Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Пеленки Eva Premium Hospital Plus 90x60 см 5 капель 30 шт (4820546158661)

• Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60. Количество в упаковке: 30. Цвет: Белый с зеленым

Классные плотные! Качество отличное.

Оксана, дякуємо за схвальний відгук і ми раді, що Вам довподоби якість пелюшок ТМ EVA

• Ірина

Пелюшку використовуємо не перший раз, вже перевірена часом. Має щільний шар, який захищає ліжко від неприємностей під час зміни підгузків.

Ірина, дякуємо за Ваш коментар та оцінку 5!

• Катерина

Пелюшки класні.Вони значно відрізняються своїм наповненням від інших пелюшок. Реально коштують кожної гривні. Брали для мед маніпуляцій, то задоволені на всі 100!

Катерина, наша компанія вдячна Вам за коментар та оцінку 5!

• Олександра

ПРЕКРАСНА якість! Швидко та добре поглинають, нічого не протікає і ціна мене дуже влаштовує

Достоинства:
    чудове поглинання
    Недостатки:
    Немає!

Олександра, вдячні Вам за позитивний коментар та оцінку 5!

• Крістіна П***

Для мам саме те, зручно для перевдягання малюка або в дорозі.

Достоинства:
    Вони м'які, добре вбирають вологу.
    Недостатки:
    Не знайшла

Дякуємо за відгук!

• Світлана Н***

Классні пелюшки з гарною поглинальністю. Зручний розмір. Буду брати ще.

Достоинства:
    Зручні, надійні

Дякуємо, що обираєте бренд EVA!

• Максим

Сподабались у використанні. Компактні, добре впитують.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    не виявили
  • Марина

Купила на пробу для свого Мальтіпу. Із задачею пелюшки справляються добре, гарно і головне швидко вбирають рідину.

Достоинства:
    Швидке поглинання, гарно вбирає великий об'єм рідини
    Недостатки:
    не знайшла

Дякуємо за відгук та вибір нашого бренду!

• Марина
    Продавец: Rozetka. Размер: 60x90. Количество в упаковке: 30. Цвет: Белый с голубым

Пелюшки дуже гарної якості, не викликають подразнень і гарно поглинають вологу, вистачає надовго, не підтікають. Буду брати ще.

Достоинства:
    Добре поглинає, не викликає подразнень
    Недостатки:
    Поки не знайшла

Дякуємо за схвальний відгук!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВСЕМ24. Размер: 60x60

Эти пеленки как по мне, то самые лучшие, потому что они плотные.