Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Чистий код - Роберт С. Мартін (9786170952851)

Код:  174120381
Оценка пользователей 4.81/5
на основе 41 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    36 відгуків:  85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних.
    Книга «Чистий код» Роберта Мартіна зібрала переважно позитивні відгуки українських читачів. Оцінена якість перекладу, друку та матеріалів видання, багато хто відзначає її як цінний ресурс для розробників різного рівня, але трапляються зауваження щодо адаптованості для новачків та змістовного наповнення. Велика увага приділена фізичним характеристикам книги, що також вплинуло на гарні враження від покупки. Деякі рецензенти зазначають, що книга може бути складною для початківців або містити «зайву воду», та є окремі випадки нарікань на пошкодження під час доставки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Едуард Ц***

Гарна книга для початківців.

• Влад К***

• Олександр П***

Корисна книга

• Любомир Ф***

Читав колись давно в оригіналі англійською, згодом пробігся варіантом на російській. Купив тепер цю книгу і попри все її мені неймовірно приємно читати. Рекомендую навіть якщо у Вас вже багато досвіду і вже давно знаєте все про що там йдеться :)

Достоинства:
    Якісний переклад
  • Петро К***

Чудове придбання! Чудовий переклад, якісний папір. Книга була доставленна вшидко

Достоинства:
    Якісний папір, чудовий переклад, швидка доставка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Михайло К***

Якісний друк. Українська мова

• Роман Г***

Книга супер. Єдине що можу сказати, не реуомендую новачкам. Більше підходить для тих хто вже в ІТ сфері понад рік, а для саморозвитку досить крута.

• Артем К***

1. Книга не очень подойдет новичкам. Есть примеры и текст который подразумевает что вы уже знакомы с ООП
    2. Книга может показаться скучной, так как многие моменты большинство разработчиков и так знают.
    3. Прочитать книгу стоит, так как после прочтения, начинаешь по другому смотреть на свой код. Даже с учётом того, что многое и так было известно.
    4. Лично мне она принесла пользу, после прочтения всего 120 страниц
    5. Украинский перевод замечательный, читать приятно и легко
    6. Приятные листы и запах

Достоинства:
    Структурирует старые и новые знания программиста. Мотивирует и заставляет писать читабельный, хороший код.
    Результат от прочтения чувствуется даже после прочтения 1/4 книги
    Недостатки:
    Встречаются не переведенные выноски в низу страницы
  • Анастасія

Прийшла цілесенька, 2022 рік видання. Гарна якість книги та зручна доставка =)

• Гайнюк Х***

Забрала сьогодні книгу, яку мала подарити другу. Книга прийшла з зігнутими, роздертими кутами та з дирками на перших сторінках.
    Чи можливий обмін або повернення????

• Андрій В***

Книжка (фізично) класна, переклад клас, якісно виглядає. До змісту та наповнення ж є питання, не рекомендую, забагато води, нереалістичності. Все необхідне можете прочитати в скорочених вереснях, або обзорах. Піддається критиці всюди, вважаю що не зря.

Достоинства:
    Фізично дуже гарно виглядає книга.
    Недостатки:
    Наповнення та зміст. Оверпрайз.
  • Альона Д***

Якісний друк, добре прошита, є закладка, шрифт читабельний. Для девів маст хев, є корисна інформація для менеджерів та керівництва, котрі хочуть розширити своє представлення процесу розробки.

Достоинства:
    Чудовий переклад українською, для девів маст хев.
  • Светлана

#мояраспаковка Сын купил себе эту книгу для изучения и полон надежд, что она ему поможет в освоении тех задач, которые он поставил перед собой.

Достоинства:
    то что нужно
    Недостатки:
    не знаю
  • Олександр

Маст хев)

Достоинства:
    Чудова книга, особливий плюс, що українською!
  • Олександр Т***
  • Василий В***

#моєрозпакування
    Чудова книжка з прикладами коду і ілюстрацією

Достоинства:
    Зручна закладка. Тверда палітурка
  • Анатолій М***
  • Юра

#мояраспаковка

Достоинства:
    Отлично прошита книга хорошая тёмная печать
    Недостатки:
    Вряд ли будут
  • Грубий А***

Книга "Чистий код" Роберта Мартіна буде корисною будь-якому програмісту. Якісний друк та хороший український переклад роблять читання книги легким. Інтернет-магазину Rozetka дякую за доставку та сервіс - усе, як завжди "на висоті".

Доступне відео #моєрозпакування

Достоинства:
    дуже якісне видання
    Недостатки:
    поки що не виявлено
  • Данило Г***

#мояраспаковка

• Анастасия

Рекомендую
    Переклад на укр шикарний

Достоинства:
    Укр мовою
  • Дима Г***

Очень качественная книга, издание в украинском варианте почему-то стоило дешевле чем в русском. Кому удобно читать на укр - будет отличным вариантом. Сама книга была хорошо упакована, качественная печать

• Андрій М***

Дуже хороше видання хорошої книги

• Микола К***

Раджу до покупки для закріплення знань та покращення навиків

Достоинства:
    Прекрасна якість та доступна ціна
    Недостатки:
    Не виявив
  • Володимир П***

Кльова книга, сміливо рекомендію до покупки. Російські переклади то зовсім не то. А тут видно що дуже старались максимально якісно подати зміст. 5 балів!

• Юрій М***

Щено забрав книгу.
    Обкладинка тверда приємна, шрифт і сторінки також чудові, є закладка, що дуже круто!

Достоинства:
    Знижка
    Недостатки:
    Ще не встиг почати читати
  • Іван М***

Якість чудова, все супер!

• Михайло С***

Книжа прикольна інформативна підходить для людей які вивчили один або більше мов програмування.

Недостатки:
    Кути пом'яті
  • Дмитро К***

Отримав книгу, якість чудова!! Хороша якість паперу та не мілкий шрифт.

Достоинства:
    Видавництво 2021 року, хоча записано в описі 2019. К-ть сторінок 446.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Роман П***

Дмитро, ну і що конкретно вам сподобалось? Ви тест читали? Намагались зрозуміти що до чого?

• Виктор Г***

Очень полезная книга, пока осилил немного, всего чуть более сотни страниц, но книга практически без воды, каждая страница, каждый параграф со смыслом, заставляет думать, менять своё виденье о том, как должен выглядеть код. Годнота.

• Юрий К***
  • Прокоф'єв О***

Ще не почав читати, але одразу можна сказати, що книжка зроблена якісно. Гарний папір та чіткий друк

Достоинства:
    Якісні матеріали
  • Михайло Л***

Класика жанру. Треба мати всім програмістам незалежно від мови, на якій програмуєте.

Достоинства:
    Гарний український переклад, білий папір, тверда палітурка, стрічка-закладка
  • Роман Н***

Рекомендую к прочтению всем, кто собирается заниматься программированием профессионально. Поверьте, вам нужно это, эгоистов в кругу программистов не любят. Купите книгу, и научитесь писать код понятный для остальных!

Достоинства:
    Содержит необходимые рекомендации для человека, который собирается зарабатывать программированием на жизнь
    Недостатки:
    Книга действительно очень большая. Не очень удобно брать её с собой, скажем, в парк
  • Роман П***
    Продавец: Rozetka

Нікому не рекомендую купувати цей шИдевральний шИдевр. Якщо і читати то тільки в оригіналі. Я сам придбав паперову версію такого чистого коду..., але ... , спочатку я трішки ознайомився з елекронною версією... Бачили очіщо руки гребли %:(( але розуму не вистачило щоб відразу рохпізнати цей ббрєєддд.

НІКОМУ НЕ РЕКОМНДУЮ!!!

Краще придбати Совершенный код - С Макконела.

Достоинства:
    нема і не може бути
    Недостатки:
    вся книга В ПЕРЕКЛАДІ
    • я п*** комент вище

Я писав цей коментар. АЛЕ!!!, Тут була книга в росс перекладі і в м'якій обложці. Оту я і купив колись.

Стосовно укр перекладу - я не знаю. Якщо хвалять, знач можна глянути на укр переклад цієї кноги. Можливо тут (на розетці) куплю.

• Андрій М***
    Продавец: Rozetka

Підкажіть хтось книжку для початківця