Отзывы покупателей о Удилище Favorite Expert Ultra EXU602EUL (16934003)
- Sasha Y***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спининг классный но тест занижен как по мне. Чувствительность у меня начинается с 3 г.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
А тест не занижен?
- Войтків Р***Продавец: Rozetka
У мене питання до Розетки,я замовив цей спінінг,на пошті відкриваю упаковку,пакування надійне,витягую з тубуса вудлище а там ФІДЕР ZEMEX IRON FEEDER medium 3.6 70gr.,!!!Це як так???Я купував ультралайт по промокоді. а тут ФІДЕР по ціні значно дорожчій на тій же Розетці,немає в наявності зараз.Це що подарунок такий?я міг би забрати цей фідер !!!але мені він непідійшов по тесту,відмовився,фідер поїхав назад...що мені робити?замовляти ще раз?
Эксперт RozetkaДоброго дня, Роман! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Сергій Г***Продавец: Rozetka
Шимано сахара 2500 піде під цей бланк?
І як промокод на розетці отримати?- Войтків Р***
Шимано 2500 буде важкою на цей прутик,подивіться на Ryobi spiritual DX,треба натиснути на червоні літери промокоду і там далі скопіювати його,потім при замовленні все буде зрозуміло.
- Войтків Р***Продавец: Rozetka
Хто знає який тут реальний тест,чи можна ловити на 1грам?
- Представитель к***
Так можно.
- БогданПродавец: Rozetka
Який стрій спінінгу?
- Представитель к***
Moderate
- ГостьПродавец: Rozetka
Підкажіть чи можна ним ловити на колебло sv?
- ИльяПродавец: Rozetka
Он с вклейкой или нет?
- Бодя
Без вклейки
- ІванПродавец: Rozetka
Яка катушка підійде для цього спінінга???
- Вальдемар
лучше всего брать 2000 или 2000s c мелкой шпулей
- іван
я поспішив і купив favorite regza 1000, вона не підходить ???
- Nazark0Продавец: Rozetka
як ця палка під джиг?від 1 до 3 грам?
- Эксперт R***
Доброго дня! Цей спінінг створений для ультралайтового джигу і при правильно підібраній катушці та шнурі буде дуже добре працювати від 1 до 3 грамів.
- АлександрПродавец: Rozetka
окуня потянет это понятно,а какую весом щуку вытащить можно?
- с
1.5 ловил. вытащил без проблем, вяжет рыбу отлично. стоящяя палка.
- Андрей Д***Продавец: Rozetka
Отличный прутик. Легкий, удобный, КАЧЕСТВЕННЫЙ. Советую всем.
- сергей
как с 2-мя граммами работает?