- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 10 - 32. Общая длина: 2.29
Гарна палка.Встиг до льоду взяти 4 щупачків ві 1700г до 2600г )))
- Достоинства:
- Легке і дзвінке
- Недостатки:
- Чохол не прошитий знизу
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 20 - 60. Общая длина: 1.83
Доволен
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 4 - 18. Общая длина: 1.98
Пріслали бракованій товар заявку на возврат не можливо звʼязатися щоб повернути все дуже погано ні кому не рекомендую замовляти в розетка . На даній час дуже поганий сервис.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 7 - 28. Общая длина: 2.13
дуже легка та міцна , якість на висоті!
- Достоинства:
- ціна-якість!
- Недостатки:
- планована дата відправки була на 8 число, а по факту комплектували замовлення 4 дні! Не своєчасно відправили замовлення!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 4 - 18. Общая длина: 2.13
Норм спінінг,для своєї ціни.
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 21. Общая длина: 2.13
Користуюсь. Задоволений
- Достоинства:
- Працює гарно.
- Недостатки:
- Невиявив
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 21. Общая длина: 2.13
Чудове вудлище з не поганою чуйкою за такі гроші ,навіть форельову блешню яка в два раза меньше, теста на шнур 0,16 летить майже на 30 метрів а під час проводки відчувається кожне коливання мене приємно вразило це вулище
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 12 - 36. Общая длина: 1.83
Брав комплектом на розетці: Котушка Favorite X1 Reel 2021 5.2:1 9+1BB + Спінінг Favorite X1 602H 1.83 м 12-36 г Ex. Fast
+ не на розетці Шнур Golden Catch Inquisitor PE X8 LG 150м 1.0/0,165мм 8,1кг
На першій же риболовлі показав результат: щука 2 кг і 1 кг + судак 2 кг. На ривках риби відпрацьовує гарно, з човна твічити воблери зручно, 130 воблери анімує на всі 100 відсотків є 160 каната, але ще не було нагоди її скупати. Якщо звикнути і приловчитися до спінінгу такої довжини, то і з берега гарно пуляє - TsuYoki Magnat 115 на 35-40 метрів летить.- Достоинства:
- Гарна, зла палка для твічингу 110 - 130+ воблерів
- Недостатки:
- поки що не помітив
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0.5 - 5. Общая длина: 1.83
Ще не ловив, но з виду нормальна палка
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немае
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 20 - 60. Общая длина: 1.83
Гарний бюджетний спінінг
- Достоинства:
- +++++
- Недостатки:
- нема
- Солоха В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 10 - 36. Общая длина: 2.13
Сьогодні перший раз виїхав ним на хижака. Перше закидання воблера за 700 грн - обрив шнура. Воблер навіть до води не долетів. Думаю, блін, напевно погано петлю зробив. Вішаю новий воблер. Декілька раз кинув, не сподобався звук при намотуванні. Дивлюся на шнура - якийсь він покоцаний... Придивився на кінцівку спінінга, а там брак кільця - в одному місці надщерблене захисне покриття. І що мені робити? Мінус воблер, мінус шнур за 800 грн! Мінус настрій.
- Достоинства:
- Красивий
- Недостатки:
- Брак.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 10 - 36. Общая длина: 2.13
Нарешті знайшов бланк для комфортного твіча 115-130 воблерів! Просто неймовірна палка. Тепер улюблена з моїх 5ти спінінгів)
- Достоинства:
- Якість, ціна, сьильна, робоча на твічінгу великих воблерів
- Недостатки:
- Не виявив
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 10 - 36. Общая длина: 2.13
Переживав що буде м'який для воблерів, але ні, як на мене самий раз. На 130 рудру ще не тестував, але, думаю, і з ними справиться.
- Достоинства:
- Шикарный спінинг на свої гроші. Тестував на досить швидкій течії. Джиг з грузом 12-20 гр., воблери 12-24 гр, 80-115.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 7 - 28. Общая длина: 2.13
Спининг приятно порадовал качественной сборкой и толщеной карбона. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легкий, по моему экстра фаст,->||
- Недостатки:
- Путаница с новой почтой.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0.5 - 5. Общая длина: 1.83
Приїхав цілий та рівний. Обмотаний просто стрейчем, не у картонному тубусі. Відправили десь напротязі тижня.
По заявленному строю на бланкові - Ex-Fast. По факту десь ближче до фасту. Під малі воблери та блешні на вузьких річках із непорозшими берегами - саме то. Брав по акції та, щоб не переплачувати, як аналог Фавориту Арені Стрім.- Достоинства:
- Візуально гарний та сучасний навіть тепер. Швидкий стрій, ціна.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 10 - 36. Общая длина: 2.13
Отлично подойдёт для твича любых воблеров,Сделано довольно таки качественно.
- Достоинства:
- Пока не рыбачил
- Недостатки:
- Цена до акции
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 21. Общая длина: 2.13
Спінінг за свої гроші топ
- Достоинства:
- Твердий як прут бланк
- Недостатки:
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 20 - 60. Общая длина: 1.83
Відмінне човнове вудилище.
- Достоинства:
- Жорсткість , вага.
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 3 - 12. Общая длина: 2.13
На вертушку мепс аглия 3 серебро идёт и щука и окунь. Щука пока макс. 2 кг. Колебалкой можно слегка перегружать. Бросал 14 гр. боковым забросом.
- Достоинства:
- Универсальный спиннинг.
- Недостатки:
- нет.
- Леха
А можете перечислить какую рыбу можно ловить? Карася на червя, карпа можно?
- Александр Р***
Спиннинг на хищника. На вращалку мепс идёт окунь, щука, сом. На колебалку можно забагрить. Цеплял толстолоба на 12 кг. за верхний плавник, с катушкой риоби виртус 2000 и леской 0,28 , выдержали. Но толстолоб сошел.
- Мар'яна К***
Підкажіть, будь ласка, а яку Ви котушку брали до цього вудилища?
Дякую.
- Сьомушкіна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 10 - 36. Общая длина: 2.13
Удилище хорошего качества
- Достоинства:
- Крепкость надёжность
- Недостатки:
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 10 - 32. Общая длина: 2.29
Можно приобрести сам кончик. (Верхнюю часть удилища). Если да то какая стоимость. Или может кто заказывал где-то в другом месте подскажите пожалуйста. Спасибо!!!
- саня
зачем кончик -что сломался при забпросе?
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 10 - 32. Общая длина: 2.29
Прийшло вчасно, на вигляд якісний продукт, буду пробувати в роботі
- Марко І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 3 - 12. Общая длина: 1.83
Favorite one love!!!
Скільки рибачу, скільки маю знайомих які мають фаворіти тільки позитивні емоції не підведе- Достоинства:
- Топ за свої гроші
- Недостатки:
- Жосткувата, але для джига та твіча така має бути
- Олександр m***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 21. Общая длина: 2.13
Чудовий спінінг для джигу, використовую при ловлі силіконом - задоволений! Виважував сома в районі 3-5 кг переживав за спіннінг, але розігнувся гачок :( Рибалю переважно на річці де є високий берег и висока рослинність тому іноді не вистачає довжини.
- Достоинства:
- Якість матеріалу
- Недостатки:
- можливо цінник
- Олександр m***
Хочу доповнити відгук, спінінг супер зловив не мало щук, найбільша поки 1.5 кг.
- Виталий Т***
Так тримати! Удачі зловити трофей!
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 7 - 21. Общая длина: 2.44
Чому в описі написано що гарантія 14 днів? На всіх інших ресурсах пишеться що гарантія від виробника 12 місяців... То ж на який час гарантія 14 днів чи 12 місяців?
Эксперт RozetkaДоброго дня, Богдан! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 4 - 18. Общая длина: 2.13
заказував спінінг 11 квітня, приїхав вчасно, ознаків ушкоджень візуально спочатку не виявлено, але коли я вдома почав готуватися до рибалки і взяв спінінг прикріпив котушку і потримати в руці як він лежить, збалансованість спробувати, як буде на рибалці, я потряс злегка спінінг і верхня частина спінінга переломилася навпіл!!!!!!!! скоріш за все це така доставка була тому що навіть скотчом не було приклеєно щоб були обережні!!! я звернувся в сервісний центр розетки із вирішенням проблеми, моє звернення зареєстрували і я чекаю дзвінка вже аж з середини квітня місяця, а сьогодні 26 травня 2020 року. декілька разів я телефонував до представників розетки але у відповідь з вами звяжуться.
Я дуже розочарувався в такому відношені розетки і тепер більшість всього що я замовляю я не користуюся послугами розетки.- Достоинства:
- гарний спінінг
- Недостатки:
- за такі гроші по спінінгу відсутні недоліки, а доставка просто жах!!! приїхав обмотаний в один оберт драною картонкою і клейонкою раз обернули, що з пузирями повітря.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Ярослав! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Хрущ А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 4 - 18. Общая длина: 1.98
О магазине: мой заказ от 30.04.20 , планируемая отправка - 08.05.
Сегодня 19.05. трижды звонил, просил что-нибудь ответить. Трижды обещали перезвонить. Молчание. Rozetka, спасибо, до свидания!- Достоинства:
- Максим В***
вижу у вас метку купившего, пришло удилище?
- Копа А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 3 - 12. Общая длина: 2.13
Заказывал палку 8 мая, отправили 14 и то после моего обращения в службу поддержки. Был верен розетке как хорошошему магазину, но в последнее время начала расстраивать, жаль. А поповоду удилища все супер, рекомендую.
- Достоинства:
- Вес, длинна, хороший тест
- Недостатки:
- Очень долгая доставка.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0.5 - 5. Общая длина: 1.83
Купив в січні сьогодні виїхав на рибалку і відстрілив три приманки почав розбиратися в чому причина на третьому кольці брак в нутрішння пластмаса начирбнута і тепер час пройшов повернути не можу підкажіть що можна заробити
- Назарій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 21. Общая длина: 2.13
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 21. Общая длина: 2.13
У мене пошкодилася керамічна вставка на кільці, куди можна звернутися за ремонтом?
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 7 - 21. Общая длина: 2.44
- ПашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0.5 - 5. Общая длина: 1.83
- ПашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 3 - 12. Общая длина: 2.13
115 воблера нельзя твичить им ребята!! Не делайте так, возьмите удилище мощнее хоть 7-28g , а это так чисто по лайту пойдёт.
- ПашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 4 - 18. Общая длина: 2.13
Легкое удилище, на микро Джиг пойдёт нормально, так же на воблера на более 80мм, если больше, то уже не особо комфортно твичить
- Юрий
Не путайте грешное с праведным) Почитайте что считается микроджигом и поймёте что к этому удилищу это не имеет никакого отношения.
- Паша
Вот когда вы купите это удилище и половите ним, тогда будете делать какие-то выводы. А то просто начитались в интернете мусора и рассказываете тут.
- Бавыка А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 4 - 18. Общая длина: 2.13
Отличное удилище, для начинающих вообще супер, удобное, отзывчивое, прощает ошибки. Подойдёт для джига от 5 грамм и твичинга неупористых воблеров
- Достоинства:
- Цена, качество, эргономика
- Недостатки:
- Не обнаружил