Отзывы покупателей о Приставной столик Fabrika Brik Marble Коричневый (FK-W4097)
- Алла Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Стильний, акуратний.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
Вітаємо, Алло. Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що приставний столик Fabrika Brik відповідає вашим вимогам і виявився стильним та акуратним доповненням вашого інтер'єру. Також приємно чути, що ви залишилися задоволені швидкою доставкою!Якщо у вас виникнуть додаткові питання або бажання придбати інші товари, ми завжди раді допомогти!
Дякуємо за покупку та бажаємо вам багато приємних моментів з вашим новим столиком!
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Суппер столик. Мне очень сподобався. Удобно.
Вітаємо, Станіславе!
Щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що приставний столик Fabrika Brik Вам сподобався і виявився зручним у користуванні.
Бажаємо приємного користування та гарного настрою!
- Анна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Шатается,качество дсп ужасное,особенно поклейка края,из хорошего только сама метал.стойка.Низ-дсп,а не металл
- Достоинства:
- Хорошая задумка
- Недостатки:
- Исполнение
Вітаємо, Анна!
Дякуємо за ваш відгук. Приємно чути, що вам сподобалася сама ідея та задумка товару. Ми завжди прагнемо надати максимально корисну інформацію нашим клієнтам та допомогти у виборі оптимального варіанту.
Якщо маєте можливість, надайте, будь ласка, фото недоліків та фото коробки — це допоможе нам краще розібратися в ситуації та запропонувати рішення.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Столик нормальний, збирається за пару хвилин, нижня частина теж мдф тому легенький. Виглядає акуратно.
- Достоинства:
- Гарненький, бистро збирається
- Недостатки:
- Легка нижня частина мдф, може бути неустойчовим, треба це враховувати.
Вітаємо, Олена!
Дякуємо за відгук!
Раді, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить задоволення.
Бажаємо приємного користування.
- Вероника К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Не зовсім відповідає фото, болти сірі, а на фото чорні, якість так собі, невелика подряпина збоку, по боках видно що склеєно не зовсім якісно
Доброго дня, Вероника!
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
Просимо звернути увагу, що колір деяких дрібних комплектуючих (наприклад, болтів) може відрізнятися від зображення на фото. Виробник залишає за собою право вносити незначні зміни у зовнішній вигляд деталей, що не впливають на функціональність товару.
Дякуємо за розуміння та ваш відгук — він допомагає нам ставати кращими!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Чудовий
Вітаємо, Ірина!
Дякуємо за ваш чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим товаром і навіть перевершили всі очікування.
Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів продукцією найвищої якості
- Алла Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Задум гарний, виконання та пакування для відправки - погане. Повернули.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Погане пакування, що спричиняє пошкодження стільниці
Вітаємо, Алло! Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що ви вирішили повернути товар. Водночас хочемо зазначити, що столик пакується в захисну коробку з додатковими елементами для безпечного транспортування, тому випадки пошкодження під час доставки є поодинокими.
Якщо товар був пошкоджений під час перевезення, рекомендуємо перевіряти його при отриманні та фіксувати пошкодження разом із представником служби доставки.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Ваш зворотний зв'язок допомагає нам покращувати сервіс.