- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Як на мене, це найкращий засіб для посудомийки
- Вера Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Миє дуже круто, завжди чистий фільтр у посудомийці, все скрипить і блищить, жодних розводів.
- Достоинства:
- Висока якість
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 33
Що за маячню тут пишуть, що посуд смердить хімією... Нічим не смердить! Може, машина несправна - так це інша справа. Таблетки чудові, використовую їх давно. В усякому разі, кращих у нас у продажу ще не бачив. Фініш погірше будуть.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Капсули справляються із миттям посуду на 100%, чудовий результат, посуд аж скрипить від чистоти)
- Достоинства:
- Чудові капсули для посудомийної машини
- Недостатки:
- Не виявили
- Аурэлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Фэйри, всегда на высотете. Постоянно беру. А если есть возможность со скидкой приобрести, то вообще отлично.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Чудові таблетки мабуть найкращі з тих що є на ринку перейшов на них після інших відомих виробників тому є з чим порівнювати. Миють дуже добре посуд після них чистий і блискучий :)
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 33
Не знаю кому тут пахне хімією, то може треба не на швидку мийку ставити, а ще краще не класти силіконові лопатки, тощо
Добре миє, та не залищає розводів зовсім. Навіть каструлі блищать як нові.- Достоинства:
- Посуд блищіть
- Недостатки:
- светлана м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
найкращі з тих що пробувала
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Краще ніж фініш набагато, посуд блищить і немає розводів та сама посудомийка як нова всередині. Немає запаху зовсім.
- Достоинства:
- Блиск та без розводів
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Мене все влаштовує, якщо вмієш нормально виставити режим, то нічого абсолютно не смердить.
- ирина с***
Как режим может влиять на запах таблетки ???
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Прекрасна якість! До цього використовували Сомат і Фініш, були нюанси, але грішили на посудомийку. Вирішили спробувати цей засіб. Результат дивовижний: ніяких розводів, посуд сяє і блищить. Одностайно надалі використовуватимемо саме ці таблетки!!!
- Достоинства:
- Неймовірна якість мийки посуду. Блищить і сяє.
- Недостатки:
- Відчутний «хімічний» запах лимону
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Найкращі таблетки. Відмиває бруд, посуд блищить. Трохи є запах після відкривання машинки, але посуд в себе його не впитує.
- Достоинства:
- Відмиває
- Недостатки:
- Трохи є запах
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Миють чудово!
- Достоинства:
- Якість хороша. Прийнятна ціна.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Бычева Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Поки що кращий миючий засіб для посудомийки за мої попередні.
- Недостатки:
- Мають виражений аромат, можуть не сподобатися людям чутливим до запахів
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Фейрі це супер капсули. Користуюся на протязі 4 років. І жодного разу не пожаліла
- ЖАННЕТА С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Прекрасно отмывают
- Достоинства:
- Приятная цена
- Недостатки:
- Сильная отдушка
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Також отримала 2 упаковки замість 1 :) це приємно
- Достоинства:
- Хороша акційна ціна, посуду миють добре
- Недостатки:
- Дійсно різкий запах, але я вже звикла. У Фініша так само. Приємний запах тільки у звичайного засобу для миття посуду)) тому або з різким запахом, або мити власними ручками
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Отримав дві упаковки))) Тут аби, до закінчення терміну придатності встиг вимити всі)))
- ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Самые эффективные! Пробовала разные производители. Да, запах сильный, но отмывают сковородки, кастрюли до скрипа. И еще: заказывала вроде как одну упаковку, а получила две! Хотя об акции нигде не заметила инф!) прям сюрприз))) Спасибо Розетке
- Достоинства:
- Отмоет все до скрипа!
- Недостатки:
- Сильный запах
- Наталия
Вам серьезно пришло 2 упаковки по этой цене?
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
Спробуючи раз, ви зрозумієте,що це те що ви шукали.
- Достоинства:
- Одні
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- АЛІНА М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Найкращі таблетки з усіх що я за 7 років пробувала. Відмиває все, зараз супер - не сильний і не викликає відрази, жодних розводів.
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 114
Отличные капсулы и плюс в том что по 19 штук не стоит эта огромная пачка.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Найкращі таблетки, вимивають бездоганно!
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Дуже сподобались все чисте і блистить. Набагато кращі за фініш
- Мар'яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Швидко і якісно! Купувала одну отримала 2) дякую
- Олександра К***
Тобто ви отримали 2 уп по 88 таблеток?
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Рекомендую!!!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Ідеально миють, посуд аж репить
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Таблетки чудові. Думала, в мене вода погана, що залишаються плями, а як придбала ці таблетки, то і плями зникли. А акція чудова, вийшло дешевше ніж самі дешеві таблетки, а якість краще .
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Татьяна Б***
Пройшли краш тест на засохшій гречаній каші в яєшні. Результат чудовий.
- Ростислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Норм працює, ну звичайно є запах хімії після миття, але не такий різкий, як у дешевих таблеток.
- Достоинства:
- Ціна по акції
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Нормальні капсули. Їх багато. Відмивають добре.
- Достоинства:
- Розчинна упаковка
- Недостатки:
- Трохи спочатку мають різкий запах, але відкривши упаковку і залишивши на день відкритою, запах зник.
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Найкращі таблетки, якими користувалась. Купую три роки. Чудово відмивають, немає білого нальоту на посуді. Якщо скористатись знижкою, які бувають досить часто, то це дуже приємний бонус. Після миття є запах мийного засобу, який щезає через кілька хвилин після відкриття посудомийки. Всім рекомендую.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 71
Купив 71шт виробництво Бельгії. До цього постійно користувався Фініш. В порівнянні Фейрі набагато краще миють! Але, думаю, багато що залежить від країни виробника... Зараз Фініш виробляють в Польщі і нажаль, якість відчутна.
- Достоинства:
- Якість миття
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Користувалась вперше, до цього купувала лише Фініш. Перше що вразило дуже сильний запах. В процесі миття він зникає, але коли дістаєш капсулу з упаковки пахне ну дуже сильно. Якість миття влаштовує а ні забруднень а ні розводів, посуд блищить. Оцінюю на 5, але ще не вирішила чи буду купувати вдруге
- Достоинства:
- Гарна якість миття
- Недостатки:
- Дуже сильний запах від капсул
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88
Шикарні таблетки більше не буду інші навіть пробувати
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 114
Найкращі капсули, які доводилось пробувати. Все вимиває, ніяких розводів, не різкий запах.
- Достоинства:
- Одні переваги
- Недостатки:
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 122
Капсули -супер