Отзывы покупателей о Набор вакуумных пакетов Fabrika PANDA Regular 3 шт (FK0189)
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плотні, якісні, гарний розмір!
Вітаємо, Ірина!
Вдячні за гарний відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пакети чудові, користуюся вже пів року, дуже зручно що 3 різні розміри які підійдуть під різні речі
- Достоинства:
- Дуже економить місце в шафі
Вітаємо, Вікторія!
Дякуємо за чудовий відгук!
Раді чути, що пакети для зберігання вам зручні у використанні й служать уже пів року. Комбінація з трьох розмірів справді допомагає організувати простір максимально ефективно.
Дякуємо за довіру та бажаємо вам ще більше порядку й комфорту вдома!
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер пакети
Вікторія, вітаємо! Дякуємо за ваш коментар та приділений вами час.
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний набір щоб зекономити місце у шафі та тумбочці раджу
- Достоинства:
- Ціна ергономічність
- Недостатки:
Богдан, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук, нам важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів.
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Корисна і потрібна річ. Добре функціонують декілька днів після покупки.
- Достоинства:
- Хорошо утримують вакуум. Пакети різних розмірів.
- Недостатки:
- Поки немає.
Вітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що набір вакуумних пакетів виявився для вас корисним, добре утримує вакуум та має зручні розміри. Сподіваємося, що й надалі пакети повністю виправдовуватимуть ваші очікування та допоможуть компактно зберігати речі. Д
- Аліна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пакети бомба.
Вітаємо, Аліна!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже приємно, що цей набір виправдав ваші очікування.
Ми цінуємо кожного покупця та постійно працюємо над якістю товарів і сервісу.
Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів — звертайтесь у будь-який час!
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично
- Достоинства:
- Разного размера
Вітаємо, Лариса!
Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобався товар і він виявився зручним у використанні. Нехай служить вам довго та приносить лише користь!
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пакети міцні, гарної якості, добре тримали вакуум при пакуванні одягу в далеку дорогу
- Достоинства:
- Доволі еластичні, добре тримають вакуум, зручні розміри для пакування одягу
Вітаємо, Світлана!
Щиро дякуємо за детальний відгук!
Раді, що пакети виправдали ваші очікування та стали в пригоді під час подорожі.
Ваші слова про якість, еластичність і зручність розмірів дуже цінні для нас.
Гарного вам дня та тільки приємних поїздок!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набор - те що треба! Дуже добра якість та зручні розміри.
Дякуємо за ваш чудовий відгук, Наталія!
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим товаром і навіть перевершили всі очікування.
Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів продукцією найвищої якості
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарної якості пакети.
Розміри добрі.
Добре тримають- Достоинства:
- Багаторазового використання. Гарна якість пакетів, плотні
Вітаємо, Ірина!
Дякуємо за замовлення і гарний коментар.
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спробувала - замовляю ще! Дуже зручно та ефективно для зберігання речей з економією місця та захистом від пилу.
- Достоинства:
- Відмінно!
Ірино, вітаємо! Ми раді, що товар вам сподобався. Дякуємо вам за ваш відгук та приділений вами час.
- Вакульчик И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тримають повітря добре.
Дякуємо за відгук!
Раді, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить задоволення.
Бажаємо приємного користування.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все було наче добре, використала за призначенням, сховала до шафи (не чіпала), коли прийшов час достати, то це просто пакети, не тримають!!!
- Достоинства:
- міцні
- Недостатки:
- не тримають
Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що у вас виникла така ситуація з товаром.
Якщо виріб використовувався за призначенням і виявився неякісним, просимо звернутися до нас у підтримку або через замовлення — ми обов’язково допоможемо вирішити питання (обмін або повернення коштів згідно з умовами).
Ваш коментар для нас важливий і буде переданий для перевірки якості партії.
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не тримають...
Вітаємо, Альона!
Дякуємо за чесність.
Ваш досвід важливий для нас — перевіримо якість товару ще раз. Якщо є фото чи деталі — будемо вдячні за додаткову інформацію.
- Калашникова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пакеты не очень хорошего качества. Второй пакет разорвался, было бы лучше чтоб они были немного эластичней.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Плохое качество
Добрий день, Наталля, дякуємо за ваш відгук!
Нам шкода, що пакет порвався під час використання. Вакуумні пакети виготовляються з міцного багатошарового матеріалу, проте вони мають певні обмеження щодо навантаження. Еластичність не є їхньою основною характеристикою, оскільки головна функція – забезпечення герметичності та ефективного стиснення речей.
Можливо, проблема виникла через перевантаження пакета або потрапляння гострих предметів усередину, що могло спричинити розрив. Ми рекомендуємо звертати увагу на максимальне завантаження пакета та рівномірно розподіляти речі всередині.
Ми цінуємо ваші побажання та завжди відкриті до вдосконалення продукції. Якщо у вас є додаткові питання або потрібна консультація щодо правильного використання, будемо раді допомогти!
- Наталия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую, спустя короткого времени полная розвакуумация. Относится к поставщику.
Вітаємо, Наталіє! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. За умови правильного використання вакуумні пакети повинні тривалий час утримувати вакуум, однак його втрата може бути пов'язана з пошкодженням пакета або особливостями запакованих речей. Будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka для розгляду вашого звернення та вирішення питання.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все 3 пакета пропускают воздух
Добрий день.
Дякуємо за ваш відгук! Нам щиро шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.
Наші пакети добре зберігають вакуум, якщо дотримано інструкції використання — щільно закритий клапан, правильно закручена кришка та повністю випущене повітря. Іноді причиною потрапляння повітря може бути навіть незначне порушення герметичності або переповнення пакету.
Ми будемо раді допомогти вам розібратися з ситуацією — будь ласка, зверніться до нас, і ми запропонуємо рішення або заміну, якщо пакет справді несправний.
Ваш комфорт і задоволення від покупок для нас дуже важливі!
- Крістіна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гроші на вітер.
Не встигла відкрити і запакувати одяг, як вже видно,ніби загиби на пакеті.
Не вакууммує зовсім.Напевно десь є пошкодження,хоча відкривала обережно.- Представник постачальника
Добрий день, Крістіна, дякуємо за ваш відгук!
Нам щиро шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.
Наші пакети виготовляються з міцного багатошарового матеріалу, добре зберігають вакуум, якщо дотримано інструкції використання — щільно закритий клапан, правильно закручена кришка та повністю випущене повітря. Іноді причиною потрапляння повітря може бути навіть незначне порушення герметичності або переповнення пакету.
- Вікторія Б***Продавец: Rozetka
Моє замовлення скасували навіть не вказавши причину
- Недостатки:
- Моє замовлення скасували
Доброго дня, Вікторія!
Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням ссылка