Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Приставной столик Fabrika Brain Marble Коричневый (FK-W4098)

Оценка пользователей 4.7/5
  • Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Черный. Ширина: 45. Глубина: 30

Гарний столик, брала його під акумуляторну станцію.Дуже зручно. Сучасний дизайн, рухається на колесах.З кішенею.

Достоинства:
    Маленький,дуже зручний для невеликих приміщень.
    Недостатки:
    Поки не знайшла.

Вітаємо!
      Дякуємо за вашу оцінку!
      Раді, що столик виправдав очікування та став практичним рішенням для вашої акумуляторної станції. Бажаємо приємного користування!

• Євгенія С***

Я б сказала покупка поспішна для мене, можна було знайти краще і дешевше. Подряпини на стільниці..., ціна завищена.
    Загалом решті опису відповідає.
    Як довго прослужить, ще не відомо.

Недостатки:
    Ціна, подряпини

Вітаємо, Євгеніє! Дякуємо за ваш відгук та чесну оцінку товару. Нам прикро, що столик не повністю виправдав ваші очікування, а також що ви виявили подряпини на стільниці. Якщо пошкодження були помітні при отриманні товару, рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka.
      Водночас дякуємо, що відзначили відповідність виробу заявленому опису. Ваші зауваження щодо стану товару та його вартості обов'язково врахуємо в подальшій роботі.

• Світлана С***

Якщо шукаєте приставний столик, то однозначно рекомендую купити цей. Окрема подяка моїй улюбленій Розетці за доставку та обслуговування.

Достоинства:
    Дуже задоволена цим приставним столиком на колесах. Особисто мені, не вистачало саме його при користуванні ноутбуком, а також за ним дуже приємно випити чаю або кави (і не тільки )
    Недостатки:
    Не виявлено, та практично впевнена, що недоліків не має

Вітаємо, Світлано! Дякуємо, що поділилися такими приємними враженнями! Раді чути, що столик зручний у користуванні як для роботи за ноутбуком, так і для затишних пауз із чаєм чи кавою. Також дуже приємно, що ви відзначили сервіс та доставку — це надихає нас ставати ще кращими. Дякуємо за рекомендацію та ваш позитивний настрій! Нехай столик довго радує вас у щоденному користуванні

• Кристина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Коричневый. Ширина: 45. Глубина: 30

Відповідає характеристикам і фото. Легкий.

Вітаємо, Кристино! Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що столик відповідає вашим очікуванням та опису. Нехай буде зручним і корисним у користуванні!
      Будемо раді вашим новим замовленням!

• Райсих В***

Класс!

Вітаємо, Валентино. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що столик вам сподобався. Бажаємо приємного користування та будемо раді вашим новим замовленням!

• Іринка Г***

Столик гарний, зручна модель для невеликих квартир, зручно, що на коліщатках. Задоволена придбанням!

Достоинства:
    Красивий, зручний

Вітаємо, Ірина!
      Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що столик вам сподобався і виявився зручним для вашої квартири. Раді, що функціональні деталі, як коліщатка, роблять його ще практичнішим. Ваші слова дуже цінні для нас і для інших покупців!

• Роман Л***

Все добре

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Поки не виявлено

Вітаємо, Роман!
      Щиро дякуємо за відгук! Приємно чути, що товар компактний і задовольняє ваші потреби.

• Олена

Столик чудовий! Легко збирається. Виглядає дуже стильно, зручний. Киця вже привласнила нижню поличку ))))

Вітаємо, Олена!
      Дякуємо за відгук! Раді, що столик вам сподобався. А кішка точно знає, де найзатишніше місце.

• Таїсія Х***

Такий файний столик! Брала собі як приліжковий столик. Ідеальний для ноутбуку та різних дрібниць, що потрібні біля ліжка

Достоинства:
    Легко збирається, колеса для переміщення,
    Недостатки:
    Поки не виявила

Вітаємо, Таїсіє! Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що приставний столик Fabrika Brain ідеально підходить для ваших потреб. Згодні, колеса дійсно додають зручності у переміщенні, а його компактність і універсальність роблять його чудовим вибором для приліжкового столика.

• Людмила Т***

Вітаю. Сьогодні отримала замовлення. Нажаль у комплектації 1 столика було 1 коліщатко з неправильним кріпленням.

Достоинства:
    Гарний столик, швидка доставка
    Недостатки:
    1 коліщатко з неправильним кріпленням.

Вітаємо, Людмило. Дякуємо за ваш відгук! Вибачаємося за незручності з коліщатком. Це, ймовірно, сталася помилка при пакуванні. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми обов'язково вирішимо це питання. Раді, що столик сподобався, і доставка була швидкою. Сподіваємось на швидке вирішення ситуації!

Вітаєио, Людмило!
      Дякуємо за Ваше звернення та відгук. Нам дуже шкода, що один зі столиків був із дефектом у комплектації. Для оперативного вирішення цього питання, будь ласка, зверніться в службу підтримки Rozetka. Ми обов'язково допоможемо вам замінити коліщатко з неправильним кріпленням та забезпечити комфортне користування товаром.
      Дякуємо за розуміння і бажаємо вам гарного дня!

• Лілія А***

Сподобався. Саме те, що я хотіла

Достоинства:
    Зручний, легкий, мобільний. Легко збирається
    Недостатки:
    Поки не виявила

Вітаємо Ліліє! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що столик виправдав ваші очікування. Нам приємно, що столик виявився зручним, легким і мобільним. Сподіваємося, що він буде служити вам довго!

• Наталья Н***

Столик мені дуже сподобався, якраз те, що мені було потрібно. Дякую продавцю.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:

Вітаємо, Наталія. Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що столик повністю виправдав ваші очікування та ідеально підійшов для ваших потреб. Дякуємо за довіру до нашого магазину, користуйтеся із задоволенням!

• Софія Є***

Дуже задоволена столиком! Компактний, стильно виглядає, завдяки колесам легко переміщую по кімнаті. Доволі міцна конструкція, сама зібрала. Ідеально підійшов для ноутбука.

Вітаємо, Софія!
      Щиро дякуємо вам за такий детальний і приємний відгук!
      Раді, що столик вам сподобався та виявився зручним у використанні. Компактність, мобільність завдяки колесам і міцна конструкція — саме ті переваги, які ми закладали в цю модель.
      Нехай столик служить вам довго та з задоволенням!

• Олена Т***

Столик гарний на вигляд, легенький але не хиткий , мобільний бо має колесики. Органічно вписується в інтер'єр і при цьому не заважаючи. Швидко збирається і при потребі розбирається . На столик зручно поставити ноутбук для праці ... Можу рекомендувати для покупок .

Достоинства:
    Гарний на вигляд, легенький але не хиткий , мобільний адже має колесики
    Недостатки:
    поки не помітили

Вітаємо, Олено. Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що столик відповідає вашим очікуванням, зручно використовується і приносить комфорт у повсякденне життя.

• Зінаїда Б***

Задоволена столиком. Маленький, гарненький. Не займає багато місця.Легко зібрали.

Достоинства:
    Не хиткий.
    Недостатки:
    Немає.

Вітаємо, Зінаїдо! Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що приставний столик Fabrika Brain (FK-W4098) вам сподобався і вдало вписався у простір. Приємно, що він виявився компактним, зручним у збиранні та стійким — саме таким він і задумувався.
      Дякуємо, що обрали нашу продукцію! Бажаємо вам приємного користування та комфорту у домі.

• Геворк А***

Все норм . Столик чудовий, зручний.

Достоинства:
    Мобільний, зручний
    Недостатки:

Вітаємо, Геворк! Дякуємо за відгук. Приємно чути, що столик став для вас зручним та мобільним помічником. Бажаємо комфортного користування!

• Юрий
    Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Коричневый. Ширина: 45. Глубина: 30

Доставка, упаковка все на висоти

Вітаємо, Юрія!
      Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що доставка та упаковка залишили у вас позитивні враження.
      Будемо раді вашим новим замовленням!