- AI аналіз відгуків52 відгуки: позитивний ~72%, нейтральний ~15%, негативний ~13%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Валерій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Якісний ліхтарик. Фенікс це топ. Дорогувато,але річ не на один день.
- Достоинства:
- Наявність червоного світла, легкість і компактність, розповсюджений формат АА.
- Недостатки:
- Пластик досить слабкий
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо, що обрали нас. Користуйтеся із задоволенням! Обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще.
- Мар'яна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Дуже легкий і компактний
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Приємно, що ви задоволені якістю товару. Нехай покупка радує і надійно виконує свої завдання. Звертайтеся до нас знову, завжди готові запропонувати щось цікаве!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Це фенікс. Оригінал. Світить добре, розсіяне м'яке світло, дуже легкий. Гарна гума, ліхтар не спадає, є магніт для кріплення на метал. На середньому світлі вистачає йти вночі.
Також приголомшує можливость перенаправляти світло на протилежний бік від руки, що тримає машинку, щоб зменшити тіні.- Достоинства:
- компактний, живлення АА, IP68, зручний ремінець
- Недостатки:
- кнопка включення дещо незручна; можливо IP66, а не IP68, як в описі
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
чудовий фонарик, правда той же Wurkkos пропонує подібний з таким же аккамулятором за ціну напорядок нищу, і там є ще додаткові режими світіння червоного світла. А упаковка на порядок якісніша. Ну це особисто суб'єктивна думка власника, є з чим порівняти.
Взагальному фонариком задоволений, зроблений якісно, на холоді теж світить довго, зручно міняється акамулятори (або батарейки), є магніт який не лише кріпить ліхтар до метала але і допомагає витягувати акамулятор так шоб він не випав сам і не загубився наприклад вночі. Маю три подібних ліхтаря різних фірм, цей хоч і продається по більшій ціні але взагальному якість чудова.
Хотілосяб додатковий режим на червоне світло і можливість заряджання через USB безпосередньо з фонарика, так як не всі акумулятори з роз'ємом під зарядку, і для деяких треба купувати окремо зарядку. Наприклад на тому ж аналозі Wurkkos HD12 є ці додаткові штуки, і ціна на 1000+ менша .- Достоинства:
- Маленький, копмантний, світло теплого відтінку, довго тримає заряд, чудова ергономіка в плані кріплення ліхтаря на кліпсу до голови, швидко і зручно знімається.
- Недостатки:
- Один режим червоного світла, холтілось би хоча б два для постійного світіння, є лише один він тусклий, і інший мигаючий. Жорстковата резинка для носіння на голові, ціна трохи на 50-60% вища ніж в аналогічних моделей з китаю.
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за такий детальний розбір. Порівняння з іншими брендами завжди цікаве, але Fenix — це передусім про надійність і витривалість у складних умовах, за що його і цінують. Раді, що ви відмітили зручну ергономіку та якість світла. Нехай ліхтар служить довго і допомагає у всіх нічних пригодах!
- Олександр....Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Це вже не перший фонарь фірми Fenix придбаний на протязі 10років.
Це і наключники ( як брілок) , і кемпінгові фонари для освітлення приміщення, і налобні, і ручні.
Якість фонарів Fenix не потрібує навіть зберігання гарантіїного талона, за весь цей час не один ліхтар не вийшов з ладу.
Стосовно цієї моделі: купляли для військового: перший режим це червоне світло, потім при повторному нажимі можно перейти на звичайно біле- Достоинства:
- Акамулятор в комплекті, червоне світло, стрічка без світло отажаючих елементів
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас! Приємно читати такі позитивні відгуки — це надихає працювати ще краще. Бажаємо лише приємних емоцій від використання і завжди чекаємо на ваші нові замовлення!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Мені подобається цей ліхтарик, як військовий, я бачив десятки різних варіантів ліхтариків у побратимів, можу сказати що цей один з найкращих. Він найкомпактніший, червоний колір ледь світить але це саме те що потрібно щоб не бути поміченим. Білий має три варіанти інтенсивності, кожен обере підходящий йому, заряд тримається досить довго навіть за температури -20. Із класних опцій це памʼять попереднього режиму та зарядка по type-c. Єдиний мінус це повна відсутність індикації заряда, тому приходиться заряджати його на повну перед важливою роботою щоб бути впевненим що його вистачить.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Давно хотів спробувати ліхтарики цього бренду. Поки що тільки позитивні враження. Розміри дійсно підкупають. Варіативність використання теж вражає. Буду дивитися як покаже себе в експлуатації. Головне - не загубити десь у лісопосадці
- Достоинства:
- Габарити, якість виконання, універсальність.
- Недостатки:
- Ціна, зарядка тільки через акумулятор.
- O'Brien'sОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Маю багато ліхтарів цього бренду, користуюсь багато років. Якість Fenix на висоті!
Брав заради червоного світла, яке вмикається першим, та має ще режим мерехтіння. Світить яскраво, для мене в самий раз. При подвійному натисканні вмикається біле світло, яке має три режими яскравості. Налобний ліхтар можна використовувати як ручний, шляхом відокремлення від кріплення на стрічці. Подобається магнітний тримач, який розташований у хвостовій частині, металевий корпус. Живлення ліхтаря від акумулятора 14500 ARB-L14-2200U Type-C, ємністю 2200 мАгод (в комплекті з зарядним кабелем), також можна використовувати батарейки формату АА.- Достоинства:
- Компактний розмір, легка вага, яскравість, червоне світло, формат живлення, корпус
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Фонарик в целом отличный - хорошо светит,крепко собран,лучший подобный фонарь как по мне - тем более учитывая его небольшие размеры
А теперь к недостаткам - фонарь где то после полугода эксплуатации стал вести себя странно - после выключения просто не включается пока немного не подзарядиш аккумулятор,если и это не помогло,то значит фонарик точно сел - новый аккумулятор ситуацию не исправил
Блокировка фонарика - конечно интересная функция - но скорее мешает,бывает как не нажимай кнопку блокировка не снимается- но через время бывает всё проходит
Ещё раз скажу что отличный фонарик - но со временем стал вести себя максимально странно,что крайне раздражает- Віталій
На них 5 років гарантії, відправте в сервіс, або полагодять, або вишлють новий, я звертався в сервіс, дуже швидко все зробили
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитре.
Дякуємо за детальний відгук про Fenix Scout HM23 V2.0. Раді, що Ви відзначили якість збірки, компактність та ефективність освітлення — це дійсно ключові переваги цієї моделі.
Щодо описаної поведінки: така робота не є типовою. Проблема може бути пов’язана з контактами живлення, акумулятором або електронікою керування режимами. Також інколи подібні симптоми виникають через забруднення контактів або неповне зняття блокування кнопки.
Рекомендуємо звернутися до сервісної підтримки 0 800 33-68-25 для перевірки ліхтаря в межах гарантії. Після діагностики сервісний центр зможе визначити точну причину та запропонувати відповідне рішення. Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Дуже зручний ліхтарик, червоне світло - для армії саме воно. Довго тримає заряд, гаоно світииь білим.
- Достоинства:
- Маленький, зручний, довго тримає заряд
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цієї моделі, тож нехай вона служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Гарний налобний ліхтар, має червоне світло.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Євгеній Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Звернувся до СЦ там допомогли розібратися. Все працює.
- Євгеній Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ліхтар не працює. Запасного ущільнювального кільця не було. Мінус батареї не був ізольований від контакту на кришці. Куди звертатися?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
В цілому крутий ,але акумулятор вичерпаний, білим світить годину дальше тільки червоний , трохи не приємно за таку сумму
- Достоинства:
- Начебто як міцний ,і приемний
- Недостатки:
- Акумулятор
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук про Fenix Scout HM23 V2.0. Раді, що Ви оцінили якість збірки та міцність моделі.
Щодо автономності: час роботи напряму залежить від обраного режиму яскравості. У максимальному режимі біле світло споживає найбільше енергії, тому тривалість роботи буде суттєво меншою, ніж у середньому або мінімальному. Також зверніть увагу, що перші кілька циклів заряд–розряд можуть впливати на фактичну ємність — після повного циклу акумулятор зазвичай виходить на стабільні показники.
Якщо ж ліхтар працює близько години навіть у середньому режимі, рекомендуємо звернутися до сервісного центру 0 800 33-68-25
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Сам фонарь - хороший, а пластина держатель из пластмассы просто постоянно ломалась по чуть-чуть. У предыдущей версии эта пластина была металлической и служит до сих пор, а эта просто в руках рассыпается. Жаль, идея хорошая.
- Достоинства:
- Сам фонарик отличный
- Недостатки:
- Рассыпалась пластиковая пластина-держатель фонаря.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Розуміємо ваше розчарування через пластикову пластину-держатель — у цій версії виробник використав пластик, щоб зменшити вагу та вартість. Сам ліхтар при цьому залишається високоякісним і функціональним. Для більшої надійності рекомендуємо акуратно користуватись кріпленням або розглянути модифікації з металевим тримачем.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Спустя месяц перестал тупо работать, у побратима такой же , пробовал его батарейку вставлять, не работает , не падал, не топился
- Достоинства:
- Хорошо светил когда работал )
- Недостатки:
- Стал не бг спустя месяц
- Дмитро
Так гарантія 5 років. Зверніться в Розетку. Браковані товари є в любому сегменті
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що налобний ліхтар Scout HM23 V2.0 перестав працювати. Такі випадки можуть траплятися навіть при правильному використанні через виробничий брак або неполадки акумулятора.
Рекомендуємо звернутися до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 — фахівці перевірять ліхтар та за потреби відремонтують або замінять його. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Класний, можна відразу включати червоне світло недостатньо тримає заряд
Представник постачальникаОлеже, вітаємо!
Дякуємо за зворотний зв’язок. Раді, що функція швидкого ввімкнення червоного світла стала вам у пригоді.Зауважимо, що тривалість заряду ліхтаря напряму залежить від обраного режиму інтенсивності світла та ємності акумулятора. Бажаємо приємного користування та чекаємо на ваші нові замовлення!
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ліхтар якісний, вартує цієї ціни
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Найс
- Камінський Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Зручний, міцний, не глючить. Можливість одразу включити потрібне світло.
- Достоинства:
- Вище перераховані
- Гура Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ідеальний для військового
Ще запасний акум купити і- Достоинства:
- Червоне світло, кілька режимів білого, вологозахисний, висока якість матеріалів
- Недостатки:
- Слабенький акумулятор
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
супер
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Владимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Бомба ракета!
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Відмінний ліхтар
- Недостатки:
- Заряджається акумулятор окремо, в корпусі немає зарядного виходу
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Не поганий фонарик.
- Достоинства:
- Маленький магніт є.
- Недостатки:
- Слабке червоне світло. Було б краще набагато як би світило сильніше...
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре!
Дякуємо за відгук та за те, що обрали Fenix Scout HM23 V2.0.
Червоне світло в цій моделі має помірну яскравість навмисно — воно розраховане на збереження нічного зору та мінімальне засліплення в темряві (кемпінг, риболовля, тактичне використання). Підвищена потужність червоного діода швидше впливала б на автономність і частково нівелювала б його основну функцію.
Дякуємо за зауваження — зворотний зв’язок допомагає краще розуміти очікування користувачів. Якщо потрібна модель із потужнішим червоним світлом — можемо підказати альтернативні варіанти.
- Імя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Світить слабенько в порівнянні з Videx-овськими,які коштують в 2 рази дешевше
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Погане світло
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Fenix Scout HM23 V2.0 – це компактний налобний ліхтар преміум-класу з червоним світлом для збереження нічного зору та тривалим часом роботи до 90 годин на мінімальному режимі. Потужність освітлення нижча порівняно з деякими іншими моделями, оскільки Scout орієнтований на комфортне нічне підсвічування та економію акумулятора, а не на яскравий промінь.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Все працює. То я не туди резинку поставив)
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Резинка))
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Взагалі не вмикається. Перепробував на інших батареях. Мертвий(
- Недостатки:
- Не працює
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ліхтар Fenix Scout HM23 V2.0 не працює. Такі випадки трапляються дуже рідко та зазвичай пов’язані з заводським браком або транспортуванням.
Рекомендуємо:
Перевірити правильність вставлення акумулятора відповідно до полярності.
Використовувати оригінальні або рекомендовані батареї/акумулятори.
Якщо ліхтар не реагує навіть після перевірки батарей, радимо звернутися до нашого сервісного центру Fenix 0 800 33-68-25, де кваліфіковані спеціалісти проведуть перевірку та при потребі замінять ліхтар на справний.
Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою, і ми зробимо все можливе, щоб вирішити проблему максимально швидко.
- Ян Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Хороший ліхтарик
- Достоинства:
- Червоний - затримати кнопку 2сек
Білий - натиснути два рази
Немає стробоскопа - Недостатки:
- Відсутній зум
Я,напевно, переплатив за зручність вмикнути червоне і те що нема стробоскопа
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Батерея держе максимум 5 годин на червоному світлі. До продавця претензій немаю досиавив вчасно. Але платити такі гроші за цьой ліхтарик важаю невартує. червоне світло слабовате. Якщо можливо хотівби повернути цей товар.
- Достоинства:
- Якість. Відомий бренд.
- Недостатки:
- Товар невідповідає заявленим характеристикам
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире!
Дякуємо за ваш відгук та детальний опис досвіду використання Fenix Scout HM23 V2.0. Нам шкода, що ліхтар не повністю виправдав ваші очікування щодо часу роботи на червоному світлі.
Хочемо зазначити, що заявлений час роботи є орієнтовним і може змінюватися залежно від стану батареї та режиму використання. Якщо ліхтар не відповідає вашим вимогам, ви завжди можете скористатися правом на повернення або обмін через сервіс Розетки – процедура відбувається у рамках чинного законодавства.
Дякуємо, що обрали Fenix – ваш фідбек допомагає нам покращувати якість продукції та обслуговування.
- Леонід Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Чудовий ліхтар. Усе працює. Зручність у виборі режимів світла.
- Достоинства:
- Малі розміри.
Зручність у користуванні. - Недостатки:
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Мене все влаштовує.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Доброго вечора що за батарея не можу зрозуміти купив 4 дні тому зярядив до повної поставив в ліхтар запрацював потім поклав його за ніч сіла батарея не світячи це як по вашому???
- Достоинства:
- Поки немае і коштує таких великих грошей
- Недостатки:
- Батарея не тримае взагалі
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Для Fenix Scout HM23 V2.0 використовується літій-іонний акумулятор типу 16340 (3.6 В). Якщо батарея швидко розряджається після повної зарядки, це може свідчити про заводський дефект акумулятора або неповне заряджання. Рекомендуємо звернутися до нашої служби підтримки 0 800 33-68-25
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ліхтарик мені подобається, виконує свої функції в повному обсязі
- Достоинства:
- Якість, надійність
- Недостатки:
- Не виявив
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Дуже подобається цей ліхтар, це вже другий з цієї серії. Маленький, завжди зі мною. Я від нього в захваті. Тільки іноді, одна з п'ятнадцяти спроб, не включається відразу, є якийсь глюк. Але всерівно вважаю його найкращім для повсякденного життя.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Чудовий ліхтар, взагалі використовую тільки ліхтарі цієї фірми. В мене їх з десяток.
- Достоинства:
- Спершу вмикається червоне світло, вологонепроникність, міцний корпус, акумулятор
- Недостатки:
- Перестав перемикатися з червоного в білий.