- AI аналіз відгуків41 відгук: позитивний: 81% / нейтральний: 12% / негативний: 7%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Дуже сподобався зовнішній вигляд, магніт (міцно тримає), регулювання яскравості та кольору. Дуже зручний та надійний, часто виручав під час відключень світла, на ремонті, на природі. Перевершив очікування!
- Достоинства:
- Потужна батарея, яскраве світло, зручний, магніт
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Приємно знати, що все добре і покупка виправдала ваші очікування. Звертайтеся до нас знову!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Якісний ліхтар
- Достоинства:
- Використовувася замість світильника при блекаутах, якісний корпус, добрий акумулятор - взимку вистачало на два вечори допіздна.
- Недостатки:
- Не бачу
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Роман Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Ліхтарь Подобается!
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго і надійно. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Лучший фонарь для комнаты, когда требуется рассеянный яркий свет. Идеально продуманный функциональный дизайн Это уже второй такой фонарь, который я покупаю у продавца "Розетка". Оба раза товар был в ненарушенной заводской упаковке, произведенный менее года назад. Акцентирую на этом внимание, так как имел резко отрицательный опыт приобретения аналогичного фонаря на другой платформе и продавца.
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- ОЛЕКСІЙ Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Ліхтар супер. Світить добре, заливає світлом велику площу. Автономність, як для такого ліхтаря, теж хороша. Плавне регулювання яскравості та температури світла додає функціональності. Виконаний з міцних якісних матеріалів, нічого не тріщіть, не скрипить, без люфтів та інших "чудес китайської промисловості". Береш в руки і відчуваєш якість. Покупкою задоволений.
- Достоинства:
- Якість збірки, функціонал, автономність.
- Недостатки:
- Якщо враховувати, що купуємо якісну річ, не на один рік використання, то ціна не є вже таким недоліком, хоча трошки і дороговато.
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Толковый.Не хватает штатива в комплекте
- Евгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Гарний ліхтар, на повній яскравості вистачає години на три (в неоплаченому приміщенні взимку), дуже яскравий, на середній яскравості світив при блекаутах 4 години і розрядився на 30% приблизно
- Достоинства:
- Гарна якість матеріалів
- Недостатки:
- Не знайшов поки що але хотілось би щоб швидше заряджався
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Рома К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Он неплохой на не стоит своих денег при нагреве падае яркость
- Достоинства:
- Яркасть
- Недостатки:
- Светит ярко но недолго уходит в защиту через 15 минут
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!
- Євген Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Після практично більше півроку користування хотів би допомовнити свій відгук, приємними враженнями. Не звачаючи на активне використання ліхтар поводить себе, як і на початку покупки, активно використовую і можу радити до покупки цього виробника!
- Достоинства:
- Гарно світить, тримає акб, режими світла теплий та холодний, гарантія
- Недостатки:
- Лише ціна, мабудь це найдорожчий ліхтар у моєму житті, але він вартує своїх коштів однозначно
- Great S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Зручний у використанні, особливо з магнітом, легко кріпиться до металевої поверхні, регулювання.
- Достоинства:
- Колір світла
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Якісний ліхтар , має потужний магніт.
Світить яскраво і довго.- Достоинства:
- Поворотна Ручка з можливістю вибора кута нахилу ліхтаря. Можна використовувати як power bank-quick charge.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Дуже якісна річ. Задоволений.
- Достоинства:
- Автономність
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Покупкою задоволений
- Достоинства:
- Регулюється
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Дуже-дуже яскраво світить, комфортний, якісно виконаний, має різні режими яскравості, примагнічується до металевих поверхонь.
- Достоинства:
- Довго тримає заряд батареї.
- Недостатки:
- Поки жодних не виявив.
- Олександр Б***
Очень-очень ярко светит... Но все здесь почему-то забывают добавить ма-аленькую деталь, что это "очень-очень ярко" длится первые 10 мин, а всё остальное время он светит уже раза в два тусклее. Надо ж, чтобы хоть один правдивый отзыв был)
- Костянтин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Чудова річ
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Ліхтарик класний, присутні всі необхідні режими, нічого зайвого, одне задоволення у використанні
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Класний фонарь
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Користуючись вже 3 місяці, тільки найкращі враження.
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
В інструкції до ліхтаря вказано, що має бути ланцюжок, який вкручується в сам ліхтар. Але в коробці його не було.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за Ваше звернення. Зверніться будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Ліхтар виконаний добротно, має багато металу. На максимальну яскравість не ставлю, немає потреби в такій кількості світла, до того ж він гріється, хоч і не суттєво. Гарне регулювання теплоти кольору, міцні магніти. Девайс на багато років.
- Гість
Чи Є тепле світло, типу лампи розжарювання??
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Ліхтар універсальний багато функціональний. Присутня швидка зарядка як повербанку. Це мій другий ліхтар цієї фірми, перший тактичний, задоволений на всі 100%, якість вартує витрачених коштів. Є дуже актуальним при відключенні світла, зокрема в сценаріях його застосування.
- Гість
Який сенс використовувати цей ліхтар в якості павербанку? Цим Ви просто вб'єте акумулятор. Є, наприклад, в розетка, енерджайзер за 1139 гривень з ємністю 30 ампер. А замінити в ліхтарі акумулятор буде коштувати мінімум 3500-4000 гривень, я про оригінальний акумулятор.
- Бодя
По перше шановний Ґість, людина не пише, що буде постійно користуватися як повер банком, а по друге, батарея не "вбється", якщо епізодично наприклад підзарядити телефон, якщо під рукою немає повер банка, чи сидіти без зв'язку!?
- Григорий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Фонарік супир світить ярко комната 4 на 5 видно як в день
- Достоинства:
- Маленький освіщає велику площу
- Хоменко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Покупкою задоволена. Дорогувато, але я не шкодую - ліхтар якісний і зручний у використанні. Досить компактні розміри, що дозволяє возити його на дачу в невеликому рюкзаку.
- Достоинства:
- Плавно регулюється яскравість та колір світла, що дуже зручно при різних сценаріях використання. Наявність магніта також доречна. Є індикатор заряду, тому не виникає несподіванок.
- Недостатки:
- Не виявлені за рік використання
- Михалева С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
ліхтар дуже яскравий, легкий, зручно тримати в руці і плюс є магніт
- Достоинства:
- дуже яскравий і легкий
- Недостатки:
- поки не виявлено
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
При максимальному освітленні акамулятора вистачає на 7 годин. Є змога змінювати тон світна з Теплого на Холодне. Використовується як лампа, перенаправляється потік світла в стелю і в кімнаті яскраво. Придбав уже 2. Також є лампа для кемпінгу від Сяомі так вона на порядок гірше світить чим Фенікс
- Достоинства:
- Компактний, легкий, зручний
- Гість
Так сяомі, впевнений, і коштує на порядок менше, тому і світить НЕ так яскраво.
- Денис Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Классный фонарь. Супер яркость, ёмкий аккум, удобный форм-фактор. Комнату 20м освещает /- на половине яркости. Рекомендую.
- Достоинства:
- Светодиод, аккум
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
З'явилась потреба у потужному аккумуляторному ліхтарі обирав між цим та Led Lenser IF4R (502001). Обрав фенікс бо це новіша модель та трохи дешевше і компактніша.
- Достоинства:
- Розмір, магніти, різьба під штатив, сучасні розєми, яскравість.
- Недостатки:
- Не увесь корпус металевий.
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Дуже якісна річ. Все добре промірковано, навіть магніти гумові, щоб не дряпати поверхні. Різьба під кріплення штатива чітко підійшла під мій старий професійний фотоштатив. Металева передня частина слугує тепловідвідником і стає дуже гарячою при використанні на максимальній яскравості, про що є попередження на ній. Обидва usb-роз'єми працюють при зарядці смартфону у швидкісному режимі. Мабуть головна дивина для мене, це плавне регулювання кольорової температури діоду. Але регулювальні коліщата зміни температури і потужності однакові, хотілося б розділити розміром та/або кольором, бо коли ліхтар в поганому доступі плутаєшся з вмиканням та регулюванням. Дизайн вище усілякої похвали.
- Достоинства:
- Якісний, гарний, функціональний.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Гість
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Вдома усі фонарики Fenix. Завжди беру цю фірму. Задоволений ними. Рекомендую.
- Достоинства:
- Павербанк. Легкий. В карман можна покласти. Кріпиться до всього. І звичайно світить прекрасно. Можна підстроїти температуру світла.
- Недостатки:
- Дороговато. Але він того вартий.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Фенікс, відмінна якість.
- Євген Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Тестую третій день світло в зйомках відео та в цілому, ідеальне.
- Достоинства:
- Потужність, павербанк, регулювальований холодний та теплий потік світла, мобільність, кріплення на стіну та в цілому універсальний отвір під будь-які стійки)
- Недостатки:
- Він лише один наразі - ціна…
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Функция изменения оттенка лишняя.Лучше увеличили ёмкость АКБ .
- Достоинства:
- Фонарик и повербанк хороший.
- Недостатки:
- Ёмкость могла быть больше.Дороговат
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Гість
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Зручний, має хороший розмір та вагу. Світить прекрасно, дуже потужний. Рівень яскравості регулюється до потрібного, все продумано під потреби користувача, я задоволений.
- Достоинства:
- powerbank, магнітне кріплення, якість корпусу, тривалість роботи
- Недостатки:
- і хотів би щось знайти, але нема
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Якісний ліхтар. Заявлений час роботи відповідає дійсності. Рекомендую
- Достоинства:
- якість збірки та матеріалу, функціональність
- Максим и***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Найкращий фонарь для освітлення кімнати
- Достоинства:
- Тримай майже стіки скіки)
- Недостатки:
- Не знаю
- Тарас
Вітаю
Який штатив використовуєте для цього ліхтаря?
- Нікіта С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Серый
Дуже топовий ліхтар, вартий своїх грошей на всі 100%. Працюю маляром на об'єкті і байдуже на відключення, світить дуже гарно, заряджаю не часто, як павербанк теж добре працює.
- Достоинства:
- одні плюси
- Недостатки:
- мінусів немає