Отзывы покупателей о Упаковка зубной пасты Fesco Ultra Whitening 100 мл х 2 шт (2000998942830)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Наталія К***

Чудово

Наталіє, дякуємо за ваш коментар. Приємно знати, що продукт вам сподобався.

• Наталія К***

Чудово

Наталія, дякуємо за відгук! Раді, що наш продукт виправдав ваші сподівання.

• Вадим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

сподобалось. смак наче з дитинства.

Дякуємо за теплі слова! Нам приємно знати, що смак нашого продукту викликає такі приємні спогади дитинства.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Класна паста, користуюся вже близько півроку. Гарно піниться, має в міру м'ятний смак, не пекуча. Не можу сказати що вона сильно відбілює - точно не до голлівудської посмішки. Проте зуби нормального білого кольору, не жовті, хоча я полюбляю пити чорний чай.
    Досить гарний склад, але хочу відмітити, що за пів року використання з'явилася незначна чутливість. Гадаю що це саме через відбілюючі властивості. Тому в якості нічної зараз користуюся пастою від biorepair, а цю зранку, і чутливість зникла менше ніж за тиждень.

Достоинства:
    Ціна та якість - моя подяка виробнику, що за таку ціну можна купити якісний продукт.
    Недостатки:
    Не виявила

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за такий детальний і позитивний відгук. Нам дуже приємно, що ви користуєтеся нашою пастою вже тривалий час і відзначили її якість, м’який смак і ефективність.

Стосовно незначної чутливості - ви абсолютно праві, відбілювальні пасти можуть тимчасово підвищувати чутливість емалі, особливо при щоденному використанні. Ви обрали чудове рішення - чергувати цю пасту з ремінералізуючою, як-от Biorepair. Це допомагає підтримувати баланс між очищенням і доглядом за емаллю.

Дякуємо за вашу довіру та щирі слова - вони надихають нас розвиватися й створювати ще якісніші продукти.

• Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Очень экономная,хорошо пенится,зубы чистые!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що паста вам сподобалася. Дякуємо, що обрали нашу продукцію!

• Олена Н***

Сподобалася! Ціна якість

Олено, вітаємо!
      Раді, що Вам сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Марія С***

В цілому сподобалась

Достоинства:
    Непогано счищає наліт,смак,трохи відбілює,дуже економна,зручний тюбик
    Недостатки:
    Занадто м'ятна-пече язик)

Маріє, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам сподобалась ефективність та зручність нашої продукції. Щодо яскраво вираженого м’ятного смаку - він дійсно створений спеціально для свіжості та відчуття чистоти.

• Крістіна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Хороша паста. М'яка, не пече, гарно пінеться. Добре знімає наліт.

Крістіно, дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно знати, що паста вам підійшла і ви оцінили її м’якість та ефективність. Ваша довіра для нас надзвичайно важлива!

• Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Якісна зубна паста, чудово відбілює зуби та освіжає подих. Рекомендую!

Ганна, вітаємо! Дякуємо, що поділились враженнями! Наша зубна паста Whitening справді м’яко відбілює, не шкодячи емалі. Раді, що ви помітили результат!

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Новинка на ринку перевершила очікування. Немає гострого мʼятного смаку, але відчуття свіжості залишається надовго. Паста гарно відчищає наліт, про відбілюючий ефект судити ще рано, бо його буде видно пізніше. Судячи по складу - не поступається пастам преміум сегменту, а ціна значно нижча.

Достоинства:
    Ціна, приємний освіжаючий смак, натуральні складові
    Недостатки:
    Поки не виявлені

Тетяна, вітаємо. Дякуємо, що обрали Fesco та поділились враженнями!

• Роман П***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Паста сміття! Потрібно після чищення зубів, ще годину стояти рот полоскати після цієї галімої пасти.

Достоинства:
    Не має

Роман, дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас залишилися такі враження. Паста має нейтральний легкий аромат і відповідає всім стандартам безпеки та ефективності. Якщо у вас є конкретні зауваження щодо складу або способу використання, будь ласка, повідомте - ми завжди готові надати рекомендації та допомогу.