцією. Водночас, ймовірність браку, на жаль, може виникати навіть у найкращих виробників.
Щоб уникнути подібних ситуацій, ми рекомендуємо уважно оглядати товар при отриманні на пункті видачі або вдома. Якщо під час огляду ви виявите брак, ви маєте можливість попросити обмін або відмовитися від товару. Якщо брак виявлено вдома і товар не має слідів використання, ви можете протягом 14 днів провести обмін або повернення.
Дякуємо за розуміння!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Объем: 65
Гарна валіза за свої гроші, виглядає добротно побачимо на стільки хватить
Віталій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 93
В цілому валіза відповідає заявленому опису, але не сподобалось, що прийшла в подряпинах та якісь затертості на ній. Так як часу перед поїздкою вже не було, то прийшлось забирати те що є, а так би відмовилася.
- Недостатки:
- Подряпини на валізі
Чудовий чемодан за доступною ціною. Якістю задоволена на всі 100%.
- Достоинства:
- Якісна фурнітура,надійні колеса та міцна ручка. Корпус чемодана гарно виглядає. Легкий та вмісткий.
- Недостатки:
Ірина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Карина К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 93
Відповідає заявленому опису, корпус без пошкоджень
Якщо порівнювати якість цього матеріалу корпусу з турецьким виробництвом, то є різниця - не такий щільний та гнучкий- Достоинства:
- Ціна=якість
- Недостатки:
- Не знайшла
Соответствует
Карина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Никита Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 93
Заказав дівчини таку саму валізу але приїхала теж не в хайному стані, будласка переглядайте в якому стані її відправляєте!!!
- Достоинства:
- Валіза згідно з описом
- Недостатки:
- Приїхала не в товарному вигляді
- Антоніна Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Объем: 39
Купили сину в табір. Легкий, все вилазить. Приїхав в ідеальному стані після 2х таборів.
- Достоинства:
- Для дитини 7 років-Топ!!
- Недостатки:
Антоніна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!