- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Не думав що колись залишу відгук про зубну щітку. Справді дуже м'яка, а основна відмінність від інших - сама щітка дуже велика і легко чистити і зуби, і ясна одразу.
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Супер, те що шукав.
Представник постачальникаЮрію, дякуємо за відгук. Раді, що товар вам підійшов.
- Віталій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Хочу написати розгорнутий відгук!
Отже, щітка дійсно м"ягенька, щітиночки дуже щільні, дуже багато щітинок. Щітка має середню товщину щітиночок по середині, а вже на самому кінці щітки вони дуже-дуже тонкі та гострі. За рахунок дуже тонких наконечників в кінці щітки - вона добирається в усі щілини між зубами, не залишає зовсім залишків їжі. Її можна порівняти навіть з комплексним очищенням в стоматолога. Такого якісного очищення я ще не зустрічав. У роті відчувається повна стерильність та чистота.
Але водночас ця щітка противопоказана для людей з чутливими яснами. У мене під час чищення трохи кровоточать ясна, так як наконечники-леза дуже глибоко заходять між щілини, та торкаються ясен,при цьому подразнюючи їх. Трішки виникають больові відчуття під час чищення, але можна і потерпіти заради такого повного очищення !
Підсумок: Щітка Вогонь, але ідеальним варіантом буде чергувати її з іншою звичайною щіткою.- Достоинства:
- Очищає на 100%
- Віталій Ч***
Хочу добавити, що після тижня користування мої ясна та ротова порожнина привикли до щітки. Це найкраща щітка у світі. Найчистіше очищення зубів за мої 35 років. Дякую,що створили цей ідеал !
Представник постачальникаВіталію, дякуємо за такий детальний і корисний відгук.
Дуже цінно, що ви поділилися своїм досвідом використання — це допомагає іншим покупцям краще зрозуміти особливості щітки. Дійсно, завдяки тонким кінчикам щетинок щітка забезпечує глибоке очищення, але при підвищеній чутливості ясен варто обирати більш м’які варіанти або чергувати щітки.
Цінуємо, що обираєте Fesco!
Представник постачальникаВіталію, дякуємо за доповнення до відгуку. Нам дуже цінно, що після тижня користування щітка стала для вас комфортною та залишила такі сильні враження від очищення. Дякуємо за довіру до Fesco.
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Зубная щётка просто супер, хорошо чистит зубы, мягкая для дёсен
- Достоинства:
- Мягкая, хорошо чистит,не вредит дёснам
- Недостатки:
Представник постачальникаЮліє, дякуємо вам за відгук.
Нам дуже приємно, що щітка вам сподобалась та забезпечує комфортне й ефективне очищення!
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый
Відповідає опису
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за ваш відгук!
- Артем І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Супер щітка.Дуже приємна для чищення зубів.
Представник постачальникаАртем, вітаємо!
Раді, що Вам сподобалась! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій С***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый
Щітка дійсно відповідає своїм характеристикам(м'яка).Зручна та ефективна .
Представник постачальникаСергій, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Для чутливих зубів та ясен саме те!
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо за вашу оцінку! Для чутливих зубів та ясен справді саме те.
- АнонімОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Дуже сподобалась ця щітка.
- Достоинства:
- Широка, м'яка, щільна, тонкі щетинки.
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник постачальникаДякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що щітка повністю виправдала ваші очікування й стала зручною у використанні. Особливо тішить, що ви відзначили її м’якість та якість щетинок - це саме те, на що ми робимо акцент. Бажаємо вам тільки комфортного догляду за усмішкою!
- Софія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
очень мягкая, широкая и хорошо вычищает, лучшая щетка за все время у меня, десна не кровоточат от нее.
- Достоинства:
- мягкая, хорошо вычищает.
Представник постачальникаСофіє, дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно чути, що щітка стала для вас такою зручною та ефективною, а головне - що вона дбайливо ставиться до ясен. Ваш досвід підтверджує, що м’якість та якісне очищення можуть іти разом. Користуйтесь із задоволенням!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Чудова щітка для делікатних ясен, накінець я найшов ідеальний варіант.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Хороша щітка , зручна
- Достоинства:
- Зручно та економно
- Вікторія Б***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Черный
Прочитавши хороші відгуки вирішила купити, щітка дуже дряпає ясна, боляче чистити зуби. Для чутливих ясен мабуть не підійде
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо, що поділилися враженнями. Нам шкода, що щітка виявилась для вас занадто жорсткою. Ми завжди прагнемо, щоб наші товари були комфортними у використанні, тому ваш відгук дуже важливий.