Отзывы покупателей о Кемпинговый фонарь Fenix CL27R с красным светом и магнитным креплением, 1600 лм, USB-C зарядка, 360° ручка, IP66 Зеленый (CL27R-Green)
Есть в наличии
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся ліхтарем більше року і скажу я Вам панове класний що це ліхтар.Цією зимою це була незамінна штука як вдома так і на роботі.Під час відключень встановлював на штативі в кухні і навіть дружина була в захваті від повноцінного світла,іноді навіть відразу не помічали що електрику вже включили.
- Достоинства:
- Кріплення на штатив,велика ємність батареї,наявність червоного світла.
- Недостатки:
- Слабуватий магніт для вертикальних поверхонь.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго і надійно. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Що казати ліхтар просто супер.Я знайомий з ліхтарями фенікс,маю налобник HL60R він працює 6 рік ні разу не підводив батарея його рідна.При купівлі цього ліхтаря в якості не сумнівався
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ліхтарем задоволений на всі 1000%
Якість матеріалів на вищому рівні, як збірка все ідеально, впринципі це Fenix бренд тримає планку по якості своєї продукції.
Приємні в користуванняі регулятори, що яскравість можна підібрати потрібну, що температуру це шикарно.
Неодимові магніти , нормальні все тримається і розташування їх зручне.
Різьба під штатив, ще зручніше користування стає.
Змінний Акб хороший плюс, швидка зарядка, як для ліхтаря.
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повне розчарування. На 90% не виконала моїх очікувань.
1. Штука якісна, мабуть варта цих грошей.
2. Абсолютно не відповідає оглядам в інеті та рекламі чи опису можливостей на сайті виробника.
3. Може використовуватися виключно як ПРОЖЕКТОР. Якщо вам треба щось освітити, напрвляючи цю річ у сторону від себе - супер. Чи ще освітити комусь місце для роботи, направляючи його туди із за спини цієї персони, так щоб вона була СПИНОЮ к прожектору, то тоже класно. Не дай бог ця персона подвиться на цей прожектор! Но це все.
4. Це річ СЛІПИТЬ вам очі навіть на 2 режимі так, що ви отримуєте тимчасову сліпоту чи зайчиків як від сварки!!! Навіть якщо ви краєм ока дивитись на неї збоку так що бачите тільки один чи два міліметра рефлектора - усе, капець, приїхали, Тобто, викорстовувати як світильник у приміщенні - не вийде. Єиний формат, покласти на ШАФУ, вище рівня вашої голови, направити у стелю. Тоді Ок. Забути про палатку чи намет чи щось подібне. Працювати як вони показують, приліпили до крила автомобіля, і знімати покришку чи щось там ладнати, чи під капот - це МАЯЧНЯ! воно вас засліпить до нестями, це ж вночі загалі відбувається.
4. Магніт слабкий. Неодімовим та не пахне. Він ще якогось біса на ручці, треба було на тильній стороні самого корпуса ліхтаря, прикріпити вдастся ліхтар тільки до ГОРИЗОНТАЛЬНОЇ металевої СТЕЛІ!!! До жодної ВЕРТИКАЛЬНОЇ поверхні - а ля холодильник не вдастся - магніт слабкий, ця штука доволі важка, і воно просто зїжджає вниз!!!!!
5. ДЕ до біса КРЮЧОК, щоб його можна було повісити на щось? Дірка з різьбою в ручці є, крючка щоб вкрутити, нема!!!! Це ліхтар типу летюча миша, його ж ВІШАЮТЬ!!!! Якого біса ця ДІРКА з різьбою?
6. Свтло можно регулювати по температурі, це чудово. Ненавиджу біло-синє "холодне" світло. Тут величезний плюс, тільки за це й купив.
7. Включати/виключати світло лівим боковим колесиком не дуже зручно. краще зробити ОКРЕМУ кнопку для цього.
8. Буду шукати якись ДІФФУЗОР на нього, щоб можно біло викорстовувати так, як мені потрібно.- Достоинства:
- Майже ніяких
- Недостатки:
- Дуже багато.
- Андрій К***
Для ваших потреб, потрібно було вибрати Fenix CL26R Pro, кожна модель має своє призначення.
- Андрій К***
Як на мене, Ваш відгук це набір слів, людини яка далека від того, що купляє і не розуміє для чого і як правильно користуватися.
Просто дивуюся з написаного бо маю такій ліхтар в користуванні і ніякого зауваження бо знав що купляю, для яких задач.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
CL27R – це потужний ліхтар-прожектор, який спроектований для направленого освітлення на великій відстані. Через високий рівень світлового потоку він дійсно може сліпити при використанні близько до очей або в приміщенні, тому рекомендуємо застосовувати його як прожектор або для освітлення великих відкритих просторів.
Магніт і отвір для крюка дозволяють фіксувати ліхтар на горизонтальних або спеціальних поверхнях, але на вертикальних гладких поверхнях через вагу може бути необхідна додаткова підтримка.
Регулювання температури світла та потужності – це одна з функцій моделі, яка дає змогу підібрати комфортне освітлення для конкретних умов. Для більш рівномірного розсіювання світла можна використовувати дифузор.
Якщо потрібна допомога з оптимальним використанням ліхтаря, наші спеціалісти готові надати рекомендації.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний ліхтар. Поки тестується пізніше буде відгук часом.
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Денис Ч***
Скільки по часу тримає?
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крутий ліхтар!я в захваті!!!
- Достоинства:
- Ёмкий акумулятор,налаштування світла білого,жовтого кольорів,компактный,приємним на дотик!
- Недостатки:
- Не найшов!
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ліхтар - дуже якісний! Повністю відповідає опису. Дорога, але якісна та багатофункціональна річ. Можна використовувати як кемпінговий ліхтар, як робочий ліхтар, як велофару (через кріплення для гоу про). Як аварійне освітлення при відключенні світла.
- Достоинства:
- Дуже багато.
- Недостатки:
- Ціна кусається.
- Евгений Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сервіс на вищому рівні , отримав дуже швидко , ліхтар кращий в своєму класі.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Great S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ліхтарик дуже якісний, добре зроблений і міцний корпус, а магнітне кріплення дуже корисна річ.
- Достоинства:
- магніт