Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Приставной столик Fabrika Kris Marble Коричневый (FK-W4099)

Оценка пользователей 4.1/5
  • Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Коричневый. Ширина: 38. Глубина: 28

Подобається .

Достоинства:
    Така , так би мовити , маленька деталь гарна для інтер'єру . Колір . Легенький .
    Саме необхідні невеликі дрібниці класти на нього . При прибиранні не завдає клопот . Ціна .
    Недостатки:
    Можна б було виробнику гайки зробити знизу , щоб їх не було видно на поверхні ( мається на увазі платформа , до якої прикручується ніжка столу ) .

Вітаємо!
      Дякуємо за такий детальний відгук!
      Дуже цінуємо, що ви поділилися своїми враженнями та звернули увагу на особливості конструкції. Раді, що столик вам сподобався і добре вписався у ваш простір. Бажаємо приємного користування!

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Черный. Ширина: 28. Глубина: 38

При огляді на пошті виявлено пошкодження ніжки. Але транспортна кампанія не при чому, бо зовнішніх пошкоджень коробки не було. Значить свідомо відправили замовлений товар в такому стані.
    Так, знижка на столик суттєва, але, якщо це через брак- то треба попереджувати, при продажу.

Достоинства:
    Швидко відправлено
    Недостатки:
    Не попереджено, що столик новий, але є брак.

• Ольга

Друзі,не раджу однозначно! Дуже легка річ,як для столика)) не стійка...

Достоинства:
    Реклама
    Недостатки:
    Не виконує покладених завдань

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за ваш відгук.
      Нам прикро, що столик не виправдав ваших очікувань. Водночас хочемо зазначити, що виріб виготовлений із легких матеріалів, що забезпечує його мобільність та зручність у використанні, а також відповідає заявленим характеристикам моделі.
      Ваш зворотний зв’язок допомагає нам вдосконалювати продукцію та враховувати побажання клієнтів у майбутньому.

• Денис Г***

Дуже задоволена покупкою. Начитавшись коментарів вагалась купувати, що не стійкий, маленький, але все то неправда. Столик просто супер!

Вітаємо, Денисе! Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку приставного столика Fabrika Kris.
      Нам дуже приємно, що покупка повністю виправдала ваші очікування, а столик виявився зручним, стійким і практичним у використанні. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — ваш відгук буде корисним для інших покупців, які ще вагаються з вибором. Бажаємо, щоб столик довго служив вам та гармонійно доповнював ваш інтер'єр!

• Вадим Б***

Чудовий столик! Проте нижня платформа все ж малувата. Не дуже стійкий на килимі. Розширив трохи ніжку та додав нижнє світло. На свій бюджет хороша покупка.

Достоинства:
    Простота, швидка доставка
    Недостатки:
    Мала площа нижньої панелі

Вітаємо!
      Дякуємо за відгук та високу оцінку!
      Нам дуже приємно, що загалом покупка залишила позитивні враження. Вдячні також за ваші зауваження та практичні рекомендації — вони допомагають нам краще розуміти потреби покупців і працювати над удосконаленням товарів.
      Бажаємо, щоб столик служив вам довго та був зручним у щоденному використанні!

• Яна М***

Шикарний на свої кошти

Вітаємо, Яно! Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що приставний столик Fabrika Kris справді виправдав свою вартість та сподобався вам.
      Користуйтеся із задоволенням!

• Віталій Б***

Столик симпатичний але не стійкий. Нижня платформа мала б бути такого ж розміру як і верхня і це б вирішило проблему. А ще краще металева тоді б вага теж вирішила б проблему. А так знову "диво" української інженерії. Шкода що одразу не помітив ці нюанси. Якщо підсунути під диван то ще більш менш.
    Коментарі типу "ми передамо побажання виробнику" просто смішні. Ціна = якість.

Достоинства:
    Симпатичний
    Недостатки:
    Описані

Вітаємо!
      Дякуємо вам за відгук та за те, що детально описали свої враження від товару. Хочемо зазначити, що всі особливості конструкції, розміри та форма основи представлені на фото та також вказані в описі товару, щоб покупець міг заздалегідь оцінити модель перед замовленням.
      Дякуємо, що поділилися своєю думкою — це допомагає нам ставати кращими.

• Олена М***

Быстрая доставка,столик понравился,удобный ,не занимает много места

Достоинства:
    Превзошел мои ожидания, необычный,и такой как хотелось

Вітаємо, Олено! Дякуємо вам за відгук!
      Дуже раді, що приставний столик Fabrika Kris вам сподобався! Приємно чути, що ви оцінили його зручність, компактність і незвичайний дизайн — ми дійсно стараємось підбирати стильні та практичні рішення для вашого дому.
      Дякуємо за довіру та покупку! Будемо раді бачити вас знову!

• Ла

Мені сподобалось,тому що я його брала дитині для планшету,щось важче ,не варто на нього ставити,а для гаджетів підходить.

Достоинства:
    Підходить для гаджетів
    Недостатки:
    Поки що не виявлено

Вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що столик добре підійшов для планшета та користування дитиною. Приємного користування!

• Руслана Х***

Нормальний

Вітаємо, Руслано! Дякуємо, за ваш відгук!
      Раді, що столик залишив позитивне враження. Сподіваємось, він гарно доповнить ваш інтер’єр та буде зручним у користуванні.
      Будемо раді вашим наступним замовленням.

• Лідія

Чудовий , компактний , маленький

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:

Вітаємо, Лідіє! Дякуємо за відгук!
      Приємно чути, що столик виправдав ваші очікування та виявився зручним у користуванні. Нехай слугує вам довго та радує щодня!
      Завжди раді вашим новим замовленням!

• Олена Б***

Гарний і якісний

Вітаємо, Олено!
      Дякуємо вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що приставний столик вам сподобався та ви задоволені його якістю.
      Бажаємо приємного користування та будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!

• Светлана С***

Стіл дуже сподобався біля ліжка чи дивана виглядає дуже стильно. Дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    Легкий качество добре, легко збирається,має стильний дизайн. Дякую!
    Недостатки:
    Не знайдено.

Вітаємо, Світлано. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що столик вам сподобався та гарно вписався біля ліжка чи дивана. Дякуємо, що оцінили швидку доставку та якість виробу. Бажаємо приємного користування та будемо раді вашим новим замовленням!

• Канцир Н***

Дякую за столик, дуже легко зібрався і дуже зручно

Вітаємо, Наталя! Дякуємо за ваш відгук та покупку! Раді, що столик легко зібрався та виявився зручним у використанні. Бажаємо приємного користування та будемо раді вашим новим замовленням!

• Ольга Д***

Гарна річ для дома.

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що товар вам подобається та став у пригоді вдома. Нехай користування приносить лише зручність!

• Олена С***

Мені не сподобався він скользить по ламінату.

Недостатки:
    Я б ще якісь силіконові накладки порекомендувала на низ

Вітаємо, Олено. Дякуємо за ваш відгук і корисне зауваження.
      Нам шкода, що користування столиком виявилось некомфортним на ламінаті. Дійсно, на гладких поверхнях меблі без протиковзких накладок можуть зміщуватися. Ваша рекомендація щодо силіконових накладок дуже слушна — такі елементи можна додатково встановити самостійно, і вони значно покращують стійкість.
      Ми обов’язково передамо ваш коментар виробнику для врахування в майбутніх поставках. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими.

• Сергей Ш***

Дякую

Вітаємо, Сергій!
      Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що змогли вам допомогти. Сподіваємося, ваш досвід покупки був приємним. Якщо виникнуть ще питання або буде потрібна допомога — завжди звертайтеся! Бажаємо гарного дня та чудового настрою!

• Анна

Дуже задоволена покупкою! Столик виглядає стильно. Матеріали якісні, хоча ознайомившись з відгуками були сумніви чи замовляти. Конструкція міцна, при цьому столик досить легкий, тому його зручно пересувати та переносити до інших кімнат. Збірка проста. Ціна відповідає якості — гарне співвідношення вартості та дизайну. Рекомендую однозначно!

Достоинства:
    Компактність

Вітаємо, Анна!
      Дякуємо вам за чудовий та щирий відгук!
      Дуже приємно чути, що столик перевершив ваші очікування і ви залишилися задоволені покупкою. Стильний вигляд, якісні матеріали та легка, але міцна конструкція — саме те, що ми й прагнемо забезпечити для зручності наших покупців.
      Раді, що збірка була простою, а компактність і легкість зробили столик практичним у щоденному використанні. Ваше підтвердження, що ціна відповідає якості, — найкраща оцінка для нас.
      Дякуємо за рекомендацію! Якщо знадобиться допомога чи порада щодо інших товарів — завжди раді вам допомогти!

• Олександра

Столик симпачний, але не стійкий. Повну чашку з чаєм краще не ставити, хилитається. Пробувала краще затягнути болти, але це не допомогло. В результаті за декілька тижнів столик зламався, коли чоловік хотів переставити його і, взявшись за стільницю, підняв його. Яка ціна, така і якість.

Якщо розраховуєте на якість і довготривале користування, не рекомендую.

Доброго дня, Олександра!
      Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок.
      Нам щиро шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ваші зауваження стосовно якості та конструкції столика ми обов’язково передамо постачальнику для подальшого опрацювання.
      Дякуємо, що поділилися досвідом. Це допомагає нам ставати кращими.

• Евгеній Г***

Відмінно.

Вітаємо, Євгеній!
      Дякуємо за ваш відгук. Приємно чути, що ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!

• Светлана

Столик компактный и симпатичный, удобный, легко собирается. Но слишком легкий и хрупкий. Никакие книги туда не положишь: максимум лампа и очки. Мой котяра в первый же вечер этот столик ушатал. Прыгнул на столешницу - и столик хрустнул, столешница отпала. Пришлось прикручивать ее саморезами и утяжелять пластиной подставку.

Достоинства:
    Компактный, легко собирать, изящный на вид, заставит вспомнить уроки труда в школе
    Недостатки:
    Легкий, хрупкий, шаткий

Вітаємо, Світлана!
      Дякуємо за ваш докладний відгук! Раді, що столик сподобався своєю компактністю, легкістю складання та естетичним виглядом.
      Ваш досвід дуже корисний для інших покупців, щоб правильно оцінювати можливості цього столика та уникнути пошкоджень.

• максим з***

Годиться хіба для пульта для тв. Нестійкий . Навіть чашка не буде стояти .перекинеться.

Достоинства:
    Легко збирається
    Недостатки:
    Тонкий.залегкий . Нестійкий

Вітаємо, Максим!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ми не змогли задовольнити ваші очікування.
      Ваші зауваження допомагають нам ставати кращими, і ми обов'язково врахуємо їх у майбутньому.

• Мороз С***

Товар прийшов швидко, столик легко збирається, відповідає опису на сайті

Вітаємо, Світлана!
      Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим товаром.

• Ірина П***
    Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Черный. Ширина: 28. Глубина: 38

Столик не якісний. Ціна звісно дешева, але й якість відповідає ціні.

Вітаємо, Ірина!
      Дякуємо за відгук. Можливо, сталася плутанина, адже у нас не відображено ваше замовлення цього столика.