Отзывы покупателей о Блеск для увеличения объема губ Eveline Oh! My Lips – Lip Maximizer Пчелиный яд 4.5 мл (5903416001898)
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Пчелиный яд
Гарний блиск для губ. Заявленого збільшення не очікуйте, а приємне зволоження та блиск - так! Приємна ціна та якість!
- Достоинства:
- Не викликає відчуття печіння.
- Недостатки:
- Не дає заявленого обʼєму чи збільшення.
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Чили
Дуже сподобався, буду брати ще!
- Лилия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Пчелиный яд
Ніякого об'єму він не робить
- Достоинства:
- Колір сподобався
- Недостатки:
- Не робить свої функції,тобто збільшення губ не має
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Пчелиный яд
Всьо супер
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Пчелиный яд
Дякую, я задоволена. Користуюсь блиском вже 2 роки і буду замовляти ще.
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Чили
Рекомендую дуже гарне мені сподобалося
- Наталя А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Чили
Блиск не вартий ні копійки.
Дуже розчарована, ефекту нуль, не тримається, на губах майже не видно про збільшення і мови немає.
Брала з цієї ж серії з шоколадом, то він і запах приємний має і при нанесені охолоджує і поколює ,блистить на губах, добре зволожує. - Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Чили
Хороший блеск, розовый приятный цвет, долго держится, немного печёт какое-то время, увеличения не заметила, как просто блеск нравится!
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Чили
Блеск прозрачно розовый, на губах даёт небольшой розовый оттенок, с мелкими, ненавязчивыми блёстками.
Печёт минут 15, потом ощущается как обычный блеск, без каких-либо неудобств.
Понравился:)- Достоинства:
- Густой, долго держится
- Ємельянова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Чили
Класно зволожує губи і збільшує губи.
- Достоинства:
- Колір і збільшення
- Сяська Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Чили
Отлично увлажняет губы.
- Недостатки:
- Увеличения не увидела))
- ЛідіяПродавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Чили
На губах легкий рожевий відтінок, більше як прозорий виглядає. Пече середньо, навіть приємно. Колись пробувала з ментолом схожі блиски інших фірм, то не подобалося ефекту не було, холодило неприємно та в роті присмак гіркий був. А з цим все ок. Збільшення є замітне, на верхній губі виходжу трошки за контур і вона стає обємнішою, ефект як після інєкції, алергії не викликав цей блиск, досить гарно зволожує губи, немає відчуття липкості, не сушить губи. Можу ще поверх додати каплю бежевої помади чи олівця, і виходить нюдовий блиск. Рекомендую.
- Достоинства:
- Є присутній ефект збільшення губ, доступна ціна, губи після використання зволожені, не має відчуття сухості чи липкості
- Недостатки:
- Тагиева С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Oh! My Lips – Lip Maximizer Чили
Отличный блеск для губ, немного щиплет, не растекается Эффекта увеличения конечно же нет, но для тех, у кого сухие губы идеально подойдёт)
- Достоинства:
- Долго держится на губах